قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲ ساعت قبل

فرماندار: سیل‌بندهای دزفول برای مدیریت ال نینو ترمیم شوند

دزفول-ایرنا- سرپرست فرمانداری ویژه خواستار آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با ال نینو شد و گفت: سیل‌بندهای دزفول برای مقابله با این پدیده ترمیم شوند تا بارندگی‌های پیش‌بینی شده منجر به خسارت نشود.
 فرماندار: سیل‌بندهای دزفول برای مدیریت ال نینو ترمیم شوند

به گزارش ایرنا، عزیز مرداس روز دوشنبه در نشست مدیریت بحران در سالن نشست‌های فرمانداری ویژه دزفول، آغاز هفته دولت را تبریک گفت و افزود: در ایام جنگ تحمیلی سوم با همت کارمندان ادارات، خدمت‌رسانی به مردم حتی یک لحظه متوقف نشد و در این مدت شاهد بهره برداری و آغاز به کار بیش از ۱۰۰ طرح هستیم.

وی افزود: با توجه به پیش‌بینی ال نینو نشست‌هایی در سطح استان برگزار شده است و ترمیم سیل بندها و لایروبی کانال‌ها مورد تاکید است.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول خاطرنشان کرد: براساس اعلام هواشناسی، بیشترین بارش مربوط به شمال و شمال شرق استان خواهد بود که دزفول را نیز شامل می‌شود.

مرداس تصریح کرد: بر این اساس، بارندگی‌ها در دزفول بیشتر و در زمستان کمتر خواهد بود، بنابراین نیاز است شهرهای تابعه و تمامی مسیرهایی که امکان بروز مشکل دارند آمادگی ‌مدیریت بحران را داشته باشند.

وی به مشکلاتی که فروردین ماه برای اندیمشک ایجاد شد اشاره کرد و گفت: لایروبی نشدن کانال‌ علی کمال‌ در اندیمشک مشکلاتی ایجاد کرد؛ تقاضا می‌شود شهرداران و بخشداران در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند و اقدام به لایروبی کانال‌ها کنند.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول خاطرنشان کرد: دانشگاه شهید چمران در خصوص ‌سیل ۹۸ تحقیقاتی انجام داده که مسوولان باید مطالعه کنند تا از بروز خسارت جلوگیری شود.

مرداس اظهارکرد: مناطق جنوبی دزفول از جمله کوی سعدی و بهمن در بارندگی‌های گذشته مشکل داشت که با نصب سه دستگاه پمپاژ مشکل حل شد و امسال در این نقاط مشکلی نخواهیم داشت، فرهنگ ۲۸ شرقی نیز یکی از نقاطی است که امکان آبگرفتگی دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بر ضرورت لایروبی کانال‌ها در شهرهای اقماری تاکید کرد و گفت: شرکت شهید رجایی، شهید بهشتی، فولاد و شرکت بهره برداری از شبکه‌های آبیاری دز باید لایروبی کانال‌ها را انجام دهند.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول مدیریت رهاسازی آب سد را با توجه به وضعیت عشایر ضروری دانست و خواستار اطلاع رسانی گسترده به عشایر بخش‌های سردشت، مرکزی و چغامیش شد.

رئیس اداره هواشناسی صفی آباد دزفول نیز گفت: ۵۲ شاخص در آب و هوای ایران تاثیر دارد که مهمترین شاخص آن انسو است که در قسمت استوایی آبهای اقیانوس آرام اتفاق …



 امیر خلیفه‌اصل: اگر کمی خوش‌شانس بودیم، می‌توانستیم برنده شویم
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

امیر خلیفه‌اصل: اگر کمی خوش‌شانس بودیم، می‌توانستیم برنده شویم

امیر خلیفه‌اصل سرمربی استقلال خوزستان با تمجید از عملکرد شاگردانش مقابل نساجی گفت: اگر کمی خوش‌شانس بودیم، می‌توانستیم برنده شویم.

