قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۴ ساعت قبل

معاون وزیر علوم: سرمایه‌های سرگردان در مسیر توسعه کشور قرار گیرد + فیلم

یزد- ایرنا- معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سرمایه‌های سرگردان می‌تواند در مسیر توسعه علمی و فناوری کشور قرار گیرد و به آبادانی و پیشرفت منجر شود.
 معاون وزیر علوم: سرمایه‌های سرگردان در مسیر توسعه کشور قرار گیرد + فیلم

به گزارش ایرنا، دکتر «سیدمهدی ابطحی» روز سهشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی احداث شهرک فناوری «یزدانش» یزدT افزود: اگر دسترسی به اطلاعات، شرایط زندگی، زیرساخت‌ها و مقدمات قانونی برای فعالیت نخبگان و سرمایه‌گذاران فراهم شود، شاهد تحول در جامعه خواهیم بود.

وی با تشریح اهمیت ایجاد شهرک فناوری در یزد ادامه داد: تاب‌آوری صنایع در دنیای امروز تنها با توسعه فیزیکی و سرمایه‌گذاری صنعتی ایجاد نمی‌شود بلکه تفکر دانش‌بنیان و ارتباط مؤثر با دانشگاه، پژوهش و فناوری نقش اساسی در این مسیر دارد و به همین دلیل شهرک علمی و تحقیقاتی به بستری برای شکل‌گیری هسته‌های فناور، شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه‌های فناور تبدیل می شود.

این مسوول با بیان تجربه ایجاد پردیس‌های فناوری و شهرک‌های علمی در کشور گفت: یکی از خلأهای موجود در کشور این است که محل فعالیت صنایع و شرکت‌ها از محل تولید دانش و فناوری فاصله دارد، در حالی که جریان دانش و فناوری باید از دانشگاه متولد شود و در پارک علم و فناوری رشد و بلوغ پیدا کند و در صنعت به محصول و ثروت تبدیل شود.

ابطحی با بیان اینکه بسیاری از تجربه‌های گذشته در ایجاد کریدورهای علم و فناوری در کشور به دلیل انتخاب نامناسب مکان و نبود زیرساخت‌های لازم با توفیق کامل همراه نشده است، گفت: امروز باید دانشگاه، فناوری، صنعت، محل زندگی و فضای فعالیت نخبگان در یک مجموعه منسجم قرار گیرد تا زمینه برای شکل‌گیری یک تحول واقعی فراهم شود.

وی یزد را یکی از گزینه‌های مناسب کشور برای شکل‌گیری «شهر دانش» دانست و اظهار کرد: مجموعه اراضی دانشگاه یزد و زمین‌هایی که با همکاری مدیران استان برای این طرح در نظر گرفته شده در مجموع ظرفیتی حدود ۳۵۰ هکتار ایجاد کرده که از نظر مکانی و ظرفیت علمی برای شکل‌گیری یک شهر دانش بسیار مناسب است.

معاون وزیر علوم افزود: قرار گرفتن محل دانش در کنار محل کار نخبگان و محل زندگی آنان، می‌تواند زمینه‌ساز اتفاقات شگفت‌انگیزی شود و اگر نیازهای نخبگان را به صورت یک مجموعه ببینیم و محیط مناسب برای زندگی و فعالیت علمی آنان فراهم کنیم دانشگاه یزد می‌تواند متناسب با ظرفیت‌های علمی و صنعتی خود به یکی از سه یا چهار دانشگاه برجسته کشور تبدیل شود.

ابطحی با اشاره به تجربه شکل‌گیری دانشگاه صنعتی اصفهان و جذب گروهی از دانشمندان …



 طرز تهیه گشنیز پلو لیمویی؛ برنج خوش‌عطری که می‌توانید با ماهی و مرغ سرو کنید
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طرز تهیه گشنیز پلو لیمویی؛ برنج خوش‌عطری که می‌توانید با ماهی و مرغ سرو کنید

گشنیز پلو یکی از پلوهای خوش‌عطر و متفاوت است که با ترکیب برنج، گشنیز تازه، سیر و آب‌لیموی تازه تهیه می‌شود. این غذای ساده را می‌توانید در کنار ماهی، میگو، مرغ یا انواع غذاهای گوشتی سرو کنید.

 حمید مطهری: پیروزی خوبی بود اما باید برای دیدار حساس با استقلال آماده شویم
۴۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

حمید مطهری: پیروزی خوبی بود اما باید برای دیدار حساس با استقلال آماده شویم

حمید مطهری پس از پیروزی فولاد برابر صنعت نفت، گفت: سرخ‌پوشان باید با حفظ تواضع و تمرکز برای دیدار حساس مقابل استقلال آماده شوند.

 روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟
۱۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟

برتری هسته‌ای آمریکا نتوانست ایران را وادار به تسلیم کند و نشان داد سلاح هسته‌ای بیشتر ابزار بازدارندگی است تا وادارسازی.

 رشد ۱۲۳ هزار واحدی بورس
۴۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رشد ۱۲۳ هزار واحدی بورس

شاخص کل بورس تهران در معاملات روز سه شنبه - سوم شهریور - بیش از ۱۲۳ هزار واحد رشد کرد و به تراز ۶ میلیون و ۲۲۳ هزار واحد صعود کرد.

 آلبوم خانوادگی دو قرن پیش قاجار در کاخ سلیمانیه | تصاویر
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آلبوم خانوادگی دو قرن پیش قاجار در کاخ سلیمانیه | تصاویر

کاخ سلیمانیه فقط یک بنای تاریخی نیست بلکه آن را نوعی «آلبوم خانوادگی سلطنتی» مروبط به دوران دو پادشاه قاجار می توان دانست.

 امارات مورد حمله این موجود قرار گرفت
۲۸ دقیقه قبل / سایت ایران اکونمیست

امارات مورد حمله این موجود قرار گرفت

حملات سایبری با هدف ایجاد اختلال در زیرساخت‌های حیاتی امارات