قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

حریفان تراکتور در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد

تبریز- ایرنا- با برگزاری مراسم قرعه کشی لیگ نخبگان آسیا در مالزی، حریفان تراکتور مشخص شد.
 حریفان تراکتور در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد

به گزارش ایرنا، دقایقی پیش، مراسم قرعه کشی مرحله گروهی لیگ رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا ۲۰۲۶–۲۰۲۷ برگزار شد.

بر این اساس، تراکتور در این مرحله به مصاف تیم‌های السد قطر، العین امارات، نفتچی ازبکستان، شباب‌الاهلی امارات، الغرافه قطر، الوصل امارات، الشمال قطر و پاختاکور ازبکستان خواهد رفت.

خداد عزیزی، سرپرست تیم تراکتور به عنوان نماینده این تیم در این مراسم حضور داشت.



۳۶ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

خبر فوری تراکتور | حکم نهایی نظام وظیفه صادر شد؛ علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز میشود و دیگر نمیتواند برای تراکتور بازی کند / شوک بزرگ به سرخپوشان تبریز؛ معاون نظام وظیفه: بیرانوند مشمول شد و تا دو ماه دیگر باید خود را معرفی کند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ سردار زاهدی، معاون نظام وظیفه عمومی اعلام کرد: علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت.

بر اساس این گزارش علیرضا بیرانوند احتمالا برای ادامه میسر فوتبالی خود تا مقطعی در تیم‌های نظامی توپ بزند. ملوان و فجر سپاسی دو تیم نظامی لیگ برتر هستند و بیرانوند احتمالا مقصد انتخابی خود را فجر سپاس معرفی کند. همچنین بخوانید: برنامه کامل لیگ نخبگان آسیا اعلام شد | استقلال و تراکتور ۸ حریف مشترک؛ ۴ بازی خانگی در کشور ثالث / قرعه بدون تیم‌های عربستانی؛ تقابل با نمایندگان قطر و امارات در دیدارهای حساس

همچنین بخوانید: خبر فوری لیگ نخبگان آسیا | ۲ چهره سابق پرسپولیس، ستاره‌های جدید رقیبان استقلال و تراکتور در آسیا / بازیکنان سابق سرخپوشان در راه رویارویی با نمایندگان ایران، حاشیه‌سازی یا تقویت؟ پایان/* همچنین بخوانید: خبر فوری لیگ نخبگان آسیا | استقلال و تراکتور از غول‌ های عربستانی فرار کردند؛ قرعه‌ ای نرم با حریفانی از قطر و امارات / در سایه جنگ، دو نماینده ایران به مصاف تیم‌های العین، السد و شباب‌ الاهلی می‌روند

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.


۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا پرسپولیس با حضور تماشاگران در بازی تراکتور مخالفت کرد؟

از چند روز قبل بحث حضور تماشاگران در بازی حساس هفته سوم تراکتور - پرسپولیس مطرح بود. به خاطر اتفاقات بازی برگشت دو تیم مربوط به دو فصل قبل کمیته انضباطی رأی داده بود که به مدت دو فصل بازی‌های دو تیم در هر دو دیدار رفت و برگشت بدون تماشاگر باشد. فصل قبل بازی رفت دو تیم بدون تماشاگر در ورزشگاه بنیان دیزل و بدون حضور تماشاگران به تساوی یک – یک انجامید. از قضا دو تیم در همان ابتدای راه جام حذفی به هم برخورد کردند که این بازی در تبریز و با حضور تماشاگران برگزار شد. از سوی دیگر با شروع جنگ تحمیلی و تعطیلی لیگ دیدار برگشت دو تیم در تهران برگزار نشد. با حکم کمیته انضباطی هر دو دیدار این فصل نیز بدون تماشاگر برگزار خواهد شد هر چند تراکتوری‌ها و مدیرعامل جدیدشان خیلی دوست داشتند این حکم بشکند و هر دو بازی رفت و برگشت تماشاگر داشته باشد.

