قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

توسعه همایش اربعین، ره‌آورد ایثار ژنرال بدون مرز

کرمان - ایرنا - سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی علاوه بر انجام اقدامات تاثیرگذار نظامی در مناطق مختلف از جمله جبهه‌های حق علیه باطل، شرق کرمان، سوریه، عراق و سایر مناطق دنیا با انجام اقدامات ریزبینانه فرهنگی و اجتماعی توانست به عنوان ژنرال بدون مرز گام‌های ارزشمند و بزرگی بردارد که یکی از این موارد برگزاری منسجم، توسعه و ساماندهی همایش بزرگ پیاده‌روی اربعین حسینی بود.
 توسعه همایش اربعین، ره‌آورد ایثار ژنرال بدون مرز
به گزارش ایرنا، در وهله نخست مردی که چه در دوران حیات و چه بعد از شهادتش دشمن از نامش در هراس است و هر بار می‌خواهد از موفقیت‌ها و دستاوردهایش سخن به میان آورد از ترور او می‌گوید، سالها با کمک، ازخودگذشتگی و ایثار رزمندگان غیور این سامان موجب گشوده شدن راه کربلا به عنوان آرزوی دیرینه مسلمانان جهان شد.

شهید سلیمانی با جانفشانی خود در عراق در مقابله با داعش، امنیت را برای زائران و عاشقان اباعبدالله الحسین علیه‌السلام به ارمغان آورد که امروز شاهدیم فوج انسان‌های آزاده از سراسر جهان یکی از بزرگترین اجتماعات انسانی را در راهپیمایی اربعین شکل داده‌اند.

رویکرد حاج قاسم در راستای حفظ و توسعه مردمی پیاده‌روی اربعین، موکب‌های زیادی را از ایران به تعبیر سردارمان به عنوان "ملتی امام حسینی (ع)" و البته سایر ملل مسلمان به جاده‌های عاشقی کشاند.

تاکید سردار سلیمانی بر برگزاری باشکوه و پرعزت آیین پیاده‌روی اربعین، اندک اندک سیلی خروشان را در دل و جان مسلمانان جهان زنده و البته خروشان کرد.

تاکید دیگر شهید سلیمانی خدمت‌گذاری به زائران امام اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و تامین امنیت و رفاه بیش از پیش آنها بود.

پیشنهاد تشکیل ساختاری مانند ستاد اربعین با حضور ۲۰ سازمان، نهاد و دستگاه مختلف برای برگزاری همایشی باشکوه و دشمن‌شکن دیگر اقدام ارزشمند حاج قاسم بود که موجبات سهولت سفر اربعین را برای زائران فراهم کرد و این مهم موجب شد بیش از پیش زائران راغب به سفر اربعین حتی با فرزندان کوچک، افراد مسن و ناتوان باشند.

وی که در حمایت از ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات نقش مهمی و کلیدی داشت، همایش اربعین را منجر به تمدن‌سازی اسلامی می‌دانست.

بدون تردید، باور جمله‌ای پرتکرار از حاج قاسم با عنوان "ما ملت امام حسینیم" موجبات رشد همایش اربعین را بیش از پیش فراهم آورد.

سردار سلیمانی معتقد بود در هیچ جای دنیا نمی‌ توان جمعیتی مانند همایش اربعین را در سرما و گرما، دور هم جمع کرد جز در مکتب حسین علیه‌السلام و عشق به او.

اما اربعین حسینی به‌عنوان یکی از بزرگترین تجمعات مذهبی در جهان، نه تنها یک رویداد مذهبی برجسته، بلکه پدیده‌ای با ابعاد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بین‌المللی است که می‌تواند نقش مهمی در توسعه ظرفیت‌های جامعه اسلامی و بسترسازی برای ظهور و به تبع آن رفع چالش‌های جهان اسلام ایفا کند.

شور اربعین، مسلمانان زیادی را از اقصی نقاط جهان به مرکز انرژی عالم کربلا می‌کشاند که این مهم یادآور فرصتی بی بدیل چون اربعین است که می تواند بدون فراخوان میلیون ها نفر را از ملیت‌های مختلف به عشق سوزان حسین (ع) و حضرت عباس (ع) دور هم جمع کند.

این همایش خودجوش بی شک عامل مهمی بر تقویت وحدت اسلامی و همبستگی بین مسلمانان است.

این حضور باشکوه در این همایش موجبات تبادل فرهنگی را در بین مذاهب مختلف فراهم می کند و مسیری کوتاه و پربازده برای مقابله به شبیه خون فرهنگی بیگانگان علیه مسلمانان و در جای خود ملت بزرگ و شریف ایران خواهد بود که در ادامه این مسیر پرخیر و برکت به بیداری اسلامی و مقاومت در برابر ظلم و ستم خواهد انجامید.

