قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

سرمایه‌های فرهنگی، پشتوانه انسجام اجتماعی

هنر حکمرانی در حوزه فرهنگ شاید از همین‌جا آغاز شود: جامعه سرمایه‌های خود را پیش از آنکه به خاطره تبدیل شوند، بشناسد، حرمت بگذارد و امکان اثرگذاری آنان را حفظ کند. در روزهایی که ایران به انسجام، امید و تقویت اعتماد اجتماعی نیاز دارد، مراقبت از این سرمایه‌ها یک ضرورت فرهنگی و اجتماعی است.
 سرمایه‌های فرهنگی، پشتوانه انسجام اجتماعی
درگذشت مرحوم «ایرج»، با آن صدای دلنشین و ماندگار که چند نسل از ایرانیان با آن خاطره دارند، بار دیگر ما را متوجه مفهومی می‌کند که شاید هنوز درباره ابعاد واقعی آن نیازمند تأمل بیشتری هستیم: «سرمایه اجتماعی.» سرمایه اجتماعی در خلأ شکل نمی‌گیرد، حاصل انباشت اعتماد، خاطره، تجربه و احساس تعلقی است که در طول زمان ساخته می‌شود. فرهنگ و هنر سهم مهمی در این انباشت دارند. از همین منظر، هنرمندانی مانند ایرج را باید بخشی از دارایی اجتماعی ایران دانست. این موضوع در شرایط امروز کشور اهمیتی مضاعف دارد. جامعه ایران در سال‌های اخیر مجموعه‌ای از فشارها، بحران‌ها و تحولات دشوار را تجربه کرده است.

در چنین دوره‌هایی معمولاً توجه سیاست‌گذار بیش از هر چیز متوجه شاخص‌های اقتصادی و اداره امور روزمره کشور می‌شود. اینها ضروری‌اند؛ اما تجربه نشان داد که عبور از بحران به اعتماد، امید و احساس تعلق شهروندان نیز وابسته است. اینجاست



 توپ در زمین مربی ایرانی

توپ در زمین مربی ایرانی

فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر با قابی متفاوت همراه بود؛ با تصویری از حضور ۱۸سرمربی ایرانی روی نیمکت ۱۸باشگاه کشور

 قیمت میلگرد امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت میلگرد امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت میلگرد امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. آرامش بر بازار حکمفرماست.

 آب پاکی هرمز روی دست ترامپ | جنگ به سفره آمریکایی‌ها رسید

آب پاکی هرمز روی دست ترامپ | جنگ به سفره آمریکایی‌ها رسید

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

 اوکراین هنوز غرامت ایران را نداده؛ مذاکرات در جریان است

اوکراین هنوز غرامت ایران را نداده؛ مذاکرات در جریان است

«کاظم جلالی» سفیر ایران در مسکو در گفت‌وگو با خبرگزاری ریانووستی گفت که کی‌یف هنوز بابت حمله به یک کشتی در دریای خزر به تهران غرامت پرداخت نکرده و گفت‌وگوهایی در این رابطه درجریان است.

 عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

کاری از تفاهم ساخته نیست دستور کار امروز شکست محاصره است، راهبر جاودان، نوبت حل مسائل، انا علی العهد تا صبح ظهور و...از جمله تیترهای روزنامه‌های چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ هستند.

 سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سیدقاسم، چون بچه با محبتی بود، حواسش به دو خواهر بزرگ‌تر از خودش بود. در هر کاری که می‌توانست به ما کمک می‌کرد. شهید با روحیه فداکاری و مهربانی که داشت، پیگی...

 پارادوکس FATF و اقتصاد تحریمی/ انتخاب میان شبکه پنهان مالی یا الحاق به بازار جهانی در سایه جنگ/ چرا تصویب قوانین کافی نیست؟

پارادوکس FATF و اقتصاد تحریمی/ انتخاب میان شبکه پنهان مالی یا الحاق به بازار جهانی در سایه جنگ/ چرا تصویب قوانین کافی نیست؟

ایران هنوز از وضعیت پرخطر FATF خارج نشده است و در آخرین وضعیت رسمی، همچنان مشمول فراخوان برای اعمال اقدامات مقابله‌ای قرار دارد. نشست ژوئن ۲۰۲۶ این وضعیت را تغییر نداد و FATF همچنان ایران را در کنار کره شمالی در زمره حوزه‌های پرخطر قرار داده است. در عین حال، تصویر کنونی با سال‌های قبل تفاوت های مهمی دارد که تشریح می کنیم.

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.