قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

جنگ روایت‌ها؛ نظرسنجی‌ها در برابر ادعای ترامپ

تهران-ایرنا- در حالی که نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهند که تنها در حدود یک سوم آمریکایی‌ها عملکرد دونالد ترامپ را به عنوان رئیس جمهور قبول دارند، رئیس کاخ سفید همچنان بر نادرست بودن نتایج نظرسنجی‌ها اصرار دارد و تلاش می‌کند روایت متفاوت خود را از محبوبیتش نزد افکار عمومی آمریکا ارائه دهد.
 جنگ روایت‌ها؛ نظرسنجی‌ها در برابر ادعای ترامپ

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، پی تر بیکر (peter Baker) خبرنگار ارشد روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: بعد از یک سری نظرسنجی‌های حاوی اخبار بد برای ترامپ در اوایل تابستان امسال، رئیس جمهوری آمریکا صرفا ادعا کرد که این نتایج درست نیستند.

ترامپ در شبکه اجتماعی خود «تروث سوشال» ادعا کرد که «ارقام واقعی نظرسنجی در مقایسه با هرچه نظرسنجی که تاکنون انجام شده است، بالاترین است.» او برای انتقال این پیام از حروف درشت انگلیسی استفاده کرد تا هر گونه آمار مغایر با ادعاهایش را بی‌اعتبار کند.

اما در حقیقت، آمار واقعی نظرسنجی‌های رئیس جمهوری آمریکا در پایین ترین یا نزدیک به پایین ترین ارقام در نظرسنجی های غیرحزبی بوده است.

مجموعه‌ای از نظرسنجی‌های جدید در روزهای اخیر نشان می‌دهد که ترامپ در پایین‌ترین سطح محبوبیتش در دوره دوم ریاست‌جمهوری اش قرار دارد و تنها حدود یک‌سوم آمریکایی‌ها از او حمایت می‌کنند؛ چرا که بن‌بست در مناقشه با ایران و قیمت بالای بنزین، هزینه‌های سیاسی برای او به همراه داشته است.

تازه ترین نظرسنجی‌ها نشان می دهند که ترامپ غیرمحبوب ترین رئیس جمهور در دوره دوم رئیسان جمهوری آمریکا در تاریخ همه نظرسنجی‌هایی است که سابقه آن به دهه ۱۹۴۰ میلادی باز می‌گردد.

تنها استثنا، ریچارد نیکسون رئیس جمهوری اسبق آمریکا بود که در این مقطع از دومین دوره ریاست جمهوری پایین ترین سطح محبوبیت را داشت اما این نقطه از دوران خدمت او تنها چند روز قبل از استعفایش به دلیل رسوایی واترگیت بود.

نیویورک تایمز نوشت: چنین نتایجی در نظرسنجی‌ها، وضعیت عادی در کاخ سفید را به وضعیت اضطراری می‌کشاند؛ به‌ ویژه این که تنها سه ماه تا انتخابات میان‌دوره‌ای باقی مانده است. در چنین شرایطی، احتمالاً فردی برکنار می‌شد، سخنرانی تازه‌ای تدوین می‌شد یا مجموعه‌ای از سیاست‌های جدید در دستور کار قرار می‌گرفت.

اما ترامپ هرگز رئیس‌جمهوریِ عادی نبوده و واکنش او به تحولات سیاسی نیز مانند رؤسای‌جمهور پیش از خود نیست. ترامپ تاکنون با اتکا به اراده شخصی و تسلط بر پایگاه هوادارانش در جنبش «ماگا» (دوباره آمریکا را بزرگ می کنیم) بارها توانسته است ضعف‌های سیاسی خود را به نقطه قوت تبدیل کند.

داگلاس هِی (Douglas Heye) استراتژیست باسابقه حزب جمهوری‌خواه تایید کرد که …



 قاضی آمریکایی دستور ممنوعیت ویزای ترامپ را لغو کرد
۸ دقیقه قبل / سایت مشرق

قاضی آمریکایی دستور ممنوعیت ویزای ترامپ را لغو کرد

یک قاضی فدرال آمریکا ممنوعیت دولتی ویزا برای اتباع ۷۵ کشور را لغو کرد.

 موهومات جدید ترامپ؛ «ایران در حال تغییر موضع است!»
۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

موهومات جدید ترامپ؛ «ایران در حال تغییر موضع است!»

دونالد ترامپ در اظهاراتی جدید مدعی شد ایران در حال تغییر موضع است؛ رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه با اشاره به موضوع مذاکرات احتمالی با ایران ادعا کرد: نمی‌دانم اصلاً با چه کسی باید مذاکره کنم.