قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲۹ ساعت قبل

۱۵۰ طرح عمرانی هفته دولت در یزد افتتاح شد

یزد- ایرنا- فرماندار یزد از افتتاح و اجرای ۱۵۰ پروژه عمرانی و توسعه‌ای با اعتبار ۱۹۰۰ میلیارد تومان و ایجاد فرصت شغلی برای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در شهرستان در هفته دولت خبر داد.
 ۱۵۰ طرح عمرانی هفته دولت در یزد افتتاح شد

«محمدجواد آقایی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با تشریح مهم‌ترین اقدامات و دستاوردهای شهرستان در هفته دولت گفت: هفته دولت فرصتی برای ارائه کارنامه خدمت و تبیین اقدامات انجام‌شده در مسیر توسعه، افزایش رفاه عمومی، تقویت زیرساخت‌ها و رفع مسائل و نیازهای مردم است.

وی با تشریح پروژه‌های عمرانی هفته دولت در شهرستان گفت: در بخش زیرساختی بیش از ۱۱۰ پروژه در حوزه‌های برق، گاز و مخابرات با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان اجرا شده و سه نیروگاه خورشیدی نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرماندار یزد افزود: در حوزه گردشگری نیز ۱۵ پروژه بوم‌گردی، اقامتی و محیط گردشگری با اعتباری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد تومان و در حوزه روستایی ۱۴ پروژه شامل روشنایی، آسفالت و سنگفرش معابر و احداث پارک با اعتباری بالغ بر ۷۲ میلیارد تومان در دستور بهره‌برداری قرار دارد.

شتاب در اجرای طرح‌های مسکن و نهضت توسعه عدالت آموزشی

آقایی با اشاره به پروژه‌های حوزه مسکن اظهار کرد: مجموع پروژه‌های مسکن شهرستان در پروژه شهید رئیسی شامل ۲ هزار و ۶۴۲ واحد مسکونی و یک‌هزار و ۸۰۰ قطعه زمین است که قطعات زمین همزمان با سفر وزیر به استان تحویل شده است.

وی ادامه داد: پروژه‌های ۱۲۰ واحدی فرهنگیان، ۱۹۲ واحدی محمدخانی، ۳۵۲ واحدی دانه‌سا، ۶۴۰ واحدی بنیاد بتن و ۷۲ واحدی خلف‌باغ تکمیل شده و پروژه‌های ۴۲۶ واحدی فاز دوم پردیس زندگی و ۱۵۰ واحدی پروژه ۶۰۰ واحدی کارگری نیز در مرحله نیمه‌سازه قرار دارند.

فرماندار یزد همچنین از فعال بودن ۴۰ پروژه در قالب نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی خبر داد و گفت: مدارس و سالن‌های ورزشی در نواحی یک و دو آموزش و پرورش با اعتباری بالغ بر ۱۸۰ میلیارد تومان در مسیر بهره‌برداری قرار گرفته‌اند.

اجرای پروژه ۳۶۰ میلیارد تومانی تأمین آب شرب

آقایی تأمین آب پایدار را یکی از اولویت‌های اساسی مدیریت شهرستان دانست و گفت: مخزن ۴۰ هزار مترمکعبی صفائیه و یک‌هزار و ۲۰۰ متر خط انتقال آب با اعتباری بالغ بر ۳۶۰ میلیارد تومان در راستای تقویت زیرساخت تأمین آب شرب شهرستان در حال اجراست.

فرماندار یزد تاکید کرد: آنچه در هفته دولت ارائه می‌شود تنها فهرستی از پروژه‌ها و اعداد و ارقام نیست و حاصل تلاش مجموعه‌ای از مدیران، کارکنان دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی …



 سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: وضعیت تنگه هرمز باید به قبل از بحران بازگردد و ما بر ضرورت آزادی دریانوردی در آن تأکید داریم.

 شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران  | آیا چین عملیات  «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است
۳۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران | آیا چین عملیات «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است

اقتصادنیوز: به باور علی واعظ، مشکل اساسی واشنگتن این است که بسیاری از همسایگان ایران انگیزه‌ای برای پیوستن کامل به این فشارها ندارند. او معتقد است کشورهای منطقه نمی‌توانند همسایه خود را به طور کامل از خود برانند و برخی نیز از اساس تمایلی ندارند تا آمریکا و اسرائیل در این جنگ به پیروزی کامل برسند.

 بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی

خانه تئاتر در بیانیه‌ای نسبت به تصویب کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» توضیحاتی ارائه کرد.

 اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس
۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس

حوادث رکنا، هوشیاری مأموران پلیس راه آذربایجان شرقی هنگام گشت‌زنی در محور ارومیه ـ تبریز، به کشف یک مرد جوان از صندوق عقب یک دستگاه پژو پارس و دستگیری 3 متهم با 2 خودرو منجر شد.

 روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟
۲۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟

برتری هسته‌ای آمریکا نتوانست ایران را وادار به تسلیم کند و نشان داد سلاح هسته‌ای بیشتر ابزار بازدارندگی است تا وادارسازی.

 معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ

سامسونگ کاور ایران با بیش از ۱۲ سال سابقه فعالیت، به‌عنوان یکی از مراجع تخصصی و معتبر لوازم جانبی سامسونگ در کشور شناخته می‌شود که تضمین اصالت ۱۰۰ درصدی محصولات را در کنار تنوع بالای قاب و کاور ارائه می‌دهد.