قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

امام جمعه شهرکرد: مقاومت ملت ایران، محاسبات دشمن را تغییر داد

شهرکرد- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه قدرت جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی مورد توجه قرار گرفته است، گفت: آمریکا با تصور دستیابی سریع به اهداف خود وارد تقابل با ایران شد، اما مقاومت ملت ایران و ایستادگی مردم، محاسبات این کشور را تغییر داد.
 امام جمعه شهرکرد: مقاومت ملت ایران، محاسبات دشمن را تغییر داد

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام سیدابوالحسن فاطمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرکرد، رویارویی ایران با آمریکا را از مسائل مهم روز دانست و اطهار کرد: این تقابل توانمندی و اقتدار ملت ایران را برای جهانیان آشکار کرده است.

وی افزود: امروز جهان ملت ایران را باور کرده و افول و ضعف آمریکا نیز برای بسیاری از ناظران آشکار شده است.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به تهدیدهای مطرح‌شده از سوی آمریکا علیه ایران گفت: این تهدیدها تاکنون به نتیجه نرسیده است و نشان می‌دهد شرایط ایران با دیگر کشورها متفاوت است.

به گفته وی، ملت ایران نشان داده است که در برابر تهدیدها و فشارها ایستادگی می‌کند و دشمن نمی‌تواند با محاسبات ساده، اراده این ملت را تغییر دهد.

فاطمی یادآور شد: حتی خود مقامات آمریکایی بارها اذعان کرده‌اند که ایرانی‌ها مردمی مقاوم و سرسخت هستند و تصور اولیه آن‌ها درباره ایران اشتباه بوده است.

فاطمی با اشاره به سابقه حضور نظامی آمریکا در برخی کشورها اظهار کرد: آمریکا در گذشته در مواردی توانسته بود با اقدامات نظامی کوتاه‌مدت اهداف خود را دنبال کند، اما شرایط ایران متفاوت است؛ چرا که با ملتی روبه‌رو است که بر استقلال و دفاع از منافع خود تاکید دارد.

به گفته وی، تلاش‌ها برای دستیابی به اهداف مورد نظر آمریکا با موانعی روبه‌رو شد و شرایط به گونه‌ای پیش رفت که این اهداف محقق نشد.

وی با اشاره به تهدیدهای دشمن علیه ایران، تصریح …





 عکس: مزارع طلایی آفتابگردان خوی
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: مزارع طلایی آفتابگردان خوی

مزارع آفتابگردان خوی در استان آذربایجان غربی، در روز‌های آفتابی تابستان جلوه‌ای تماشایی از طبیعت و کشاورزی منطقه را به نمایش گذاشته‌اند؛ جایی که هزاران گل آف...

 چین در دوراهی، ایران در آزمون
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

چین در دوراهی، ایران در آزمون

آنچه دونالد ترامپ با عنوان روز «دی» اقتصادی یا ‌Economic D-Day‌ علیه ایران اعلام کرده، حتی اگر بخشی از آن در چارچوب جنگ روانی، نمایش قدرت و بزرگ‌نمایی سیاسی قابل ارزیابی باشد، به‌هیچ‌وجه نباید با خوش‌بینی یا ساده‌انگاری از کنار آن گذشت. یقینا تحریم برای ایران پدیده‌ای تازه نیست و تجربه چند دهه گذشته نشان می‌دهد جمهوری اسلامی، با وجود فشارهای گسترده، توانسته مسیرهای متعددی برای حفظ تجارت و مدیریت محدودیت‌های مالی ایجاد کند؛

 گیلان و فرصت جهش زیرساختی
۵۰ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

گیلان و فرصت جهش زیرساختی

در آستانه سفر دولت به گیلان، مطالبات مردم از آب و پسماند تا تکمیل راه رشت ـ آستارا، در مسیر تصمیم‌گیری ملی قرار گرفته است

 نقشه مشترک برای مدارس تهران
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشه مشترک برای مدارس تهران

مدیریت شهری در پروژه‌ای مشترک با دولت ساخت 10مجتمع آموزشی در 6منطقه جنوبی پایتخت را آغاز می‌کند، روز گذشته کلنگ احداث این مجتمع‌ها زده شد؛ قرار است که شهرداری تهران با هدف نوسازی مدارس فرسوده نسبت به تامین زمین و ساخت مجتمع‌های آموزشی در پایتخت اقدام کرده و هزینه زمین و ساخت را با تهاتر مدارس قدیمی و فرسوده با آموزش و پرورش تامین کند.

 انجمن مخفی با ۱۱۰ صندلی و دختری که از بی آبرویی می ترسید (+صدا)
۸ ساعت قبل / سایت عصرایران

انجمن مخفی با ۱۱۰ صندلی و دختری که از بی آبرویی می ترسید (+صدا)

«بزن آرسن‌خان، بزن! شما نزنی کی بزنه؟ که اگر پدر و برادرهاش بفهمند چه خبطی ازش سر زده، سرش را گوش تا گوش می‌برند.»

 استثنای دیپلماتیک با اهرم‎ هرمز
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

استثنای دیپلماتیک با اهرم‎ هرمز

ایران به شماری از نفتکش‌های عراقی اجازه عبور از تنگه هرمز داده؛ تصمیمی که پس از درخواست‌های مکرر بغداد و در پی رایزنی‌های اخیر دو کشور، از جمله سفر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، به عراق اتخاذ شده است. رئیس‌جمهور عراق نزار آمیدی نیز تایید کرده که تهران در روزهای اخیر عبور نفتکش‌های حامل نفت عراق را تسهیل کرده و مذاکرات درباره صادرات نفت این کشور از مسیر هرمز ادامه دارد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]