قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

فیلم | قدیمی‌ترین موکب مردمی اربعین کنگاور روزانه پذیرای هزاران زائر حسینی است

کنگاور - ایرنا - موکب مردمی اربعین کنگاور، به عنوان قدیمی‌ترین موکب این شهرستان، با مشارکت روزانه ۱۵۰ خادم و استقرار در محل دانشگاه آزاد اسلامی، روزانه با تهیه چهار هزار وعده غذایی و فراهم کردن ظرفیت اسکان حدود هزار زائر، به یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های خدمت‌رسانی به زائران اربعین در مسیر عتبات عالیات تبدیل شده است.
 فیلم | قدیمی‌ترین موکب مردمی اربعین کنگاور روزانه پذیرای هزاران زائر حسینی است

دریافت 57 MB

به گزارش ایرنا ، موکب مردمی اربعین کنگاور که به عنوان قدیمی‌ترین موکب مردمی این شهرستان شناخته می‌شود، همزمان با افزایش تردد زائران اربعین، فعالیت شبانه‌روزی خود را در محل دانشگاه آزاد اسلامی کنگاور گسترش داده و روزانه به هزاران زائر خدمات اسکان و پذیرایی ارائه می‌کند.

این موکب با حضور روزانه ۱۵۰ خادم، ظرفیت تهیه و توزیع حدود چهار هزار وعده غذایی در سه وعده اصلی و میان‌وعده را دارد و همزمان امکان اسکان حدود هزار زائر را فراهم کرده است.

خادمان این موکب با تکیه بر مشارکت‌های مردمی، خدمات خود را به صورت ۲۴ ساعته ارائه می‌کنند و تلاش دارند فضایی مناسب برای استراحت و پذیرایی زائران در مسیر حرکت به مرز خسروی و عتبات عالیات فراهم آورند.

کنگاور به واسطه قرار گرفتن در مسیر تاریخی زائران عتبات، از دیرباز جایگاه ویژه‌ای در میزبانی از عاشقان اهل‌بیت(ع) داشته است؛ جایگاهی که رهبر شهید نیز از آن با تعبیر «منزلگاه عاشقانه حسینی در طول سالیان و قرن های متمادی» یاد کرده بود.

امروز نیز این پیشینه در قالب فعالیت گسترده موکب‌های مردمی، به‌ویژه موکب مردمی اربعین کنگاور، جلوه‌ای تازه یافته و این شهرستان را به یکی از ایستگاه‌های مهم خدمت‌رسانی به زائران اربعین در شرق استان کرمانشاه تبدیل کرده است.

تردد زوار اربعین از ۲ مرز خسروی و سومار در استان کرمانشاه

به گزارش ایرنا ، تردد زائران اربعین در استان کرمانشاه از طریق مرز رسمی خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین انجام می‌شود و امسال برای اولین بار، مرز سومار نیز به جمع مرزهای اربعینی کشور پیوسته است.

خسروی، قدیمی‌ترین و مهم‌ترین گذرگاه ایران به عراق در قصرشیرین کرمانشاه، بخشی از جاده ابریشم است و کوتاه‌ترین مسیر به بغداد (۱۹۰ کیلومتر) و کربلا (۳۰۰ کیلومتر) را فراهم می‌کند؛ با زیرساخت‌های رفاهی مناسب، نقش حیاتی در ارتباطات زیارتی و تجاری ۲ کشور دارد و اجرای کاپوتاژ، حجم تردد را افزایش می‌دهد.

مرز سومار نیز در فاصله پنج کیلومتری شهر نفت شهر قرار دارد و فاصله این شهر با گیلانغرب ۶۷ کیلومتر است و فاصله آن در نوار مرزی جمهوری اسلامی ایران با شهر مندلی عراق ۱۵ کیلومتر است.

بخش سومار در فاصله ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است و با عراق بیش از ۸۶ کیلومتر مرز مشترک دارد، این بخش دارای ۲ شهر سومار و نفت شهر و ۱۳ روستا است.

در آن سوی مرز و در عراق، نزدیک ترین شهر به سومار، شهر مندلی از توابع فرمانداری بلدروز است. بازارچه مرزی سومار فاصله حمل کالا را به بغداد کوتاه‌تر کرده است و اکنون عمده کالا از این معبر به استان‌های شرقی عراق صادر می‌شود.

اربعین پارسال در مجموع بیش از یک میلیون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند که عبور زائران از این مرز در مقایسه با سال قبل از آن ۱۳ درصد رشد داشت.

پیش بینی مسوولان استان کرمانشاه تردد بیش از ۲ میلیون زائر اربعین از مرزهای اربعینی استان در سال جاری است.



۳ ساعت قبل / سایت جماران

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: احتمالا ازسرگیری یک درگیری نظامی گسترده در کار نخواهد بود

به گزارش جماران، این وزیر جنگ اقتصادی آمریکا علیه کشورها و نهادهای غیرهمسو با سیاست های واشنگتن روز پنجشنبه به وقت محلی در گفتگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی مدعی شد: ما سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را اعمال خواهیم کرد و این سیاست پاسخ خواهد داد.

