قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲۶ ساعت قبل

یادگاری‌های اکبر عبدی به موزه شهرداری اردبیل اهدا شد

اردبیل - ایرنا - خانواده زنده‌یاد اکبر عبدی در اقدامی فرهنگی، بخشی از وسایل شخصی و یادگاری‌های این هنرمند فقید را به «موزه عمارت شهرداری اردبیل» اهدا کردند و شهردار این شهر نیز قول داد فرهنگسرایی به نام آن بازیگر بزرگ سینمای ایران نامگذاری شود.
 یادگاری‌های اکبر عبدی به موزه شهرداری اردبیل اهدا شد

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری اردبیل به ایرنا؛ در این دیدار که روز گذشته صورت گرفت، محمود صفری شهردار اردبیل با قدردانی از خانواده بزرگوار مرحوم عبدی بر اهمیت حفظ میراث هنرمندان بزرگ به عنوان میراث فرهنگی تاریخی شهر تاکید کرد.

وی افزود: شهرداری اردبیل در پی تکریم جایگاه این هنرمند ماندگار، لایحه‌ای را جهت نام‌گذاری یکی از فرهنگسراهای جدیدالاحداث شهر به نام اکبر عبدی به شورای شهر تقدیم خواهد کرد.

وی ادامه داد: با حرکت فرهنگی خانواده آن هنرمند نامدار، بخشی از میراث هنری ایشان در زادگاهش به نمایش گذاشته شده و برای نسل‌های آینده ماندگار خواهد بود.

در این مراسم، فرهاد قائمیان بازیگر سینما، به همراه میرمحمد سید هاشمی،پ رئیس شورای شهر، حبیب فتحی عضو شورا، کیوان حسن‌زاده معاون معماری و شهرسازی شهرداری و ابراهیم نیرومند از هنرمندان اردبیل حضور داشتند و در پایان، با تجلیل از خدمات بی‌نظیر مرحوم اکبر عبدی به هنر ایران، بر ضرورت حمایت از میراث فرهنگی و هنری او تأکید شد.

به گزارش ایرنا، اکبر عبدی آقاباقر متولد چهار شهریور ۱۳۳۹ در تهران بود که از سال ۱۳۵۸ با دریافت مدرک دیپلم با نمایش‌های آماتوری فعالیت هنری‌اش را آغاز کرد و سال ۱۳۶۱ به تلویزیون راه یافت و دارنده نشان درجه یک فرهنگ و هنر بود.

مرحوم عبدی که با مجموعه …



 جدول خاموشی برق اردبیل یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵؛ برنامه قطعی برق اردبیل و شهرهای استان
۳۰ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

جدول خاموشی برق اردبیل یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵؛ برنامه قطعی برق اردبیل و شهرهای استان

جدول خاموشی برق اردبیل یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ را در این مطلب مشاهده میکنید.

 پزشکیان: حرکت لاک‌پشتی ما را از جهان عقب می‌اندازد
۴۴ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پزشکیان: حرکت لاک‌پشتی ما را از جهان عقب می‌اندازد

رئیس‌جمهور با اشاره به آموزه‌های قرآن درباره قرار گرفتن در مسیر پیشرفت و هماهنگی با جهان، هشدار داد؛ اگر حرکتی لاک‌پشتی داشته باشیم و در انجام امور محوله کارها را با تأخیر پیش ببریم به تدریج از دنیا عقب خواهیم ماند و بر ضرورت بهره‌مندی دانش‌آموزان از بهترین روش‌های آموزشی و مهارتی منطبق بر استانداردهای جهانی برای شکوفایی استعدادهایشان تأکید کرد.