قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

پزشکی خانواده و نظام ارجاع؛ محور همکاری بهداشت و آموزش و پرورش خاش برای سلامت دانش‌آموزان

زاهدان - ایرنا - رئیس شبکه بهداشت و درمان خاش گفت: اجرای مطلوب برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع، نیازمند همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه حوزه‌های بهداشت و آموزش و پرورش است، این طرح می‌تواند با شناسایی و هدایت به‌موقع نیازهای سلامت، گامی مهم در ارتقای سلامت دانش‌آموزان و خانواده‌ها باشد.
 پزشکی خانواده و نظام ارجاع؛ محور همکاری بهداشت و آموزش و پرورش خاش برای سلامت دانش‌آموزان

به گزارش ایرنا، دکتر محمود کردی روز شنبه در نشست مشترک با مدیر و اعضای شورای معاونان مدیریت آموزش و پرورش خاش با محوریت برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع اظهار کرد: این طرح از برنامه‌های مهم دولت چهاردهم در حوزه سلامت به شمار می‌رود و موفقیت آن در گرو مشارکت و همراهی دستگاه‌های مختلف و آگاهی عمومی نسبت به مزایای آن است.

وی پزشکی خانواده و نظام ارجاع را «چراغ راه سلامت» عنوان کرد و افزود: هدف از اجرای این برنامه، ساماندهی مسیر دریافت خدمات سلامت، توجه بیشتر به پیشگیری و شناسایی به‌موقع مشکلات و هدایت افراد به سطح مناسب خدمات درمانی است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان خاش ادامه داد: مدارس از مهم‌ترین محیط‌ها برای فرهنگ‌سازی و تبیین برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع هستند و می‌توان از ظرفیت آموزش و پرورش برای آشنایی دانش‌آموزان، فرهنگیان و خانواده‌ها با اهداف و مزایای این طرح استفاده کرد.

وی بر ضرورت تدوین راهکارهای عملیاتی برای اطلاع‌رسانی، آموزش مستمر و تبیین فواید برنامه پزشکی خانواده تأکید کرد و گفت: با همکاری آموزش و پرورش می‌توان زمینه آگاهی‌بخشی هدفمند به جامعه دانش‌آموزی و خانواده‌ها را فراهم و اجرای طرح را در شهرستان با اثربخشی بیشتری دنبال کرد.

کردی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید بیان کرد: برنامه‌ریزی و هماهنگی پیش از شروع سال تحصیلی می‌تواند به اجرای منسجم‌تر برنامه‌های سلامت در مدارس کمک کند و شبکه بهداشت و درمان خاش آمادگی دارد در زمینه آموزش، اطلاع‌رسانی و همکاری کارشناسی با آموزش و پرورش اقدام کند.

مدیر آموزش و پرورش خاش نیز در این نشست با استقبال از توسعه همکاری‌های مشترک گفت: با توجه به نقش مهم مدارس در ارتقای سلامت جامعه، این مدیریت آمادگی کامل دارد برای تبیین برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع و اجرای هدفمند آن با شبکه بهداشت و درمان همکاری کند.

عبدالوهاب شهنواز افزود: هم‌افزایی میان دستگاه‌های متولی سلامت و آموزش می‌تواند زمینه ارائه خدمات مؤثرتر به دانش‌آموزان و فرهنگیان را فراهم کند و آموزش و پرورش خاش آماده است از ظرفیت کارشناسان و مدارس برای آگاهی‌بخشی و اجرای برنامه‌های سلامت‌محور استفاده کند.

به گزارش ایرنا، برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع با رویکرد تقویت خدمات سطح نخست سلامت، پیشگیری، شناسایی زودهنگام مشکلات و هدایت افراد به سطوح تخصصی‌تر خدمات درمانی دنبال می‌شود؛ رویکردی که در صورت اجرای هماهنگ و آگاهی مناسب مردم، می‌تواند به کاهش مراجعات غیرضروری، استفاده هدفمندتر از ظرفیت‌های درمانی و ارتقای کیفیت خدمات سلامت منجر شود.

در شهرستان خاش نیز همکاری میان شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش، با توجه به جمعیت گسترده دانش‌آموزی و نقش مدارس در فرهنگ‌سازی، ظرفیت مهمی برای تحقق اهداف این برنامه و گسترش آموزش‌های سلامت‌محور در جامعه محسوب می‌شود.

شهرستان خاش در ۱۸۵ کیلومتری جنوب زاهدان، مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.



۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

ایران آنلاین:

زاهدان محمد شکوهی فر: این پیشنهاد در پاسخ به یکی از مطالبات جدی مردم استان و با توجه به شرایط خاص سیستان و بلوچستان مطرح شد؛ استانی پهناور که فاصله طولانی میان شهرها و روستاها و وابستگی بخش قابل توجهی از ترددها به خودرو، مسئله سوخت را به یکی از موضوعات مهم زندگی روزمره مردم تبدیل کرده است.

بر اساس پیگیری‌های انجام‌شده و تصمیمات مورد موافقت، احتمال اختصاص سهمیه ۱۶۰ لیتری از شهریورماه به کارت‌های اشخاص مطرح است؛ موضوعی که می‌تواند بخشی از مشکلات موجود در دسترسی به سوخت را کاهش دهد.

با این حال، سازوکار نهایی اجرای این تصمیم هنوز در حال جمع‌بندی است و جزئیات آن پس از طی مراحل قانونی و اجرایی  اعلام خواهد شد.

منصور بیجار، استاندار سیستان و بلوچستان، طی ماه های  اخیر اصلاح وضعیت سوخت استان را به‌صورت جدی در سطح ملی دنبال کرده و در سلسله رایزنی‌ها با مقامات ارشد دولت، بر ضرورت اتخاذ تصمیمی متناسب با شرایط جغرافیایی، اقتصادی و حمل‌ونقلی استان تأکید کرده است.

این پیگیری‌ها که از مهم ترین آن می توان رایزنی و ارائه پیشنهادات استان در نشست هفته گذشته ستاد ساماندهی سوخت کشور اشاره کرد،  اکنون یک گام مهم به سمت اصلاح وضعیت سوخت در سیستان و بلوچستان برداشته است؛ تصمیمی که در صورت نهایی شدن سازوکار اجرایی، می‌تواند بخشی از دغدغه دیرینه مردم  را پاسخ دهد.

انتهای پیام/




 چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟
۴ ساعت قبل / سایت جماران

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری بود که امام عسکری علیه السلام با توطئه معتمد عباسی در شهر سامرا به شهادت رسیدند. معتمد قصد آن داشت که این شهادت را مرگ طبیعی جلوه دهد.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۲ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور
۲ ساعت قبل / سایت سلام سینما

نقد فیلم The Last House؛ اجرای متقاعدکننده واگنر مورا و گرتا لی در تریلری خفقان‌آور

خاطرات شما از قرنطینه دوران همه‌گیری کرونا در برابر سناریوی آخرالزمانی «آخرین خانه» رنگ می‌بازد؛ فیلمی از لویی لتریه که به لطف فضای سنگین و نمور خود تا حد زیادی موفق است، هرچند اتفاقاتش همیشه منطقی به نظر نمی‌رسند.

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 [محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش
۴ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش

معمولا مدارس غیر دولتی از نیمه‌ شهریور فعالیت‌های آموزشی خود را شروع می‌کنند ـ اگر نگوییم پیش از شهریور نیز به نوعی فعالیت‌های خود را داشته‌اندـ.