
به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش این روزنامه ایتالیایی آمده است: مقامهای دولت ایتالیا اعلام کردند که این کشور در رزمایشهای نظامی ائتلاف مشتاقان مشارکت نخواهد کرد.
این گزارش میافزاید: امانوئل مکرون رئیسجمهور فرانسه پیشتر در جریان نشست کشورهای حامی اوکراین که روز ۲۴ آگوست (اول شهریور) در کییف برگزار شد، از برگزاری این رزمایشها در ماههای اکتبر و نوامبر سال جاری خبر داده بود.
بر اساس این گزارش، رئیسجمهور فرانسه که به دلیل همزمانی این نشست با سفر رسمی خود به کشورهای منطقه بالکان نتوانست شخصا در کییف حضور یابد، به صورت مجازی در آن شرکت و سخنرانی کرده بود.
این گزارش میافزاید: جورجیا ملونی نخستوزیر ایتالیا نیز در جریان این نشست ضمن تمرکز بر موضوع کمکهای انرژی به اوکراین، اعلام کرده بود که رم ژنراتورهای برق به کییف ارسال خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز …












