قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

امام جمعه بغداد: اگر آمریکا شروط ایران را نپذیرد، به ناچار از منطقه خارج می‌شود

تهران-ایرنا- امام جمعه بغداد و استاد برجسته حوزه علمیه نجف اشرف با بیان اینکه ایران وارد مرحله «تعیین تکلیف نظامی» شده است، تصریح کرد: اگر آمریکا شروط جمهوری اسلامی ایران را نپذیرد، ناچار خواهد شد از منطقه خارج شود.
 امام جمعه بغداد: اگر آمریکا شروط ایران را نپذیرد، به ناچار از منطقه خارج می‌شود

به گزارش روز شنبه ایرنا، آیت‌الله سید یاسین موسوی در خطبه‌های نماز جمعه بغداد با اشاره به جنجال‌های هفته‌های اخیر درباره موضوع موسوم به «انحصار سلاح در دست دولت»، درباره تلاش‌ها برای تعریف مفهوم «سلاح دولت» بر اساس دیدگاه آمریکا یا دستورکارهای سیاسی با هدف تضعیف عراق هشدار داد.

وی تأکید کرد مخالفت با «سلاح بی‌ضابطه و خارج از کنترل دولت» موضوعی قطعی و ثابت است و مرجعیت دینی نیز بارها بر ضرورت قرار گرفتن سلاح در خدمت دولت تأکید کرده است؛ اما مساله اصلی، تعریف سلاح مشروع است، نه نام‌ها و عناوین.

آیت‌الله سید یاسین موسوی افزود: مرجعیت عالی‌قدر در دعوت به ساماندهی و کنترل سلاح موضعی روشن داشته و تجربه‌های عراق نیز خطرات سلاح خارج از چارچوب قانون را اثبات کرده است؛ با این حال، برخی طرف‌ها تلاش می‌کنند مفهوم «سلاح دولت» را تنها به ارتش، پلیس و شماری از نهادهای رسمی محدود کنند.

امام جمعه بغداد تصریح کرد: «مساله، نام و عنوان نیست، بلکه حقیقت و کارکرد سلاح در حفاظت از دولت و کشور است.»

سقوط موصل؛ آزمونی برای تعریف «سلاح دولت»

آیت‌الله موسوی با اشاره به حوادث سقوط موصل در سال ۲۰۱۴، این رویداد را نمونه‌ای دانست که نشان می‌دهد صرفِ برخورداری از عنوان یک نهاد نظامی، برای تضمین حفاظت از کشور کافی نیست.

وی گفت: چهار لشکر نظامی در عرض چند ساعت فروپاشیدند و سلاح‌های پیشرفته و مبالغ هنگفتی از اموال خود را در اختیار گروه تروریستی داعش قرار دادند؛ در مقابل، داوطلبانی که در پی فتوای مرجعیت درباره جهاد کفایی به میدان آمدند، به دلیل کمبود امکانات نظامی در آن زمان، برای تأمین غذا و پشتیبانی به حمایت مردم عراق متکی بودند.

آیت الله موسوی افزود: «موکب‌های حسینی بودند که مسوولیت تأمین غذای صدها هزار داوطلب را بر عهده گرفتند، در حالی که پادگان‌ها با کمبود سلاح و آموزش مواجه بودند.»

وی تأکید کرد: حشد شعبی بخشی از سلاح دولت عراق است؛ زیرا در پاسخ به فتوای مرجعیت و برای دفاع از عراق وارد میدان شد.

وی افزود: مشروعیت باید بر اساس وابستگی واقعی به دولت و دفاع از کشور سنجیده شود، نه فقط بر مبنای عناوین و ساختارهای اداری.

امام جمعه بغداد گفت: «حشد شعبی سلاح دولت است و سلاح مقاومت نیز همان سلاحی است که در خروج نیروهای آمریکایی …



 عراقچی: عملیات اقتصادی ترامپ به تعبیری فیلم تکراری است که بار‌ها تماشا کرده‌ایم
۱۵ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

عراقچی: عملیات اقتصادی ترامپ به تعبیری فیلم تکراری است که بار‌ها تماشا کرده‌ایم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: «هیچ راهی جز صحبت با احترام با مردم ایران و یک راه حلی که مبتنی بر عدالت و شرافت باشد وجود ندارد.»

 عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

وزیر امور خارجه با اشاره به تهدیدات اقتصادی آمریکا علیه ایران بیان کرد که این حرکت آنها شکست می‌خورد.

 دیدار سفیر ایران در تونس با عراقچی
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

دیدار سفیر ایران در تونس با عراقچی

سفیر جمهوری اسلامی ایران در تونس با وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.

 دفع حمله گروه تروریستی داعش در عراق
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دفع حمله گروه تروریستی داعش در عراق

منابع خبری گزارش دادند که نیروهای بسیج مردمی عراق حمله گروه تروریستی داعش در استان صلاح الدین را دفع کرده‌اند.

 فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

فرمانده ارتش پاکستان فردا به منظور دیدار و رایزنی با مقامات ایران به تهران سفر می‌کند.



تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
سایت فرارو

تیپ متفاوت امیر قطر در یک کافه

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌شنبه هفته گذشته تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.
از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟
سایت اطلاعات آنلاین

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد.
جابه‌جائی در میدان - همدلی
روزنامه همدلی

جابه‌جائی در میدان - همدلی

حمیدرضاعظیمی روزنامه‌نگار مسئولان آمریکایی از زمان پایان جنگ بی‌اطلاع‌اند. وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر تحریم‌های سخت علیه ایران در پاسخ به پرسشی که زمان پایان جنگ را طلب می‌کرد صریحا گفت: نمی‌دانیم. دونالد ترامپ نیز پیش از این بارها از نزدیک بودن پایان جنگ خبرداده اما حرف‌های [ ]