قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

بررسی حفاری های غیرمجاز در گورستان تاریخی بوکان در دستور کار میراث قرار گرفت

ارومیه - ایرنا- میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی موضوع حفاری های غیر مجاز در گورستان تاریخی بوکان را بررسی می‌کند.
 بررسی حفاری های غیرمجاز در گورستان  تاریخی بوکان در دستور کار میراث قرار گرفت

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی در خصوص خبر حفاری غیر مجاز در گورستان تاریخی بوکان به ایرنا گفت: روز یکشنبه کارشناسان اداره کل برای بررسی موضوع عازم محل فوق شدند.

برخی شبکه‌های اجتماعی محلی اخباری مبنی بر اینکه حفاران غیر مجاز طی سال‌های گذشته با هجوم به گوستان باستانی «ملالر» در شهرستان بوکان صدها گور تاریخی را شکافته و اشیای ارزشمند آن را غارت کرده اند منتشر کردند.

گورستان باستانی «ملالر» در کنار یکی از مهمترین عرصه های باستان شناسی شمالغرب ایران و در نزدیکی محوطه تاریخی «بردش» قرار دارد محوطه ای که در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده و به دوره عصر برنز و عصر آهن تعلق دارد.

در این منطقه برخی از گورها بصورت دخمه ای ساخته شده اند و برخی دیگر نیز ۲ طبقه‌ای هستند.



۴ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ رمضان

صفحه سیاست-

سید احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت بناهای تاریخی و میراثی آسیب‌دیده در جریان جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: بر اساس آخرین بررسی‌های انجام شده، روند مرمت و تعیین تکلیف بخشی از بناهای تاریخی آسیب‌دیده آغاز شده و در برخی موارد نیز تعمیرات به پایان رسیده است، اما درباره تعدادی از بناها همچنان پاسخی از دستگاه‌های مسئول دریافت نشده یا اقدامی صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۸۷ ساختمان و اماکن تاریخی، میراثی و اداری آسیب دیده طی جنگ تحمیلی اخیر مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: همچنین ۱۴ سرای محله در سطح شهر تهران آسیب دیدند که تعمیرات برخی از آن‌ها به اتمام رسیده است.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران، اضافه کرد: تعمیرات و بازسازی موزه لانه جاسوسی، کلیساهای مریم مقدس و نیکلای مقدس، موزه شهدا و ساختمان‌های واجد ارزش در خیابان‌های مفتح و طالقانی در منطقه ۶ به پایان رسیده است. همچنین تعمیرات میدان بهارستان، مسجد اردبیلی، مسجد ارگ، ساختمان قدیم مجلس شورای ملی و موزه هنرهای ملی در منطقه ۱۲ نیز پایان یافته است.

علوی اضافه کرد: همچنین ۱۵ فرهنگسرا یا اماکن فرهنگی متعلق به شهرداری از جمله فرهنگسرای بهمن، فرهنگسرای ولاء، فرهنگسرای تهران و فرهنگسرای خاوران نیز مورد تعمیر قرار گرفته است.

وی با اشاره به اماکن تاریخی تحت مالکیت شهرداری تهران، تصریح کرد: خانه نیما یوشیج و عمارت ارباب هرمز از جمله بناهای تاریخی آسیب دیده متعلق به شهرداری هستند که تعمیرات و بازسازی آن‌ها به پایان رسیده است. همچنین باغ موزه قصر، بنای تاریخی وثوق الدوله و بنای کوشک امیر سلیمانی نیز در حال تعمیر یا در مسیر اقدام هستند.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران، مطرح کرد: بازسازی ساختمان شهرداری منطقه ۱۸ آغاز شده و تعمیرات ساختمان اداری ناحیه ۴ منطقه ۱۳ نیز به اتمام رسیده است.

 


۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

سالی یک متر از آب دریاچه ارومیه تبخیر می‌شود

محمد کوهانی، دبیر ملی شبکه‌های محیط زیست کشور، در گفت‌وگو با خبرفوری اظهار کرد: سالانه حداقل یک متر تبخیر از سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه داریم که طبیعی است.

وی افزود: اکنون تراز دریاچه به ۱۲۷۰.۹۳ متر رسیده که نسبت به سال گذشته، یک متر و ۱۳ سانتی‌متر افزایش داشته است.

کوهانی همچنین گفت: وسعت دریاچه با ۲۸۵۰ کیلومتر مربع، نسبت به سال گذشته ۲۲۴۴ کیلومتر مربع افزایش یافته است.




 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟

مشکلات آموزش و پرورش برآمده از همه دولتهای گذشته است، اما در دولت فعلی هم وزارتخانه مربوطه نتوانسته تدبیر و ابتکار عمل خاصی از خود بروز و ظهور دهد.

 [کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود
۳ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[کاظم اشکانی] آنچه با شهید نمی‌رود

در رواق دارالذکر، گاهی زائرینی را می‌بینی که پس از زیارت، چند قدمی از مسیر معمول خود فاصله می‌گیرند و به سوی آرامگاه قائد شهید می‌آیند.

 جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات

پرداخت حقوق مردادماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی از ۲۹ مرداد آغاز شده و تا پایان ۳۱ مرداد ادامه دارد؛ این در حالی است که معوقات فروردین و اردیبهشت به حدود ۸۲ هزار میلیارد تومان رسیده و زمان قطعی پرداخت آن هنوز اعلام نشده است.