قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۳ ساعت قبل

دستکم ۶۴ درصد میزان بارش‌ها در مازندران افزایش یافت

ساری- ایرنا- بررسی آماری هواشناسی مازندران نشان می دهد میانگین بارش پنج ماهه ۱۴۰۵ استان ۲۳۲.۷ میلی متر بوده که نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ۲۰۰.۵ میلی متر بوده، ۱۶ درصد افزایش و نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۱۴۲.۱ میلی متر بوده، ۶۳.۷ درصد افزایش داشته است.
 دستکم ۶۴ درصد میزان بارش‌ها در مازندران افزایش یافت

به گزارش ایرنا، طبق داده های مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی که هواشناسی مازندران روز شنبه منتشر کرده است، میانگین بارش مرداد ماه سال ١٤٠٥ استان مازندران ۱۹.۳ میلی متر بوده که نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ۲۳.۵ میلی متر بوده، ۱۷.۸درصد کاهش و نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۱۷.۵ میلی متر بوده، ۱۰.۲ درصد افزایش داشته است.

طبق آمار افزایش حدود چهار برابری میزان بارندگی تیرماه امسال نسبت به همین ماه در سال گذشته نیز سبب شد تا استقبال شالیکاران به کشت دوم برنج چندین برابر شود.

بررسی آماری نشان می دهد که میانگین بارش تیر ماه امسال مازندران ۷۵.۵ میلی متر بوده که نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ۴۲ میلی متر بوده، ٨٠ درصد افزایش و نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۱۷.۴ ملی متر بوده، ٣٣٤ درصد افزایش داشته است.

میانگین بارش خرداد ماه سال ١٤٠٥ استان مازندران ۲۱.۸٨ میلی متر بوده که نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ۳۲.۵ میلی متر بوده، ۳۹.۲ درصد کاهش و نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۹.۲ میلی متر بوده، ۲۵.۳ درصد کاهش داشته است.

متوسط بارندگی در اردیبهشت ماه امسال مازندران ۴۸.۰ میلی‌متر بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ٤٨.١ میلی‌متر بوده بدون تغییر و نسبت به مدت مشابه سال قبل که ٢٢.٤ میلی‌متر بوده حدود ۱۱۴ درصد افزایش داشته است.

بررسی ها از داده های هواشناسی مازندران نشان می دهد میانگین بارش ۱۱ ماهه سال زراعی جاری استان مازندران منتهی به مرداد ۵۱۷.۹ میلی متر بوده که نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ۶۰۰میلی متر بوده، ۱۳.۶ درصد کاهش و نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۵۳۱.۹ میلی متر بوده، ۲.۶ درصد کاهش داشته است.

تغییر اقلیم و کاهش دمای هوای مازندران

طبق داده های هواشناسی میانگین دمای هوای پنج ماهه سال ١٤٠٥ استان مازندران ۱۶.۶ درجه سلسیوس بوده که نسبت به مدت مشابه دوره آماری بلندمدت که ۱۶.۵ درجه سلسیوس بوده، یک دهم درجه سلسیوس افزایش و نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۱۷.۹ درجه سلسیوس بوده، ۱.۳ درجه سلسیوس کاهش داشته است.

متوسط دمای هوای مرداد ماه امسال استان مازندران ۲۳.۲ درجه سلسیوس بوده که نسبت به مدت مشابه …



 سقوط ون به ته دره جاده هراز / ۱۳ کشته و مصدوم
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سقوط ون به ته دره جاده هراز / ۱۳ کشته و مصدوم

روابط عمومی مرکز پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد که بر اثر سقوط خودروی ون به دره در جاده هراز هفت نفر کشته و ۶ نفر دیگر مصدوم شدند.



