قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳ ساعت قبل

استاندار: فراخوان جذب سرمایه‌گذار سد جامیشان سنقر آماده می‌شود

کنگاور - ایرنا - استاندار کرمانشاه با تأکید بر فعال‌سازی ظرفیت‌های سد جامیشان گفت: با فراهم شدن زمینه حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، ظرفیت‌های گردشگری، شیلات و تفریحات آبی این سد می‌تواند به رونق اقتصادی شهرستان سنقر و کلیایی کمک کند.
 استاندار: فراخوان جذب سرمایه‌گذار سد جامیشان سنقر آماده می‌شود

به گزارش ایرنا ، منوچهر حبیبی روز پنج‌شنبه در جریان سفر به شهرستان سنقر و کلیایی و بازدید میدانی از سد جامیشان با همراهی نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، اظهار کرد: سد جامیشان از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار است و موقعیت مناسب و دسترسی آسان، آن را از بسیاری از سدهای استان متمایز کرده است.

وی افزود: فاصله زمانی کوتاه، مسیر دسترسی مناسب و فضای پیرامونی سد، شرایط مطلوبی برای اجرای طرح‌های مختلف فراهم کرده و هزینه اجرای طرح‌ها نیز نسبت به بسیاری از مناطق دیگر کمتر است؛ از این رو باید از این مزیت‌ها برای رونق اقتصادی و توسعه گردشگری منطقه استفاده حداکثری شود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به چندمنظوره بودن سد جامیشان گفت: اگرچه هم‌اکنون از آب این سد در پایین‌دست استفاده می‌شود، اما ظرفیت‌های آن تنها به تأمین آب محدود نیست و می‌توان در حوزه‌های گردشگری، شیلات، تفریحات و ورزش‌های آبی و همچنین کشاورزی نیز از این ظرفیت بهره گرفت.

حبیبی با بیان اینکه کمتر سدی در استان همه این ظرفیت‌ها را به‌صورت همزمان و در چنین موقعیت مناسبی در اختیار دارد، افزود: این مزیت‌ها ضرورت برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند برای بهره‌برداری مطلوب از سد جامیشان را دوچندان کرده است.

وی با تأکید بر اینکه توسعه این مجموعه باید با محوریت بخش خصوصی دنبال شود، اظهار کرد: دولت منابع کافی برای ورود مستقیم به همه این‌گونه طرح‌های توسعه‌ای ندارد و اگر قرار بود این ظرفیت با تکیه بر منابع دولتی فعال شود، تاکنون این اتفاق رخ داده بود؛ بنابراین راهکار اصلی، فراهم کردن زمینه حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است.

استاندار کرمانشاه در عین حال بر ضرورت انتخاب سرمایه‌گذاران دارای اهلیت تأکید کرد و گفت: سرمایه‌گذار باید توان مالی، تجربه و صلاحیت لازم برای اجرای طرح را داشته باشد تا نتیجه این فراخوان‌ها به اجرای واقعی و موفق پروژه‌ها منجر شود.

وی از تبدیل مباحث مطرح‌شده در این نشست به مصوبات زمان‌دار خبر داد و افزود: جمع‌بندی دیدگاه‌های مدیران دستگاه‌های متولی، نماینده مردم، فرماندار و مسئولان شهرستان در قالب مصوبات مشخص ثبت می‌شود و فرماندار …



 خبر فوری معاون وزیر کار برای مشمولان کالابرگ/ تا پایان امشب فرصت دارید
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

خبر فوری معاون وزیر کار برای مشمولان کالابرگ/ تا پایان امشب فرصت دارید

به گزارش مهر، معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سرپرستان خانواری که پیامک احراز سکونت دریافت کرده‌اند، تنها تا پایان امروز فرصت دارند احراز سکو...

 حمله به نفتکش کویتی در تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حمله به نفتکش کویتی در تنگه هرمز

اقتصادنیوز: نفتکش «السلام ۲» متعلق به کویت در تنگه هرمز هدف اصابت قرار گرفته است.

 متانول سبز از هوای خشک؛ تولید سوخت پاک با استخراج همزمان آب و دی اکسید کربن از هوا
۶ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

متانول سبز از هوای خشک؛ تولید سوخت پاک با استخراج همزمان آب و دی اکسید کربن از هوا

پژوهشگران مرکز تحقیقات یولیش آلمان نشان داده‌اند که تولید متانول سبز در مناطق کم‌آب، برخلاف تصور رایج، می‌تواند امکان‌پذیر باشد.

 ماجرای فروش میلیاردی قبر در بهشت زهرا
۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

ماجرای فروش میلیاردی قبر در بهشت زهرا

اقتصادایرانی: معاون شهرداری تهران کفت: دفن در قطعات روزانه بهشت زهرا رایگان است.

 وعده مهم همتی درباره بازار ارز / از بروز شوک‌های قیمتی جلوگیری می‌کنیم
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

وعده مهم همتی درباره بازار ارز / از بروز شوک‌های قیمتی جلوگیری می‌کنیم

اقتصادنیوز: عبدالناصر همتی با اشاره به ذخایر کافی ارزی کشور تصریح کرد: ما ارز کافی برای پاسخگویی به نیازهای بازار در اختیار داریم و هر میزان ارز که بازار نیاز داشته باشد، در چارچوب سیاست‌های تعیین‌شده تأمین خواهیم کرد و با مدیریت هوشمندانه، از بروز شوک‌های قیمتی در بازار ارز جلوگیری می‌کنیم.

 ابراهیم نوروزی و امیرفرشاد هوشمندی معاونین جدید بیمه مرکزی شدند
۸ ساعت قبل / سایت فرکانس

ابراهیم نوروزی و امیرفرشاد هوشمندی معاونین جدید بیمه مرکزی شدند

در احکام جدید موسی رضایی؛



تورم خوراکی‌ها روی میز مجلس
روزنامه هفت صبح

تورم خوراکی‌ها روی میز مجلس

مجلس برای بررسی عملکرد تیم اقتصادی دولت وارد عمل شده، وزیر اقتصاد به‌زودی باید پاسخگوی نمایندگان باشد
اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد
سایت صفحه اقتصاد

اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد

نایب‌رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق بازرگانی با تأکید بر اینکه سیاست «پول‌پاشی» راه‌حل پایدار برای حمایت از معیشت نیست، گفت در شرایط محدودیت منابع باید به جای جبران کامل تورم برای همه خانوارها، از سقوط حداقل استاندارد زندگی دهک‌های پایین جلوگیری کرد و ارز موجود را به غذا، دارو، نهاده‌های حیاتی، مواد اولیه و قطعات ضروری اختصاص داد.
سایت اکوایران

تحریم‌های جدید؛ فشار اقتصادی یا مسیر تازه به سوی جنگ؟

سایت فرارو

از بدهی ۹۰ هزار میلیاردی سایپا چه می‌دانیم؟

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.