 بادبادک کودکان آواره غزه؛ بهانه تازه نتانیاهو برای شعله‌ورکردن جنگ - تسنیم
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

بادبادک کودکان آواره غزه؛ بهانه تازه نتانیاهو برای شعله‌ورکردن جنگ - تسنیم

نتانیاهو این بار بادبادک‌های کودکان غزه را تبدیل به دستاویزی برای شعله‌ور نگه‌داشتن آتش جنگ غزه کرده است.

 ماندگار و مؤثر
۲۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ماندگار و مؤثر

نهمین دوره جایزه ابوالحسن نجفی با معرفی آثار برگزیده و شایسته تقدیر، به کار خود پایان داد.

 آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد؛ از فردا
۵۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد؛ از فردا

ثبت‌نام در طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان (طرح آشیان)، ویژه متقاضیان استان‌های تهران و خراسان رضوی، از فردا ( سوم شهریورماه) به مدت دو روز، آغاز می‌شود.

 آب گرانقیمت خلیج فارس بزودی در کرمان
۲۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آب گرانقیمت خلیج فارس بزودی در کرمان

پروژه انتقال آب از خلیج فارس به کرمان در حالی به مراحل پایانی اجرا نزدیک شده که ماهیت آن، برخلاف تصور عمومی تأمین دائمی و متعارف آب شرب شهروندان نیست؛ بلکه ایجاد یک ظرفیت پشتیبان برای مدیریت شرایط اضطراری و عبور از دوره‌های تنش آبی است.

 بقائی: این حق ایران است که منشأ و مبدأ عمل تجاوز را هدف قرار دهد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بقائی: این حق ایران است که منشأ و مبدأ عمل تجاوز را هدف قرار دهد - تسنیم

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: این حق ایران است که منشأ و مبدأ عمل تجاوز را هدف قرار دهد.



پای امارات به دلار ۲۰۰ هزار تومانی باز شد!!!
سایت تابناک

پای امارات به دلار ۲۰۰ هزار تومانی باز شد!!!

«بر اساس اطلاعات مطرح‌شده، بسته جدید فشار‌های تحریمی که از امروز آغاز می‌شود، به‌طور مشخص می‌تواند با هدف ایجاد اختلال در این حساب‌ها و شبکه پرداخت مرتبط با...
سایت تابناک

افشاگری معاون پزشکیان: شیشه‌هایم را خرد می‌کنند!

سایت تابناک

آیا حیوانات واقعا فکر می‌کنند؟

ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!
سایت تابناک

ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!

گزارش‌های دریافتی از مخاطبان تابناک از بسته بودن یا اختلال در فعالیت شماری از جایگاه‌های سوخت در نقاط مختلف تهران حکایت دارد؛ از شرق پایتخت تا جنوب تهران.
اقتصاد در محاصره شوک‌های هزینه‌ای - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

اقتصاد در محاصره شوک‌های هزینه‌ای - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ مسئله اصلی این است که اقتصاد ایران همزمان با دو نوع فشار مواجه است. از یک سو، عوامل پولی و تقاضایی مانند رشد نقدینگی، کسری بودجه و ناترازی بانک‌ها به افزایش سطح عمومی قیمت‌ها کمک می‌کنند و از سوی دیگر، شوک‌های سمت عرضه هزینه تولید و توزیع کالا را بالا می‌برند. زمانی که این [ ]
بازار در تسخیر هیجان - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

بازار در تسخیر هیجان - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین کریمی در چنین شرایطی، مردم احساس می‌کنند اگر امروز خرید نکنند، فردا باید همان کالا را با قیمت بالاتری تهیه کنند. همین تصور ساده می‌تواند موجی از تقاضا ایجاد کند که خود به افزایش قیمت و تشدید هیجان بازار منجر شود.این پدیده در بازارهایی مانند طلا، ارز، خودرو، مسکن و حتی برخی کالاهای مصرفی [ ]