
به گزارش خبرنگار ایرنا، باشگاه خلیج فارس شیراز از یکشنبه اول شهریورماه به مدت چهار روز میزبان این رقابتها بود؛ مسابقاتی که با حضور ۷۳ ورزشکار از استانهای مختلف کشور و با حمایت شرکت آباد آسفالت پارس برگزار شد.
در پایان این رقابتها، محسن قادری از هرمزگان با عملکرد موفق خود عنوان قهرمانی را به دست آورد و جواد یارمحمودی از فارس در جایگاه دوم ایستاد.
همچنین محسن میرکاظمی از گیلان سوم شد و فرشاد نوری از تهران و وحید رحیمی از هرمزگان به ترتیب رتبههای چهارم و پنجم را کسب کردند.
در جریان این مسابقات همچنین سپهرداد ونکی موفق شد بالاترین امتیاز ثبتشده در یک گیم را به نام خود ثبت کند. مسیر چهار روزه تا فینال
۷۳ شرکتکننده در دو روز نخست رقابتها در سه بازه زمانی با یکدیگر به رقابت پرداختند و هر ورزشکار در مجموع ۱۰ بازی انجام داد.
پس از پایان این مرحله، ۵۰ ورزشکار برتر به روز سوم راه یافتند.
در روز سوم، این ۵۰ ورزشکار در پنج گیم رقابت کردند تا ۲۵ نفر برتر برای حضور در روز پایانی مشخص شوند.
در مرحله نهایی نیز ۲۵ ورزشکار باقیمانده پنج گیم دیگر انجام دادند …












