قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲۰ ساعت قبل

ثبت بیش از یک میلیون ۶۰۰ هزار تردد خودرو در جاده‌های خوزستان

اهواز - ایرنا - معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از ثبت یک میلیون و ۶۷۶ هزار تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های استان طی مردادماه خبر داد و گفت: ۴۳۴ تخلف حادثه‌ساز ناشی از سرعت غیرمجاز نیز در محورهای استان شناسایی و ثبت شده است.
 ثبت بیش از یک میلیون ۶۰۰ هزار تردد خودرو در جاده‌های خوزستان

به گزارش ایرنا، محسن حق‌نیا روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس اطلاعات ثبت‌شده در سامانه‌های هوشمند ترددشمار، در مردادماه ۷۹۴ هزار و ۴۰۲ خودرو وارد خوزستان شده و ۸۸۲ هزار و ۵۱۸ خودرو نیز از استان خارج شده‌اند.

وی مجموع تردد خودرو در ورودی و خروجی‌های استان طی این مدت را یک میلیون و ۶۷۶ هزار و ۹۲۰ خودرو اعلام کرد و افزود: بررسی داده‌های سامانه‌های پلاک‌خوان نشان می‌دهد بیشترین پلاک‌های غیربومی مشاهده‌شده در محورهای خوزستان مربوط به خودروهای استان‌های فارس، تهران و لرستان بوده است.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان ادامه داد: بر اساس تحلیل داده‌های ترددشمارها، ساعت ۱۹ تا ۲۰ پرترددترین بازه زمانی در محورهای استان بوده است.

حق‌نیا از رانندگان خواست با مدیریت زمان سفر و پرهیز از ترددهای غیرضروری در ساعات اوج، ضمن کاهش تراکم ترافیکی، به ارتقای ایمنی تردد در جاده‌های استان کمک کنند.

وی همچنین با اشاره به پایش رفتارهای ترافیکی در محورهای خوزستان گفت: طی مردادماه ۴۳۴ مورد تخلف حادثه‌ساز مربوط …



 واکنش باشگاه استقلال به باخت پرسپولیس با انتشار تصویر خندان چشمی و آشورماتوف
۱۲ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش باشگاه استقلال به باخت پرسپولیس با انتشار تصویر خندان چشمی و آشورماتوف

باشگاه استقلال با انتشار تصویر خندان چشمی و آشورماتوف با کپشن «تمرین امروز»، به شکست پرسپولیس واکنش کنایه‌آمیز نشان داد.

 پیام مهم اسماعیل بقایی منتشر شد
۲۶ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

پیام مهم اسماعیل بقایی منتشر شد

سخنگوی وزارت خارجه ایران یک پیام جدید صادر کرد.

 دستمزد نجومی و شگفت انگیز طارمی در امارات
۱۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

دستمزد نجومی و شگفت انگیز طارمی در امارات

پیوستن مهدی طارمی به الوصل امارات آن هم پس از چند سال حضور در بهترین لیگ های اماراتی همه را شگفت زده کرد!

 رئیس قوه قضاییه: همکاری امنیتی ایران و عراق باید با سرعت و قاطعیت ادامه یابد
۳۵ دقیقه قبل / سایت اکوایران

رئیس قوه قضاییه: همکاری امنیتی ایران و عراق باید با سرعت و قاطعیت ادامه یابد

رئیس قوه قضاییه گفت: همکاری‌های ایران و عراق در همه شئون و ابعاد، تعمیق یافته است؛ در بُعد قضایی و حقوقی نیز، روابط دو طرف با تفاهم‌نامه‌ها و موافقتنامه‌هایی که منعقد شده، توسعه و بسط پیدا کرده است.

 تردز قابلیت رونویسی خودکار پادکست‌ها را آزمایش می‌کند
۷ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

تردز قابلیت رونویسی خودکار پادکست‌ها را آزمایش می‌کند

توسعه برند؛ تردز در حال آزمایش قابلیتی است که می‌تواند صدای ویدئوها و بخش‌های صوتی پادکست را به متن تبدیل کند؛ ابزاری که به کاربران اجازه می‌دهد محتوای صوتی را حتی بدون روشن کردن صدا دنبال کنند. متا با این آزمایش به‌دنبال جذب بیشتر تولیدکنندگان محتوای صوتی به تردز است.

 رکورد توزیع بنزین در تهران شکست
۵۶ دقیقه قبل / سایت هم میهن

رکورد توزیع بنزین در تهران شکست

مدیر منطقه تهران شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تهران از افزایش 30درصدی توزیع بنزین در تهران خبر داد.



خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟
سایت رویداد‌ ۲۴

مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟

بازگشت مهران مدیری به صداوسیما و ساخت سریال جدید، فقط یک خبر فرهنگی نیست؛ نشانه تغییری بزرگ‌تر در رابطه میان جامعه، سلبریتی‌ها و نهادهای رسمی فرهنگ است.
کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!
سایت آفتاب نیوز

کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!

هزینۀ سنگین ترمیم دندان، پوشش محدود بیمه و ظرفیت ناکافی درمانگاه‌های تأمین اجتماعی، بسیاری از بیمه‌شدگان کم‌درآمد را به انتخابی تلخ میان پرداخت هزینه‌های سنگ...
خبرگزاری مهر

برای املاک دارای سند سبز حتی قولنامه هم امضا نکنید!

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش
خبرگزاری مهر

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش

تغییر لحن در ستاد ارتش را می‌توان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تثبیت محاسبه ای دانست که در آن، قدرت نظامی تنها به موشک، هواپیما و سامانه پدافندی خلاصه نمی‌شود.
تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت
سایت دیدبان ایران

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت

شرکت فردی به جای داوطلب در کنکور، فقط یک تقلب ساده نیست؛ قانونی که می‌تواند این میانبر را به جریمه، محرومیت و حتی پرونده قضایی تبدیل کند.