قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

اینتر ۲- یوونتوس یک / دیداری که خیلی هم دوستانه نبود

تهران-ایرنا- تیم‌های فوتبال اینترمیلان و یوونتوس در تورِ پیش‌فصل خود در استرالیا به مصاف هم رفتند که شاگردان کریستین چیوو موفق شدند به برتری برسند.
 اینتر ۲- یوونتوس یک / دیداری که خیلی هم دوستانه نبود

به گزارش ایرنا، تیم‌های فوتبال اینترمیلان و یوونتوس که تور آماده‌سازی خود را در استرالیا بر پا کرده‌اند، از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه امروز در ورزشگاه اوپتوس و با قضاوت تیموتی داناسکاس از کشور میزبان به مصاف هم رفتند.

این دیدار که جزو تقابل‌های مهم فوتبال باشگاهی در ایتالیا محسوب می‌شود، در نیمه اول با برتری محسوس اینترمیلان همراه شد. شاگردان کریستین چیوو در دقیقه ۲۵، روی پاس یوان بونی و ضربه فدریکو دی‌مارکو موفق شدند گل برتری را به ثمر برسانند. در ادامه، توپی از خط دروازه‌ها نگذشت تا نیمه نخست با برتری اینترمیلان به پایان برسد.

در نیمه دوم و با اینکه یوونتوس حملات پُردامنه‌ای را روی دروازه اینترمیلان ترتیب داده بود، اما این شاگردان چیوو بودند که به گل دوم دست یافتند. در دقیقه ۶۳، اندی دیوف از غفلت مدافعان یوونتوس استفاده کرد و با شوتی که برای دی جئورجیو قابل مهار نبود، توانست اختلاف را به ۲ گل برساند.

در واپسین دقایق بازی اما این یوونتوس بود که اختلاف را کاهش داد. پاسِ در عمق فابیو میره‌تی در دقیقه ۸۵ به کونسیسائو رسید و او با ضربه‌ای دقیق، تنها گل یوونتوس را به ثمر رساند. در ادامه، حملات یوونتوس نتیجه‌ای نداشت تا دیداری که فقط نامش دوستانه بود، با برتری اینترمیلان به پایان برسد.



۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

دروازه‌بان مشهور یوونتوس در لیگ برتر

به گزارش ورزش سه، بورنموث برای تقویت خط دروازه خود وارد مذاکره با یوونتوس شده تا میکله دی‌گرگوریو را به صورت قرضی به خدمت بگیرد؛ مذاکرات دو باشگاه قرار است در روزهای آینده ادامه پیدا کند و در صورت نهایی شدن این انتقال، ویلی دنیس می‌تواند به صورت قرضی از بورنموث جدا شود.

تقویت دروازه یکی از برنامه‌های بورنموث در طول تابستان بوده و این باشگاه انگلیسی دی‌گرگوریو را به عنوان گزینه‌ای جدی زیر نظر گرفته است. این دروازه‌بان ایتالیایی در شرایطی در آستانه جدایی از یوونتوس قرار دارد که در این تابستان مورد توجه چند باشگاه دیگر هم بوده و مارسی مذاکراتی با باشگاه تورینی انجام داده است.

بورنموث در نیمه دوم فصل گذشته ترکیب مورد نظرش را در خط دروازه پیدا کرده بود؛ فریزر فورستر نقش دروازه‌بان سوم و همچنین مربی و راهنمای دروازه‌بان‌های جوان‌تر را بر عهده داشت و کریستوس مانداس به عنوان گلر دوم رقیبی جدی برای دورژ پتروویچ بود.

اما امسال تابستان بازگرداندن مانداس از لاتزیو دیگر امکان‌پذیر نبود، چرا که پس از جدایی ایوان پروودل به مقصد اینتر، باشگاه ایتالیایی تمایلی به از دست دادن دروازه‌بانش نداشت. به همین دلیل بورنموث حتی در مقطعی بررسی می‌کرد که ویلی دنیس را در تیم نگه دارد تا به عنوان گزینه دوم پشت سر پتروویچ فعالیت کند.

برنامه اولیه باشگاه اما این بود که دنیس برای کسب تجربه و دقایق بیشتر راهی یک تیم دیگر شود؛ اتفاقی که فصل گذشته برای او افتاد و این دروازه‌بان انگلیسی در نیم‌فصل دوم به صورت قرضی برای لیتون اورینت بازی کرد و عملکرد قابل توجهی داشت.

در صورت نهایی شدن انتقال دی‌گرگوریو به بورنموث، مسیر برای دومین دوره حضور قرضی دنیس در تیمی دیگر هموار خواهد شد.

دی‌گرگوریو محصول آکادمی اینتر است و در دوران حضورش در این باشگاه به تیم‌هایی مثل رناته، نووارا، پوردنونه و مونتزا قرض داده شد. او در سال 2022 به صورت دائمی به مونتزا پیوست و پس از 144 بازی برای این تیم، در سال 2025 راهی یوونتوس شد.

