قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

جابه‌جایی ریلی زائران اربعین نسبت به سال گذشته ۳ درصد افزایش یافته است+فیلم

کرمانشاه- ایرنا- رییس پلیس راه‌آهن کشور با العام اینکه جابه‌جایی ریلی زائران اربعین حسینی در سال جاری نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش داشته است، گفت: تامین امنیت کامل در خطوط ریلی از نیازهای واجب برای تردد زائران است.
 جابه‌جایی ریلی زائران اربعین نسبت به سال گذشته ۳ درصد افزایش یافته است+فیلم

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، جمشید محبت‌خانی در حاشیه بازدید از ایستگاه راه‌آهن کرمانشاه افزود: سهم پلیس راه‌آهن در انتقال زائران به مرزهای هشتگانه، حدود ۲۰ درصد از کل جابه‌جایی‌ها را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه از لحظه ورود زائران به حوزه راه‌آهن، امنیت سفر به‌صورت صددرصدی توسط همکارانش پوشش داده می‌شود، ادامه داد: مسافران هیچ نگرانی برای سفر خود نخواهند داشت.

رییس پلیس راه‌آهن کشور همچنین از برپایی موکب پذیرایی در ایستگاه راه‌آهن کرمانشاه برای نخستین‌بار در سال جاری خبر داد و گفت: این اقدام حاصل هم‌افزایی میان پلیس، مدیران راه‌آهن و فرمانداری کرمانشاه است.

وی خدمت‌رسانی به زائران اربعین را افتخاری برای ملت امام حسین(ع) دانست و ادامه داد: خدمت به زائران موجب دوچندان شدن انگیزه خدمت است. به گزارش ایرنا، تردد زائران اربعین در استان کرمانشاه از طریق مرز رسمی خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین انجام می‌شود و امسال برای اولین بار، مرز سومار نیز به جمع مرزهای اربعینی کشور پیوسته است.

خسروی، قدیمی‌ترین و مهم‌ترین گذرگاه ایران به عراق در قصرشیرین کرمانشاه، بخشی از جاده ابریشم است و کوتاه‌ترین مسیر به بغداد (۱۹۰ کیلومتر) و کربلا (۳۰۰ کیلومتر) را فراهم می‌کند؛ با زیرساخت‌های رفاهی مناسب، نقش حیاتی در ارتباطات زیارتی و تجاری ۲ کشور دارد و اجرای کاپوتاژ، حجم تردد را افزایش می‌دهد.

مرز سومار نیز در فاصله پنج کیلومتری شهر نفت شهر قرار دارد و فاصله این شهر با گیلانغرب ۶۷ کیلومتر است و فاصله آن در نوار مرزی جمهوری اسلامی ایران با شهر مندلی عراق ۱۵ کیلومتر است؛ بخش سومار در فاصله ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است و با عراق بیش از ۸۶ کیلومتر مرز مشترک دارد، این بخش دارای ۲ شهر سومار و نفت شهر و ۱۳ روستا است.

در آن سوی مرز و در عراق، نزدیک ترین شهر به سومار، شهر مندلی از توابع فرمانداری بلدروز است. بازارچه مرزی سومار فاصله حمل کالا را به بغداد کوتاه‌تر کرده است و اکنون عمده کالا از این معبر به استان‌های شرقی عراق صادر می‌شود؛ اربعین پارسال در مجموع بیش از یک میلیون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند که عبور زائران از این مرز در مقایسه با سال قبل از آن ۱۳ درصد رشد داشت.

پیش بینی مسوولان استان کرمانشاه تردد بیش از ۲ میلیون زائر اربعین از مرزهای اربعینی استان در سال جاری است.





 مشاور وزیر رفاه: آموزش آنلاین می‌تواند فقر یادگیری را تشدید کند
۱۱ ساعت قبل / سایت توسعه برند

مشاور وزیر رفاه: آموزش آنلاین می‌تواند فقر یادگیری را تشدید کند

توسعه برند؛ مشاور وزیر رفاه با اشاره به پیامدهای آموزش آنلاین در شرایط بحران گفت: آموزش آنلاین اگر بدون توجه به زیرساخت‌های ارتباطی، دسترسی به ابزارهای دیجیتال و شرایط خانواده‌ها اجرا شود، می‌تواند به تشدید فقر یادگیری و افزایش نابرابری آموزشی منجر شود.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا
۸ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند

اقتصادنیوز: بازار در آخرین روز معاملاتی هفته دو مسیر متفاوت را تجربه کرد؛ دلار پس از صعود هیجانی روز گذشته به کانال ۱۸۹ هزار تومان برگشت، اما طلا و سکه با صعود اونس تا ۴۵۲۴ دلار، معاملات را در کانال‌های بالاتر آغاز کردند.

 بنزین در نقطه تصمیم؛ از اصلاح قیمت تا بازطراحی نظام انرژی
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

بنزین در نقطه تصمیم؛ از اصلاح قیمت تا بازطراحی نظام انرژی

اکوایران: بحران بنزین در ایران حاصل سال‌ها انباشت تصمیم‌های ناتمام است؛ راه حل پایدار در این بازار صرفا از مجرای ایجاد شوک قیمتی نمی‌گذرد.

 قیمت دلار امروز پنحشنبه 29مرداد 1405/ افزایش نرخ + جدول و جزئیات
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

قیمت دلار امروز پنحشنبه 29مرداد 1405/ افزایش نرخ + جدول و جزئیات

اکوایران: قیمت دلار در معاملات امروز با افزایش همراه شد.

 امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی
۱۰ ساعت قبل / روزنامه تعادل

امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی

در راستای اجرای حکم دادسرای جرائم اقتصادی اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی امضا شد.