
به گزارش خبرنگار موسیقی ایرنا، تکآهنگ «رود سوخته» با شعری از امید روزبه، آهنگسازی و خوانندگی محسن چاوشی برای سریال «بامداد خمار» منتشر شد.
رضا فوادیان تنظیمکننده، امین غفاری نوازنده ویولن، مهدی کریمی میکس و مسترینگ و حامد تلخآبی طراح کاور از دیگر عوامل اجرایی این اثر هستند.
برای شنیدن تکآهنگ «رود سوخته» اینجا مراجعه کنید.
چاوشی آهنگساز و خواننده موسیقی پاپ سال گذشته نیز قطعههای «بامداد خمار» را با شعری از حافظ، نوازندگی مسعود خادمی (سهتار)، بهروز میرزایی (گیتاراکوستیک)، مجید مظاهری (کمانچه)، «پناه» را با ترانهای از امید روزبه، نوازندگی گیتارالکتریک عادل روحنواز، کمانچه مجید مظاهری، تنظیم رضا فؤادیان و «عجب اومدی» را با ترانهای از امید روزبه، تنظیم اشکان عرب، نوازندگی گیتارنایلون بهروز میرزایی، سازهای زهی امین عطایی، میکس و مسترینگ مهدی کریمی برای فصل اول سریال «بامداد خمار» منتشر کرد.
این سریال نمایش خانگی به نویسندگی حسین کیانی، کارگردانی نرگس آبیار و تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی درام عاشقانهای است که …