اتفاقاً سخنگوی باشگاه پرسپولیس هم گفت اگر میزبانی پرسپولیس در بازی برگشت در ورزشگاه آزادی قطعی باشد این باشگاه هم مخالفتی با حضور تماشاگر در بازی رفت نخواهد داشت اما ظاهراً این‌گونه نیست و سازمان لیگ هم صراحتاً اعلام کرد مسابقه روز دوشنبه در تبریز قطعاً بدون تماشاگر خواهد بود و بازی برگشت هم تماشاگر ندارد.

البته پرسپولیسی‌ها هم از انجام بازی با تماشاگر استقبال می‌کردند اما واقعیت اینکه اگر بازی رفت با حضور 50-40 هزار تماشاگر تراکتوری در ورزشگاه یادگار امام برگزار می‌شد و آن وقت پرسپولیس با 5 هزار تماشاگر در شهرقدس از حریفش میزبانی می‌کرد ناعادلانه بود. از طرفی با توجه به اینکه بعید است تا هفته بیستم یعنی زمان برگزاری بازی برگشت دو تیم نیز شرایط میزبانی سرخابی‌ها در ورزشگاه آزادی مهیا باشد پرسپولیسی‌ها مخالف حضور تماشاگر در بازی رفت شدند و حکم هم تغییری نکرد.

انتهای پیام/


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتوری‌های پرسپولیس؛ فقط این دو بازیکن!

پایگاه خبری فوتبالی- از بین بازیکنان سابق تراکتور تنها دو نفر در این فصل در پرسپولیس حضور دارند.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو تیم مدعی پرسپولیس و تراکتور در دیداری که بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود در تبریز به مصاف هم می‌روند.

حضور بازیکنان سابق هر دو تیم در ترکیب رقیب می‌تواند باعث جذاب‌تر شدن مسابقه شود. اما در این فصل آمار بازیکنان سابق تراکتور در ترکیب پرسپولیس بسیار کمتر از تیم تبریزی است. در ترکیب این فصل تراکتور نام 9 بازیکن سابق پرسپولیس به چشم می‌خورد، اما پرسپولیس تنها از دو بازیکن سابق تراکتور در این فصل بهره می‌برد.

پوریا پورعلی

بازیکن 30 ساله‌ای که در این فصل به پرسپولیس پیوست، در فصل بیست و چهارم عضوی از تراکتور بود. پورعلی که در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند، در تراکتور نتوانست توانایی‌های خودش را به طور کامل نشان دهد و در مجموع در 7 بازی لیگ برتر و 4 بازی لیگ قهرمانان آسیا دو به میدان رفت، آن هم به صورت بازیکن جانشین. او در هیچ مسابقه‌ای در ترکیب اصلی تراکتور قرار نگرفت و مجموع دقایق حضورش در زمین در این 11 بازی، کمتر از 90 دقیقه بود. شاید همین مساله انگیزه او را برای درخشش در دیدار مقابل تراکتور به شدت افزایش دهد.

مهدی تیکدری‌نژاد

تیکدری نژاد اما وضعیت متفاوتی نسبت به پورعلی داشت. او طی دو فصلی که در تراکتور بازی کرد، یکی از بازیکنان ثابت تیمش بود و در مجموع 56 بار در لیگ برتر برای تراکتور به میدان رفت. تیکدری‌نژاد در تراکتور توانست آمار 3 گل زده و 6 پاس گل را برای خود به ثبت برساند. او با همین عملکرد به گل گهر پیوست و پنج فصل در این تیم توپ زد. تیکدری‌نژاد نیز در صورت حضور در دیدار مقابل تراکتور، انگیزه‌های زیادی برای درخشش در مقابل تیم سابق خود دارد.




 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۲۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد
۵۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

توافق انجام شد؛ یک بازیکن به استقلال برمی‌گردد

رئیس هیئت‌مدیره استقلال از توافق این باشگاه با آنتونیو آدان بر سر مسائل مالی خبر داد و اعلام کرد این دروازه‌بان اسپانیایی برای آماده شدن جهت بازگشت به جمع آبی‌ها راهی کشورش شده است.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۱۹ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!