 فشار‌ آمریکا بر عراق برای توقف واردات گاز از ایران
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فشار‌ آمریکا بر عراق برای توقف واردات گاز از ایران

تارنمای السومریه نیوز در گزارشی از افزایش فشار‌های آمریکا بر عراق برای توقف واردات گاز از ایران خبر داد و نوشت بغداد در شرایطی با این فشار‌ها مواجه شده که بخش قابل‌توجهی از نیروگاه‌های برق این کشور همچنان به گاز ایران وابسته هستند. به نوشته السومریه‌نیوز، منابعی در وزارت برق عراق اعلام کرده‌اند که تشدید فشار‌های آمریکا برای توقف واردات گاز ایران از حدود یک ماه پیش آغاز شده است. این منابع تاکید کرده‌اند که بغداد در هر دیدار با مقام‌های آمریکایی تلاش می‌کند توضیح دهد گاز ایران یک کالای تجملی نیست، بلکه برای تامین نیاز شبکه برق عراق ضروری است. این منابع همچنین هشدار داده‌اند که توقف انتقال گاز ایران می‌تواند روزانه حدود ۸هزار مگاوات از ظرفیت تولید برق عراق را از مدار خارج کند. السومریه‌نیوز گزارش داده که فشار‌های واشنگتن پس از آن تشدید شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شامگاه چهارشنبه از …

 سیاستگذاری به وقت تکذیب
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری به وقت تکذیب

در ایران کمتر مسوولی را پیدا می‌کنید که منکر ضرورت اصلاحات اقتصادی باشد. در جلسه‌های رسمی، همایش‌ها، گفت‌وگوهای تلویزیونی و حتی نطق‌های مجلس، همه از کسری بودجه، ناترازی بانک‌ها، مصرف بی‌رویه انرژی، ارز چندنرخی، یارانه‌های ناعادلانه و زیان انباشته صندوق‌های بازنشستگی می‌گویند. اختلاف‌ها معمولا از جایی شروع می‌شود که باید از پشت تریبون پایین آمد و تصمیم گرفت. اینجاست که ناگهان همه‌چیز عوض می‌شود.

 کابوس تازه ناتو
۵۴ دقیقه قبل / روزنامه شرق

کابوس تازه ناتو

انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه به نگرانی تازه ناتو تبدیل شده است. درحالی‌که آمریکای ترامپ حضور نظامی خود در اروپا را کاهش می‌دهد و این ائتلاف از ورود مستقیم به جنگ ایران پرهیز دارد، پیروزی نامزدهای منتقد ناتو می‌تواند یکی از مهم‌ترین ستون‌های نظامی اروپا را متزلزل کند.

 استثنای دیپلماتیک با اهرم‎ هرمز
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

استثنای دیپلماتیک با اهرم‎ هرمز

ایران به شماری از نفتکش‌های عراقی اجازه عبور از تنگه هرمز داده؛ تصمیمی که پس از درخواست‌های مکرر بغداد و در پی رایزنی‌های اخیر دو کشور، از جمله سفر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، به عراق اتخاذ شده است. رئیس‌جمهور عراق نزار آمیدی نیز تایید کرده که تهران در روزهای اخیر عبور نفتکش‌های حامل نفت عراق را تسهیل کرده و مذاکرات درباره صادرات نفت این کشور از مسیر هرمز ادامه دارد.

 نقشه مشترک برای مدارس تهران
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشه مشترک برای مدارس تهران

مدیریت شهری در پروژه‌ای مشترک با دولت ساخت 10مجتمع آموزشی در 6منطقه جنوبی پایتخت را آغاز می‌کند، روز گذشته کلنگ احداث این مجتمع‌ها زده شد؛ قرار است که شهرداری تهران با هدف نوسازی مدارس فرسوده نسبت به تامین زمین و ساخت مجتمع‌های آموزشی در پایتخت اقدام کرده و هزینه زمین و ساخت را با تهاتر مدارس قدیمی و فرسوده با آموزش و پرورش تامین کند.

 موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام‌های مسکن
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام‌های مسکن

آرمان امروز : هیئت عالی بانک مرکزی با یک اقدام حمایتی فراگیر، سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم را برای خرید و ساخت واحد مسکونی، جعاله (تعمیر) و ودیعه مسکن افزایش داد. هیئت عالی بانک مرکزی به عنوان یک «طرح» حمایتی برای تقویت عرضه و تقاضای بخش مسکن، افزایش سقف تسهیلات ساخت [ ]



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]