قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۴ ساعت قبل

یکشنبه هشتم شهریور ماه؛ چه خبر از کرمان؟

کرمان - ایرنا - بسته اخبار کوتاه کرمان شامل مجموعه‌ای از رویدادها و وقایعی است که در این استان جریان دارد و در قالب خبرهایی کوتاه بازنشر داده می‌شود، این صفحه، در فواصل زمانی مشخص به‌روز رسانی می‌شود؛ خبرهای یکشنبه کرمان را باهم مرور کنیم.
 یکشنبه هشتم شهریور ماه؛ چه خبر از کرمان؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استاندار کرمان پیگیر تأمین اعتبار پل دوم بهادرآباد کهنوج شد

استاندار کرمان با بازدید از روند اجرای پل دوم بهادرآباد کهنوج، بر تأمین اعتبار مورد نیاز و تسریع در تکمیل این پروژه تأکید کرد.

محمدعلی طالبی در سفر به جنوب استان کرمان و با همراهی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار از این پروژه بازدید کرد.

براساس گزارش ارائه‌شده، بتن‌ریزی و تکمیل عرشه پل به پایان رسیده و پروژه تاکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. برای تکمیل عملیات باقی‌مانده و اتصال کامل پل حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

استاندار کرمان در این بازدید بر پیگیری تأمین اعتبار از منابع ملی یا استانی و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از پل دوم بهادرآباد تأکید کرد.

آغاز عملیات اجرایی معدن کوه‌سرخ کهنوج با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی

همزمان با هفته دولت و با حضور استاندار کرمان، عملیات اجرایی فاز نخست معدن کوه‌سرخ شهرستان کهنوج با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی و پیش‌بینی اشتغال مستقیم برای ۱۵۰ نفر آغاز شد.

محمدعلی طالبی در آیین آغاز این طرح با اشاره به ظرفیت‌های معدنی جنوب استان گفت: علاوه بر مس و آهن، ذخایر ارزشمندی از کرومیت، طلا و تیتانیوم در این منطقه وجود دارد و حدود ۷۰ درصد ذخایر کرومیت کشور در جنوب کرمان قرار گرفته است.

وی افزود: راهی جز توجه جدی به حوزه معدن برای توسعه جنوب استان نداریم و پیوند هوشمند سرمایه‌گذاری با منافع جوامع محلی می‌تواند مسیر توسعه این منطقه را هموار کند.

استاندار کرمان تأکید کرد: جامعه محلی باید حامی سرمایه‌گذاری‌ها باشد و در مقابل، سرمایه‌گذاران نیز باید منافع ملموس و مشخصی برای روستاها و شهرهای پیرامون محل فعالیت خود ایجاد کنند.

معاون استاندار کرمان بر تسریع در بازسازی پل‌های محدوده برجک تأکید کرد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان با تأکید بر ضرورت تسریع در بازسازی پل‌های آسیب‌دیده از سیلاب در محدوده برجک شهرستان جازموریان، پایان عملیات اجرایی این پروژه را تا پایان آذرماه تعیین کرد.

علی‌اصغر ذاکری‌هرندی در سفر به جازموریان از روند بازسازی پل‌های محور جاسک-گوهران-قلعه‌گنج-محمدآباد بازدید کرد.

این پل‌ها در پی سیلاب‌های سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۴ آسیب دیده‌اند و عملیات بازسازی آنها با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد در حال اجراست. …



چرا دولت‌های جهان به رغم ترامپ به پکن تکیه نمی‌کنند؟
سایت اکوایران

چرا دولت‌های جهان به رغم ترامپ به پکن تکیه نمی‌کنند؟

اکوایران: دموکراسی آمریکا، هرچند تحت فشار قرار دارد، همچنان آزادی‌های مدنی اساسی و انتخابات منظم را حفظ کرده و کنگره و دیوان عالی نیز دست‌کم تا حدی قدرت اجرایی را مهار می‌کنند. در مقابل، حزب کمونیست چین همچنان یک جعبه سیاه است.
فردای انفجار دفتر نخست‌وزیری؛ وقتی کشمیری هم در فهرست شهدا بود!
سایت خبرآنلاین

فردای انفجار دفتر نخست‌وزیری؛ وقتی کشمیری هم در فهرست شهدا بود!

یک روز پس از انفجار دفتر نخست‌وزیری در ۸ شهریور ۱۳۶۰ که به شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر انجامید، روزنامه کیهان روایت نخستین ساعات این حادثه را منتشر کرد؛ روایتی که در میان قربانیان، نام مسعود کشمیری را نیز به‌ عنوان یکی از شهدا آورده بود. کشمیری بعدها به‌ عنوان عامل نفوذی و متهم اصلی بمب‌گذاری شناخته شد.
سایت دیدبان ایران

تیراندازی و تعقیب و گریز در شهرری/ ماجرا چیست؟

ترامپ علیه دلار!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ علیه دلار!

یکی از مهم‌ترین دارایی‌های ژئوپلیتیکی آمریکا، نه ناو هواپیمابر و نه حتی زرادخانه هسته‌ای، بلکه «دلار» است که ترامپ در حال بر باد دادن آن است.
آمریکا تنگه هرمز را باز کرد؟ | پیش بینی نیمه دوم بحران در خلیج فارس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا تنگه هرمز را باز کرد؟ | پیش بینی نیمه دوم بحران در خلیج فارس

در حالی که کاخ‌سفید و برخی رسانه‌های آمریکایی در روزهای اخیر کوشیده‌اند وضعیت ترددها در تنگه هرمز را درحال عادی شدن جلوه دهند، کارشناسان بین‌المللی این ادعاها را برخلاف واقعیت‌های جاری در منطقه و این آبراهه راهبردی می‌دانند.
روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل
سایت اقتصادنیوز

روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل

اقتصادنیوز: مینوتور، هیولای افسانه‌ای در اسطوره‌های یونانی با بدن انسان و سر گاو است که در مرکز هزارتوی جزیره کرت زندانی بود. در کاربرد امروزی، مینوتور استعاره‌ای برای قدرتی است که در دل یک نظام پیچیده و غیرشفاف پنهان شده و برای بقای خود قربانی می‌طلبد.