قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱ ساعت قبل

۴۸۰ میلیارد تومان طرح هفته دولت در دهلران به بار نشست

ایلام - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام از بهره‌برداری و آغاز ساخت هفت طرح عمرانی، خدماتی و زیربنایی با اعتبار ۴۸۰ میلیارد تومان در شهرستان مرزی دهلران خبر داد.
 ۴۸۰ میلیارد تومان طرح هفته دولت در دهلران به بار نشست

به گزارش خبرنگار ایرنا، تاج‌الدین صالحیان روز سه‌شنبه در آیین گشایش این طرح‌ها با گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: این هفت طرح شاخص به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان در حوزه‌های راه‌سازی، مسکن و بهداشت، آماده بهره‌برداری یا آغاز ساخت شدند.

وی افزود: بهره‌برداری از چهار کیلومتر جاده دهلران به مهران در محدوده نصریان با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان از مهم‌ترین این طرح‌ها به شمار می‌رود.

معاون استاندار ایلام یادآور شد: افتتاح ۲۰ واحد نهضت ملی مسکن با ۳۴۰ میلیارد ریال، گازرسانی به مجموعه‌های مسکن ملی با ۱۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، ساختمان پایگاه انتقال خون با ۱۰ میلیارد تومان، درمانگاه فرهنگیان با ۵ میلیارد تومان و سامانه صفحه‌های خورشیدی آموزش فنی و حرفه‌ای با ۷۲۰ میلیون تومان از دیگر طرح‌های افتتاحی است.

صالحیان بیان کرد: همچنین عملیات اجرایی مجموعه ۲۰۰ هکتاری نهضت ملی مسکن در دهلران با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان آغاز شد.

وی گفت: در مجموع در هفته دولت امسال، ۵۲ طرح افتتاحی و سه طرح ساخت در حوزه‌های راه‌سازی، مسکن، بهداشت و درمان، کشاورزی و عمران شهری و روستایی با هدف رونق منطقه و افزایش رفاه شهروندان در شهرستان دهلران پیش‌بینی شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام در ادامه برنامه‌های سفر خود، پس از عطرافشانی گلزار شهیدان و دیدار با امام جمعه دهلران، در منزل سردار شهید «نورمحمد قربانی» حضور یافت و بر دستان مادر والامقام این شهید بوسه زد.

صالحیان در این دیدار تأکید کرد: عزت، اقتدار و آرامش ایران اسلامی وام‌دار ایثار و فداکاری شهیدان و خانواده‌های بزرگوار آنان است و سرکشی و رسیدگی به امور این عزیزان، فرهنگ فداکاری و پایداری را در جامعه زنده نگه می‌دارد.

وحدت؛ رمز پیروزی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام همچنین در دیدار با امام جمعه دهلران و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی، اظهار کرد: ویژگی بارز خادمان شهید، خدمت بی‌منت و ساده‌زیستی بود که باید سرلوحه کار مسئولان قرار گیرد.

صالحیان افزود: درایت رهبری، رشادت رزمندگان و حضور آگاهانه مردم و دولت در میدان، رمز پیروزی در برابر دشمنان است.

وی گفت: مسئولان و مردم باید همدلی و انسجام را به …



 تپش قلب و سرگیجه در تابستان نشانه چیست؟
۴۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

تپش قلب و سرگیجه در تابستان نشانه چیست؟

افزایش دما خطر کم‌آبی بدن را در فعالیت‌های روزانه بالا می‌برد؛ شناخت دقیق علائم و راهکارهای پیشگیرانه، ضامن اصلی حفظ سلامتی شما در روزهای گرم سال است.

 دلتنگی برای خاک ایران؛ هنگامه قاضیانی پس از ۵ سال به وطن بازگشت
۴۳ دقیقه قبل / سایت رکنا

دلتنگی برای خاک ایران؛ هنگامه قاضیانی پس از ۵ سال به وطن بازگشت

رکنا: هنگامه قاضیانی بازیگر سینما که چندی پیش به آلمان سفر کرده بود پس از بازگشت به ایران در یادداشتی ابراز امیدواری کرد که روزی تمام فاصله‌ها برداشته شوند و همه ایرانیان در «ایران» کنار همدیگر باشند.

