قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

مراکش: انتشار شایعات و اطلاعات غلط منجر به هجوم بی‌سابقه مهاجران به سئوتا شد

تهران - ایرنا - مراکش در نخستین اظهارنظر رسمی در مورد وقایع سئوتا و ملیلیه تاکید کرد که تلاش‌های اخیر هزاران مراکشی برای عبور از مرز، خودجوش یا تصادفی نبوده بلکه عوامل مختلف از جمله سوءاستفاده از فضای مجازی، ایجاد شایعات و اخبار نادرست در آن نقش داشته است.
 مراکش: انتشار شایعات و اطلاعات غلط منجر به هجوم بی‌سابقه مهاجران به سئوتا شد

به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری «صوت المغرب»، «رشید خلفی»‌ سخنگوی وزارت کشور مراکش افزود: افزون بر اینها، فعالیت‌های شبکه‌های قاچاق انسان و تفسیر نادرست از مقررات قانونی و اداری که ورود آسان و بدون تبعات به اروپا را القا می‌کرد، موجب این بحران شد.

وی گفت که مقامات دولت مراکش از همان ابتدا رویکردی پیشگیرانه و جامع مبتنی بر تشخیص زودهنگام، افزایش هوشیاری و بسیج عمومی و همچنین افزایش نظارت زمینی و دریایی اتخاذ کردند و این موضوع آنها را قادر ساخت که وضعیت را کنترل و از جان انسان‌ها و نظم عمومی را حفظ کنند.

سخنگوی وزارت کشور مراکش اظهار داشت: طبق اطلاعات فنی مورد اعتماد که مقامات در اختیار دارند، حدود ۴۰ هزار نفر اقدام به عبور غیرقانونی به سمت سئوتا کردند، در حالیکه حدود ۱۱۳۵ نفر به سمت ملیلیه تلاش کردند و همه بلافاصله بازگردانده شدند.

وی افزود که تصمیمات اخیر صادر شده توسط مقامات قضایی اسپانیا، مبنی بر محدود کردن بازگشت فوری برخی مهاجران دستگیر شده در دریا، عامل مهمی در وقایع در حال وقوع بوده است.

خلفی با بیان اینکه تفسیرهای نادرست از این تصمیمات به تقویت این باور در میان کسانی که مایل به مهاجرت هستند مبنی بر اینکه می‌توانند از اخراج فوری جلوگیری کنند، کمک کرد، افزود:‌ این امر منجر به افزایش عبور از طریق شنا کردن شد، زیرا شرکت‌کنندگان در این اتفاق معتقد بودند که مسافت کوتاه و عمق کم مسیر، شانس موفقیت بیشتری را فراهم می‌کند و در نتیجه عواقب غم‌انگیزی به همراه داشت.

وی در مورد تلفات انسانی این اتفاق گفت که تاکنون وزارت کشور مراکش ۱۱ مورد مرگ ثبت‌شده رسمی در اختیار دارد که ۱۰ مورد از آنها بر اثر غرق شدن و یک مورد بر اثر سقوط از یک منطقه صخره‌ای بوده است.

سخنگوی وزارت کشور مراکش درعین حال افزود که تحقیقات و هماهنگی با مقامات اسپانیایی در مورد گزارش‌های مربوط به موارد فوتی دیگر ادامه دارد.

وی گفت که با هماهنگی مقامات اسپانیایی، گذرگاهها …



 بحران اقتصادی خاموش اسرائیل؛ هشدار درباره نابودی مشاغل و بازار سرمایه
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بحران اقتصادی خاموش اسرائیل؛ هشدار درباره نابودی مشاغل و بازار سرمایه

محافل اقتصادی رژیم صهیونیستی درباره بحران اقتصادی خاموش و نابودی مشاغل و بخش سرمایه‌گذاری هشدار دادند.

 ببینید|عطوان: اگر ایران «مجوس» است، ببینید چه بلایی سر آمریکا آورده! - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|عطوان: اگر ایران «مجوس» است، ببینید چه بلایی سر آمریکا آورده! - تسنیم

عبدالباری عطوان با انتقاد از پیمان مکه گفت تجاوز اسرائیل به سوریه، آزمونی برای امنیت و عزت جهان اسلام است.

