به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس لرستان، سردار محمدرضا هاشمی فر از انهدام چهار باند سارقان مسلح و به عنف در عملیاتهای همزمان داخل و خارج از استان توسط پلیس آگاهی لرستان خبر داد و گفت: در این عملیاتها ۱۸ سارق و مالخر دستگیر، ۶ قبضه سلاح جنگی کشف و بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان اموال مسروقه شناسایی و توقیف شده است.
وی اظهار داشت: پلیس لرستان با اشراف اطلاعاتی و اقدامات تخصصی، شناسایی و انهدام باندهای حرفهای سرقت را با جدیت در دستور کار قرار داد و بار دیگر ثابت کرد هیچ نقطهای برای مجرمان در استان امن نخواهد بود.
وی افزود: ماموران پلیس آگاهی پس از انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی و تخصصی، چهار باند سارقان مسلح و به عنف فعال در زمینه سرقت منزل، احشام و سرقتهای جادهای شناسایی کردند.
فرمانده انتظامی لرستان تصریح کرد: طی چند عملیات همزمان و غافلگیرکننده در لرستان و برخی کلانشهرهای کشور، ۱۸ نفر از اعضای این باندها دستگیر شدند که تعدادی از آنان دارای سوابق متعدد سرقت هستند.
سردار هاشمیفر ادامه داد: اعضای باند سارقان مسلح منزل تاکنون به ۵۲ فقره سرقت اعتراف کرده و ۱۱۸ قلم مال مسروقه به ارزش بیش از ۸۲ میلیارد تومان از آنان کشف و توقیف شده است همچنین مالخر اموال مسروقه نیز دستگیر شد.
وی خاطرنشان کرد: در جریان انهدام ۲ باند سارقان احشام و جادهای نیز ۱۳ نفر دستگیر شدند و متهمان به ۳۷ فقره سرقت احشام اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی لرستان از کشف ۶ قبضه سلاح جنگی شامل کلاشینکف و کلت به همراه مقادیری فشنگ خبر داد و گفت: همچنین ۴۸ راس احشام مسروقه به ارزش بیش از ۳۲ میلیارد تومان کشف و پس از طی مراحل قانونی به مالباختگان بازگردانده شد.
سردار هاشمیفر افزود: هفت دستگاه خودرو مورد استفاده سارقان نیز توقیف شده است و تحقیقات برای شناسایی سایر جرائم ارتکابی و کشف اموال مسروقه ادامه دارد. …