وزیر خزانه داری ترامپ برغم دهه ها اعمال تحریم های یکجانبه علیه ایران و مقاومت در برابر این فشارها ادعا کرد: در ونزوئلا، زمانی که محاصره را اعمال کردیم جواب داد و اکنون در کوبا نیز در حال جواب دادن است و در ایران نیز پاسخ خواهد داد.

بسنت در حالیکه مردم آمریکا با پیامدهای جنگ بی دلیل علیه ایران دست و پنجه نرم می کنند، با بیان این ادعا که انزوای اقتصادی هماهنگ‌شده‌ای اعمال خواهد شد، مدعی شد: برنامه دولت ترامپ برای درهم شکستن اقتصاد ایران، احتمالا نیاز به عملیات نظامی بیشتر آمریکا را از بین خواهد برد.

این وزیر جنگ اقتصادی آمریکا ادعا کرد: «اگر ما در حال اعمال حداکثر فشار اقتصادی باشیم، پس این بدان معناست که احتمالا ازسرگیری یک درگیری نظامی گسترده در کار نخواهد بود.»

 

 

وزیر جنگ اقتصادی ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا کارزار اقتصادی علیه ایران شامل چین که شریک اصلی اقتصادی ایران است، نیز خواهد شد؟ گفت: بسیاری از گفت‌وگوها بهتر است به صورت خصوصی انجام شوند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا، متحدان واشنگتن تهدید کرد که در ارتباط با تلاش برای ادعای انزوای اقتصادی ایران، آنها یا «با ما هستند یا علیه ما.»

وزیر جنگ اقتصادی آمریکا کشورهای جهان را تهدید کرد: «شما یا با ما هستید یا علیه ما... اگر اصرار دارید با آنها تجارت کنید، پول انتقال دهید یا نفت بخرید، وزارت خزانه‌داری آمریکا تمام قدرت و توان خود را علیه شما به کار خواهد گرفت!»

بسنت درحالیکه واشنگتن در جنگ نظامی علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام مانده است، در ادامه گزافه گویی هایش مدعی شد: «این سیاست در ایران جواب خواهد داد و ما این حکومت را دچار فروپاشی خواهیم کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه (۲۹ مرداد ماه) با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 


۴ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

صالحی: برای شکستن محاصره باید اقدام نظامی کنیم

احسان صالحی، کارشناس مسائل سیاسی: محاصره دریایی و نشتی نفت در بخش جنوبی تنگه هرمز، صورتی از جنگ نظامی است و جمهوری اسلامی ایران باید با تثبیت معادله «پاسخ متقابل و تشدید در برابر تشدید»، مانع پیشروی دشمن شود.

ناوها و ناوپیکارهای آمریکایی که دست به عملیات محاصره دریایی می‌زنند، واحدهای کاملاً نظامی هستند. از این رو، همان منطقی که در جنگ ۴۰ روزه برقرار کردیم—مبنی بر اینکه «تنش و تشدید را با تشدید بیشتر پاسخ می‌دهیم»—باید در صحنه فعلی نیز برقرار باشد.

اگر نتوانیم این معادله را به صورت معتبر در برابر طرف مقابل تثبیت و برقرار کنیم، شرایط پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد شد و طرف مقابل مجاب می‌شود تا قدم‌های بعدی را بردارد.

 


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

فراخوان انتقال خون کرمانشاه برای اهدای خون در روز جمعه

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ مریم میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار برنا با اعلام این فراخوان، اظهار کرد: مرکز اهدای خون واقع در میدان فرمانداری کرمانشاه روز جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ آماده پذیرش اهداکنندگان خون است.

وی افزود: با توجه به نیاز مستمر مراکز درمانی به خون و فرآورده‌های خونی، مشارکت شهروندان در اهدای خون می‌تواند نقش مهمی در تأمین ذخایر خونی و کمک به بیماران نیازمند داشته باشد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه از شهروندان واجد شرایط خواست با اختصاص بخشی از وقت خود برای اهدای خون به این مرکز مراجعه کنند و ادامه داد: اهدای خون اقدامی انسان‌دوستانه است که می‌تواند به نجات جان بیماران و نیازمندان به خون و فرآورده‌های خونی کمک کند.

میرزاده خاطرنشان کرد: مرکز اهدای خون میدان فرمانداری کرمانشاه روز جمعه از ساعت ۸ تا ۱۳ پذیرای اهداکنندگان خواهد بود و همراه داشتن کارت شناسایی برای مراجعه‌کنندگان الزامی است.

وی با تأکید بر اهمیت تداوم اهدای خون، گفت: نیاز بیماران به خون محدود به زمان خاصی نیست و تأمین ذخایر خونی نیازمند مشارکت مستمر مردم است.

گفتنی است؛ مرکز اهدای خون میدان فرمانداری کرمانشاه، جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ پذیرای شهروندان برای اهدای خون خواهد بود.

انتهای پیام/




 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.