اربعین یکی از بزرگ‌ترین تجمعات مذهبی مسلمانان است که نقش مهمی در مقابله با پروژه اسلام‌هراسی، ایجاد رعب و وحشت و ایجاد تفرقه در بین مسلمان دارد لذا در شرایطی که دشمنان با توسل به رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و غیره تلاش دارند تا با ایجاد تفرقه و نفرت میان مسلمانان به اهداف خود برسند، اربعین به عنوان یک ابزار قدرتمند فرهنگی، می‌تواند این تلاش‌ها را خنثی کند.

دیپلماسی فرهنگی اربعین همچنین بستری برای تبادل فرهنگی و ارتقای فهم و شناخت متقابل میان جوامع شیعی مختلف ایجاد کند. این تعاملات نه‌تنها باعث افزایش آگاهی فرهنگی و مذهبی میان ملت‌ها می‌شود، بلکه به تقویت روابط دیپلماتیک و سیاسی در سطح کلان نیز کمک می‌کند.



 چاه تنگوی قشم؛ سورپرایزی که زیر بمب سنگرشکن خاک شد | آخرین خبر

چاه تنگوی قشم؛ سورپرایزی که زیر بمب سنگرشکن خاک شد | آخرین خبر

اعتماد/متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست بیش از ۶۰ خانه در حمله به چاه‌تنگوی قشم آسیب دیدند براساس اعلام نیویورک‌تایمز ارتش ایالات متحده یک خانه مسکونی را در محله «چاه تنگو» شهر قشم هدف یک بمب سنگرشکن 2 هزار پوندی قرار داده است نیره خادمی| چند روز پیش از آن س

 ضربه eSim  به اپراتورهای سنتی

ضربه eSim به اپراتورهای سنتی

دنیای اقتصاد: تقاضا برای سیم‌کارت‌های الکترونیکی (eSim) مورد استفاده در سفر، امسال حدود یک‌سوم افزایش خواهد یافت، زیرا مسافران بین‌المللی به دنبال جایگزین‌های ارزان‌تری برای بسته‌های رومینگ داده هستند که تهدیدی برای اپراتورهای تلفن همراه سنتی محسوب می‌شود. تحلیلگران در موسسه تحقیقاتی FDM CCS Insight تخمین زده‌اند که امسال حدود ۱۳۴‌میلیون سیم‌کارت الکترونیکی مسافرتی در سطح جهان استفاده خواهد شد که نسبت به 101.8میلیون در سال ۲۰۲۵ افزایش یافته است. مصرف‌کنندگان در حال دانلود سیم‌کارت‌های الکترونیکی از شرکت‌هایی مانند Airalo هستند که نزدیک به ۳۰۰‌میلیون دلار از سرمایه‌گذارانی از جمله شرکت سهام خصوصی CVC و Saily، اپراتوری متعلق به NordVPN، توسعه‌دهنده Nord Security، جمع‌آوری کرده است.

 اینجا کسی برای مذاکره غش نمی‌کند | آخرین خبر

اینجا کسی برای مذاکره غش نمی‌کند | آخرین خبر

فرهیختگان/متن پیش رو در فرهیختگان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست علی ملکی| محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت مذاکره‌کننده ایران با آمریکا، نطق پیش از دستور روز گذشته خود در صد و هشتادمین جلسه علنی مجلس را در یکی از نقاط زمانی حساس این روزها انجام داد؛ یک روز

 قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان برای رشد و امنیت به آنها وابسته‌اند. مدرسه، بیمارستان، شبکه آب و برق، ارتباطات و مسیرهای انتقال دارو اجزای یک نظام حمایتی واحد هستند و اختلال در هر بخش می‌تواند کارکرد بخش‌های دیگر را نیز تضعیف کند.

 سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس با انتشار پستی در صفحه خود در ایکس، با معرفی رتبه‌های برتر کشورمان در زمینه‌های مختلف پزشکی و درمانی در سطح جهان و پیشرفت‌های بدست آمده در حوزه سلامت و بهداشت، بیماران خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد.

 ایرانیان در چه ماهی به دنیا می‌آیند؟!/ ماه پر از جشن تولد را بشناسید/اینفوگرافی

ایرانیان در چه ماهی به دنیا می‌آیند؟!/ ماه پر از جشن تولد را بشناسید/اینفوگرافی

فکر می‌کنید ایرانیان بیشتر در چه ماهی به دنیا آمده‌اند و امپراطور جشن‌های تولد کدام ماه است؟

 ملاحظات اطلاع‌رسانی

ملاحظات اطلاع‌رسانی

آرمان امروز :نشست تخصصی «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با حضور نمایندگانی از دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم برگزار شد. در این نشست به این موضوع پرداخته شد که چرا در سال‌های اخیر با وجود برخورداری از نهادهای رسمی نتوانسته‌اند تحولات اجتماعی را به موقع تشخیص داده و پاسخگو باشند. نشست «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با محوریت بررسی چالش‌های اطلاع‌رسانی [ ]

 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.