 گسترش اشغالگری رژیم صهیونیستی/ حدود ۶۰۰ شهرک در کرانه باختری ایجاد شده است
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

گسترش اشغالگری رژیم صهیونیستی/ حدود ۶۰۰ شهرک در کرانه باختری ایجاد شده است

آمارها نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی ۵۹۲ شهرک در کرانه باختری ایجاد کرده و حدود ۴۲ درصد از مساحت این منطقه را به اشغال خود درآورده است.



نقشه تازه قدرت در اقتصاد جهان - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

نقشه تازه قدرت در اقتصاد جهان - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ در دهه‌های گذشته، مرکز ثقل اقتصاد جهانی به‌تدریج از غرب به سمت شرق حرکت کرده است. ظهور اقتصادهای آسیایی، توسعه زنجیره‌های تولید در شرق و جنوب‌شرق آسیا و افزایش سهم کشورهای نوظهور در تجارت جهانی، ساختار سنتی قدرت اقتصادی را تغییر داده است. چین در این میان تنها یک قدرت تولیدی نیست؛ این کشور [ ]
نبرد نفت ایران برای سهم بازار - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

نبرد نفت ایران برای سهم بازار - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / بازار جهانی نفت بازاری سریع و به‌شدت رقابتی است. عرضه‌کنندگان برای حفظ سهم خود در بازار، تنها به داشتن نفت اکتفا نمی‌کنند؛ آنها به زیرساخت تولید، فناوری، سرمایه‌گذاری، ناوگان حمل‌ونقل، پایانه‌های صادراتی، شبکه مشتریان و توان واکنش سریع به تغییرات بازار نیاز دارند. به همین دلیل، ظرفیت تولید بالقوه با تولید واقعی [ ]
برنامه ساده پیشنهادی یک پزشک برای داشتن روزی سالم‌تر
سایت رویداد‌ ۲۴

برنامه ساده پیشنهادی یک پزشک برای داشتن روزی سالم‌تر

تریشا پاسریچا، پزشک متخصص یادداشتی در واشنگتن پست نوشته و در آن توضیح داده که چطور می توان روزتان را جوری تنظیم کنید که احساس بهتری داشته باشید. خواندن این مطلب به مناسبت روز پزشک خالی از لطف نیست.
«آگوست سیاه» روسیه و باز شدن جعبه پاندورای پوتین؛ چرا بازگویی حقیقت کار دست اقتصاددان بلندپایه روسی داد؟
سایت اکوایران

«آگوست سیاه» روسیه و باز شدن جعبه پاندورای پوتین؛ چرا بازگویی حقیقت کار دست اقتصاددان بلندپایه روسی داد؟

اکوایران: پوتین حاضر است برای دستیابی به اهدافش در اوکراین هر هزینه‌ای را بپردازد؛ اما او نمی‌تواند اجازه دهد مردم روسیه بفهمند که حاضر است آینده همه آنها را نیز قربانی کند.
فولاد در ایستگاه خاموشی
سایت اکوایران

فولاد در ایستگاه خاموشی

اکوایران: بحران برق صنایع در تابستان ۱۴۰۵ دیگر تنها یک مسئله فنی در شبکه برق نیست، به یکی از مهم‌ترین موانع استمرار تولید در صنایع انرژی‌بر تبدیل شده است. فولاد در میان این صنایع جایگاه ویژه‌ای دارد، زیرا هر ساعت توقف یا کاهش ظرفیت تولید در این زنجیره، فقط به معنای کاهش تولید یک کارخانه نیست، بلکه می‌تواند حلقه‌های مختلف زنجیره از معدن و کنسانتره تا گندله، آهن اسفنجی، فولادسازی و محصولات نهایی را تحت تأثیر قرار دهد.
سرمایه‌گذاری روی راه‌آهن یا توسعه جاده‌ای؛ کدام اولویت دارد؟
سایت اکوایران

سرمایه‌گذاری روی راه‌آهن یا توسعه جاده‌ای؛ کدام اولویت دارد؟

مهرداد تقی‌زاده، معاون اسبق وزارت راه و شهرسازی و کارشناس حمل‌ونقل، در جلسه‌ای با موضوع ایمنی و حمل و نقل درباره طرح جامع حمل‌ونقل و نقش راه آهن در آن گفت: مشاوران خارجی از سال ۸۷ پیش‌بینی کرده بودند که ما باید بیشترین سرمایه‌گذاری را روی راه‌آهن انجام دهیم.