قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

انتقاد شدید سناتور آمریکایی از حملات تجاوزکارانه ترامپ علیه ایران

تهران- ایرنا- روبن گالگو سناتور دموکرات آمریکایی در اظهاراتی با انتقاد شدید از دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده به دلیل حملات تجاوزکارانه‌ علیه ایران، تاکید کرد که ما هنوز کاملا نمی‌دانیم چرا این تجاوز را آغاز کردیم و دقیقا نمی‌دانیم چگونه از آن خارج خواهیم شد.
 انتقاد شدید سناتور آمریکایی از حملات تجاوزکارانه ترامپ علیه ایران

به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا به نقل از شبکه خبری ای بی سی، گالگو در جریان یک مصاحبه تلویزیونی با انتقاد شدید از عملکرد دولت ترامپ در قبال خدمه ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن، گفت که نگرانی‌های گزارش‌شده درباره سلامت روان خدمه این ناو، نشان می‌دهد که ترامپ واقعا به سربازان آمریکایی اهمیت نمی‌دهد.

وی افزود: رفتار سست و بی‌اعتنای ترامپ نسبت به سربازان و مأموریت‌های آنها، نشان‌دهنده دیدگاه واقعی اوست چرا که او به آنها بیشتر شبیه به اسباب‌بازی نگاه می‌کند تا انسان‌هایی که هر کدام دارای خانواده و زندگی هستند.

این سناتور دموکرات آمریکایی همچنین یادآور شد که بی‌توجهی رئیس جمهور آمریکا به سلامت روان سربازان این کشور، روحیه آنها را تضعیف کرده و ممکن است باعث شود بسیاری از نیروهای مجرب، خدمت را ترک کنند.

گالگو در ادامه با انتقاد از درخواست ۱۷ میلیارد دلاری ترامپ برای تداوم تجاوز غیرقانونی خود علیه ایران، تاکید کرد: نباید اجازه داد که این جنگ به یک درگیری ۲۰ ساله دیگری تبدیل شود.

وی همچنین با اشاره به صحبت با همسر یکی از سربازان ناو لینکلن، تاکید کرد که مقام‌های نیروی دریایی نتوانسته‌اند نگرانی‌ها درباره سلامت روان پرسنل این ناو را به طور کامل برطرف کنند.

گالگو در ادامه با بیان اینکه دولت ترامپ برای حملات تجاوزکارانه خود علیه ایران برنامه‌ریزی نکرده بود، خاطرنشان کرد: مقام‌های دولت آمریکا برنامه‌ای برای خروج از این جنگ نداشتند و واقعا درک نمی‌کردند که این جنگ چگونه تشدید خواهد شد.

به گزارش ایرنا، همسر یکی از ملوانان ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن که هفته گذشته اقدام به خودکشی کرده و خود را به دریا انداخته بود پیش تر از تلاش وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) برای پنهان کردن این حادثه خبر داده بود.

همسر این ملوان آمریکایی در اظهاراتی با اشاره به اینکه همسرش در سوم آگوست (۱۲ مرداد) خود را از عرشه ناو آبراهام لینکلن به دریا انداخته و بعد از حدود یک ساعت نجات یافته است، فاش کرد که او پیش از این حادثه، بارها نگرانی‌های شدید خود را درباره وضعیت روانی‌اش با فرماندهان این ناو مطرح کرده بود اما آنها این نگرانی‌ها را نادیده گرفته بودند.

وی در جریان یک مصاحبه با اشاره به اینکه مقام‌های نیروی دریایی آمریکا تا چهار روز پس از این حادثه، …



 رسانه عبری: ترکیه اولین بازنده تحریم‌های جدید آمریکا خواهد بود - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رسانه عبری: ترکیه اولین بازنده تحریم‌های جدید آمریکا خواهد بود - تسنیم

یک رسانه عبری زبان نوشت که ترکیه اولین زیان دیده از دور جدید تحریم‌ها علیه ایران خواهد بود.

 تایمز: ترامپ در حال فرورفتن در باتلاق خود ساخته در غرب آسیاست
۶ ساعت قبل / سایت مشرق

تایمز: ترامپ در حال فرورفتن در باتلاق خود ساخته در غرب آسیاست

یک رسانه انگلیسی به غرق شدن روزافزون ترامپ تروریست در باتلاق خود ساخته در غرب آسیا اعتراف کرد.

 آمریکا شکست نظامی مقابل ایران را با شکست اقتصادی جایگزین می‌کند
۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

آمریکا شکست نظامی مقابل ایران را با شکست اقتصادی جایگزین می‌کند

روزنامه الاخبار، تشدید جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران را انتقال ترامپ از شکستی به شکست دیگر مقابل تهران دانست.

 داستان هزار و یک شب توهمات ترامپ + عکس
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

داستان هزار و یک شب توهمات ترامپ + عکس

ترامپ بار دیگر با انتشار تصویری از خلیج فارس «تنگه هرمز» را «قلمرو جدید آمریکا» نامید!

 هشدار ایران به انگلیس و فرانسه درباره ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار ایران به انگلیس و فرانسه درباره ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی - تسنیم

غریب آبادی به انگلیس و فرانسه هشدار داد که ادامه ارسال سلاح و هرگونه حمایت از تل‌آویو مشارکت در جنایات آن است.



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.