این دروازه‌بان تاکنون 84 بار برای یوونتوس به میدان رفته و 36 کلین‌شیت ثبت کرده است. او همچنین در لیگ قهرمانان اروپا 14 بازی انجام داده و در پنج مسابقه دروازه‌اش را بسته نگه داشته است.


۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ دی‌گرگوریو به بورنموث پیوست

پایگاه خبری فوتبالی - میشله دی‌گرگوریو، دروازه‌بان ایتالیایی یوونتوس، در آستانه جدایی از این باشگاه قرار دارد و طبق اعلام فابریتزیو رومانو، انتقال او به بورنموث وارد مراحل نهایی شده است.

به گزارش فوتبالی، دی‌گرگوریو پس از ورود ویکاریو به یوونتوس دیگر جایگاه مطمئنی در پروژه جدید باشگاه نداشت و در روزهای اخیر مذاکرات برای پیدا کردن مقصد جدید او سرعت گرفت. منابع مختلف نیز تأیید کرده بودند که بورنموث مذاکرات پیشرفته‌ای با یوونتوس برای جذب این دروازه‌بان داشته است.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، این انتقال به شکل قرضی با گزینه خرید انجام خواهد شد و بورنموث برای جذب دی‌گرگوریو وارد رقابت نهایی با سایر گزینه‌های احتمالی شده بود.

دی‌گرگوریو که در سال ۲۰۲۴ از مونزا به یوونتوس پیوست، حالا آماده تجربه نخستین حضورش در لیگ برتر انگلیس است و به بورنموث ملحق خواهد شد؛ انتقالی که می‌تواند فرصت تازه‌ای برای این دروازه‌بان ۲۹ ساله باشد. 

این انتقال در حالی انجام می‌شود که دی‌گرگوریو فصل گذشته فرصت زیادی برای اثبات توانایی‌های خود در یوونتوس داشت، اما تغییرات ایجادشده در ترکیب و برنامه‌های فنی باشگاه، مسیر جدایی او را هموار کرد.


۱۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

انتقال جنجالی در جده؛ فرانک کسیه در آستانه پیوستن به الاتحاد

پایگاه خبری فوتبالی - فرانک کسیه، هافبک سابق الاهلی، در آستانه انتقال به الاتحاد قرار گرفته و توافق اولیه میان دو طرف حاصل شده است؛ انتقالی که با توجه به رقابت سنتی دو باشگاه شهر جده می‌تواند بازتاب زیادی در فوتبال عربستان داشته باشد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، الاتحاد طی روزهای اخیر مذاکرات خود با کسیه را سرعت بخشیده و با این هافبک ۲۹ ساله به توافقات اولیه دست یافته است. کسیه به‌عنوان بازیکن آزاد راهی الاتحاد خواهد شد و در حال حاضر در ایتالیا حضور دارد. قرار است پس از نهایی شدن جزئیات قرارداد، هافبک ساحل عاجی راهی جده شود و قرارداد خود را با الاتحاد به امضا برساند.

اهمیت این انتقال به سابقه حضور کسیه در الاهلی بازمی‌گردد. الاهلی و الاتحاد دو رقیب سنتی شهر جده هستند و تقابل آنها یکی از حساس‌ترین مسابقات فوتبال عربستان محسوب می‌شود. به همین دلیل، انتقال مستقیم یکی از چهره‌های سابق الاهلی به رقیب همشهری می‌تواند واکنش گسترده هواداران را به همراه داشته باشد. در صورت نهایی شدن این انتقال، کسیه پس از تجربه بازی برای الاهلی این بار پیراهن رقیب سنتی این باشگاه را بر تن خواهد کرد و به یکی از جنجالی‌ترین «یاغی‌های» سال‌های اخیر فوتبال عربستان تبدیل خواهد شد.




 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیروزی جوانان ایران مقابل تایلند در دیداری تدارکاتی

تیم فوتبال جوانان ایران در ادامه اردوی آماده‌سازی خود در تایلند، تیم زیر ۲۰ سال میزبان را با دو گل شکست داد.

 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید

 پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا
۱۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پس از یک جام جهانی پوچ رخ داد؛ طارمی به پایان مسیر اروپایی رسید/ بدترین اتفاق برای ستاره تیم ملی در نزدیکی جام ملت‌های آسیا

رسانه‌های یونانی خبر از خداحافظی طارمی با همبازیانش داده‌اند و مقصد او الوصل امارات اعلام شده است.

 آقای گل، لالیگا را به آتش می‌کشد!
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آقای گل، لالیگا را به آتش می‌کشد!

کیلیان امباپه امشب برابر اسپانیول سومین فصل خود در رئال مادرید را با انگیزه‌ای متفاوت از همیشه شروع خواهد کرد.

 حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حرکت غیرمنتظره مسی بعد از مرگ پدرش | تنبیه فوق‌ستاره آرژانتینی

ستاره آرژانتینی اینتر میامی به خاطر ضربه زدن به بازیکن فیلادلفیا توسط کمیته انضباطی لیگ آمریکا جریمه شد.