 علی آذری، نماینده مجلس: سقف ۱۴ سکه، حقوق مالی زنان را محدود نمی‌کند
۴۶ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

علی آذری، نماینده مجلس: سقف ۱۴ سکه، حقوق مالی زنان را محدود نمی‌کند

علی آذری، عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس می‌گوید که طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی به معنای سلب حقوق مالی زنان نیست.

 فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار و شجاعت در برابر دشمنان ایستاده‌اند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار و شجاعت در برابر دشمنان ایستاده‌اند

فرمانده کل ارتش با تأکید بر ناکامی دشمن در جنگ‌های تحمیلی اخیر گفت: دشمن با وجود برخورداری از توانمندی‌های گسترده نظامی، در این جنگ‌ها به هیچ‌یک از اهداف راهبردی و تاکتیکی خود دست نیافت و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقتدار، ابتکار و شجاعت در برابر آن ایستاده‌ و خواهند ایستاد.

 هدف‌گذاری برای شفاف‌سازی ۲۵ همت از بازار تبلیغات فضای مجازی طی دو سال آینده
۴۸ دقیقه قبل / سایت سیتنا

هدف‌گذاری برای شفاف‌سازی ۲۵ همت از بازار تبلیغات فضای مجازی طی دو سال آینده

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی با تشریح جزئیات سند توسعه و ساماندهی تبلیغات تجاری در فضای مجازی، از هدف‌گذاری برای انجام ۵۰ درصد گردش

 عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند

وزیر امور خارجه عنوان کرد: بر اساس اطلاعات و ارزیابی‌های اطلاعاتی ما، تلاش‌های گسترده‌ای برای دستکاری و جهت‌دهی به بازارهای انرژی در جریان است؛ مصرف‌کنندگان...



تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟

اگر دولت الف و دولت ب هیچ رابطه اقتصادی مهمی با یکدیگر نداشته باشند، قطع رابطه یا حتی درگیری نظامی ممکن است هزینه اقتصادی محدودی برای تصمیم‌گیرنده ایجاد کند. اما اگر شبکه‌ای از قراردادهای انرژی، سرمایه‌گذاری مشترک، خطوط انتقال، بنادر، بانک‌ها، شرکت‌های زنجیره تأمین، بازارهای مشترک و منافع بخش خصوصی شکل گرفته باشد، جنگ دیگر صرفاً به معنای شلیک موشک به سوی طرف مقابل نیست بلکه جنگ به معنای نابود کردن بخشی از منافع خود نیز خواهد بود.
وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت تنها راه نجات از فروپاشی
سایت خبرآنلاین

وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت …

این قربانی‌کردن «خود»، ضرورتا به «محو فیزیکی یک بدن» دلالت نمی‌دهد، بلکه گستره‌ی فراخ عصبیت‌ها، دیدگشت‌ها، نگاه‌ها و احساس‌ها، کردارها و رفتارها، منش‌ها و روش‌ها، تصمیم‌ها و تدبیرها، تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها، و... را شامل می‌شود. تا زمانی‌که اصحاب قدرت و حکومت در یک جامعه یک رگ‌شان هوشیار نگردد که مشکل آنان هستند، و آن «منِ» بحران‌آفرینِ آنان باید از میان برخیزد، و تا زمانی‌که تخت پروکرستس (آن تخت که طول و عرض آن میزان کژی و راستی، خودی و ناخودی، حق و باطل، زیبایی و زشتی، خوبی و بدی و... است) ذهنی …
خبرگزاری ایرنا

فیلم| مجموعه شاه ولی تفت یزد، نماد معماری اصیل ایرانی

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست
خبرگزاری ایرنا

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست

تهران- ایرنا- رشد فزاینده هزینه‌های سلامت در کنار منابع مالی ناکافی، نظام درمان کشور را با تنگنای جدی مواجه کرده است؛ وضعیتی که افزایش بدهی بیمه‌ها و فشار بر پرداخت از جیب مردم را به دنبال داشته و ضرورت اصلاح شیوه تامین و مدیریت منابع سلامت را دوچندان کرده است.
سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟
خبرگزاری ایرنا

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟

تهران-ایرنا- هفته گذشته تهران میزبان سه مقام ارشد کشورهای منطقه بود که همگی در چارچوب رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه و تلاش‌ها برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌بودند. هدف از این سفرها تلاش برای کاهش تنش در منطقه و مساعی جمیله برای بازگشتن به مسیر دیپلماسی برای پایان جنگ در منطقه عنوان شده‌بود.
خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی