قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

قطر و پاکستان نسبت به اینکه مذاکرات میان ایران و آمریکا «به زودی» از سر گرفته شود، به صورت محتاطانه خوش‌بین و امیدوار هستند/ میانجی‌ها انتظار دارند تا پایان هفته جاری، نشانه‌های مثبتی درباره شروع دوباره مذاکرات ظاهر شود/ واشنگتن و تهران از طریق میانجی‌ها در حال تبادل پیام هستند تا برای پایان دادن به درگیری‌ها به مدت دو هفته و آغاز مجدد گفت‌وگوها، به تفاهم برسند

میانجی‌های پاکستانی و قطری نسبت به ازسرگیری مذاکرات متوقف‌شده میان واشنگتن و تهران «به‌زودی» و با «خوش‌بینی محتاطانه» امیدوارند؛ این تحول پس از آن رخ می‌دهد...
 قطر و پاکستان نسبت به اینکه مذاکرات میان ایران و آمریکا «به زودی» از سر گرفته شود، به صورت محتاطانه خوش‌بین و امیدوار هستند/ میانجی‌ها انتظار دارند تا پایان هفته جاری، نشانه‌های مثبتی درباره شروع دوباره مذاکرات ظاهر شود/ واشنگتن و تهران از طریق میانجی‌ها در حال تبادل پیام هستند تا برای پایان دادن به درگیری‌ها به مدت دو هفته و آغاز مجدد گفت‌وگوها، به تفاهم برسند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آناتولی نوشت: میانجی‌های پاکستانی و قطری نسبت به ازسرگیری مذاکرات متوقف‌شده میان واشنگتن و تهران «به‌زودی» و با «خوش‌بینی محتاطانه» امیدوارند؛ این تحول پس از آن رخ می‌دهد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، حملات نظامی برنامه‌ریزی‌شده علیه ایران را لغو کرد. منابع دولتی پاکستان روز یکشنبه این موضوع را اعلام کردند.

به گزارش انتخاب، در ادامه این مطلب آمده: به گفته این منابع، میانجی‌ها انتظار دارند تا پایان هفته جاری نشانه‌های مثبتی درباره ازسرگیری مذاکرات ظاهر شود.

یکی از منابع آگاه از تلاش‌های دیپلماتیک جاری گفت: «میانجی‌های پاکستانی و قطری، همراه با دیگر شرکای منطقه‌ای، در تماس مستمر با واشنگتن و تهران هستند تا پس از متقاعد کردن ترامپ به خودداری از حملات جدید علیه ایران، زمینه ازسرگیری مذاکرات را فراهم کنند.»

ترامپ روز شنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت که «ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه» خواستار فرصت بیشتری برای نهایی کردن توافقی شده‌اند که به بازگشایی فوری، کامل و بدون قید و شرط تنگه هرمز و همچنین پایان دادن به تهدید هسته‌ای ایران منجر شود.

او همچنین اعلام کرد که اسرائیل نیز با تعلیق حملات موافقت کرده و نوشت: «همه دست به کار شوید و این توافق را نهایی کنید.»

منابع پاکستانی افزودند که فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده قدرتمند ارتش پاکستان که نقش فعالی در روند میانجی‌گری ایفا کرده است، روز شنبه با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، گفت‌وگو کرد تا درباره راه‌های کاهش تنش‌های فزاینده و بازگشت به میز مذاکره رایزنی کند.

این منابع همچنین گفتند که ایالات متحده و ایران از طریق میانجی‌ها در حال تبادل پیام هستند تا برای پایان دادن به درگیری‌ها به مدت دو هفته و ازسرگیری مذاکرات به تفاهم برسند.

توقف حملات، راه را برای ازسرگیری مذاکرات هموار می‌کند

به گفته این منابع، آتش‌بس دو هفته‌ای بخشی از طرح مشترک کاهش تنش بود که ماه گذشته از سوی پاکستان و قطر پیشنهاد شد تا زمینه برای ازسرگیری مذاکرات بر اساس توافق چارچوبی که در ماه ژوئن در اسلام‌آباد حاصل شده بود، فراهم شود.

یکی از منابع آگاه گفت: «گسترش درگیری‌ها در هفته‌های اخیر، از جمله حملات [انصارالله یمن] به عربستان سعودی و در دریای سرخ، وضعیت پیچیده خاورمیانه را بیش از پیش بحرانی کرده است.»

او افزود: «اما نکته مثبت این است که همه طرف‌های ذی‌نفع به‌خوبی از پیامدهای گسترش جنگ بر اقتصاد جهانی آگاه هستند و تمایل دارند به این وضعیت پایان دهند.»

ماه گذشته، اسلام‌آباد و دوحه طرح مشترک کاهش تنش را پیشنهاد کردند که از آمریکا و ایران می‌خواست در گام نخست به مواضع پیش از ۹ ژوئیه بازگردند تا مذاکرات متوقف‌شده برای پایان دائمی درگیری‌ها از سر گرفته شود.

با این حال، هنوز هیچ جزئیاتی درباره واکنش واشنگتن و تهران به این پیشنهاد منتشر نشده است.

این منبع افزود: «در حال حاضر، مسئله اصلی این است که چگونه می‌توان وقفه در حملات را حفظ کرد.»

او ادامه داد: «اگر میانجی‌ها بتوانند این توقف درگیری‌ها را برای حدود یک هفته حفظ کنند، برداشتن گام‌های بعدی برای کشاندن دو طرف درگیر به پای میز مذاکره بسیار آسان‌تر خواهد بود.»

بر اساس این گزارش، پاکستان که در ماه آوریل نیز در برقراری آتش‌بس میانجی‌گری کرده بود، در ماه ژوئن همچنین به آمریکا و ایران کمک کرد تا به یک توافق چارچوبی برای پایان دادن به درگیری و دستیابی به یک توافق صلح پایدار برسند.

با این حال، تنش‌ها ماه گذشته بار دیگر، به‌ویژه بر سر کشتیرانی در تنگه هرمز، تشدید شد.





 از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
۲۳ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

علی اکبر رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: اگر وقایع را در یک خط قرار دهیم از امنیتی شدن مرزهای ایران با ترکیه و...

 پزشکیان:  جنگ باید به پایان برسد؛ بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین 130 هزار تومانی بخرد و بعد آن را 1500 تومان بفروشد/ کسانی که در آن سوی مرزها دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند ایرانی نیستند
۲ ساعت قبل / سایت جماران

پزشکیان: جنگ باید به پایان برسد؛ بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین 130 هزار تومانی بخرد و بعد آن را 1500 تومان بفروشد/ کسانی که در آن سوی مرزها دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند ایرانی نیستند

پزشکیان با بیان اینکه جنگ باید در یک مقطع به پایان برسد، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند که آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

 ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری
۱۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، با حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، به مقام دلیر تنگستان و سردار بزرگ ملی ایران ادای احترام کرد.

 انتقادات تند یک‌پیشکوست پرسپولیس به چند پیشکوست دیگر باشگاه| علی پروین دارد آلزایمر می‌گیرد! | پرسپولیس به بزرگ‌تر دیگری نیاز دارد
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

انتقادات تند یک‌پیشکوست پرسپولیس به چند پیشکوست دیگر باشگاه| علی پروین دارد آلزایمر می‌گیرد! | پرسپولیس به بزرگ‌تر دیگری نیاز دارد

بهزاد داداش زاده پیشکسوت پرسپولیس اعتقاد دارد وحید هاشمیان فریب برخی افراد داخل این باشگاه را خورد و برای همین نتوانست موفق باشد.

 صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید  | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال مان بهتر شود؟ | حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید | 10 نیاز اصلی برای کاستن رنج جامعه

اقتصادنیوز: نمی‌شود به آدم‌هایی که نگرانِ ارزش پول، امنیت و آینده هستند، توصیه کرد دخیل ببندید، یوگا کنید، کمتر اخبار ببینید و نگاهتان به نیمۀ پر لیوان باشد. حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکمرانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید که شهروندان از فردای خود دارند. در این شرایط چطور می‌توان از رنجِ جامعه کاست؟ چه اتفاقی باید بیفتد تا مردم دوباره دلیلی برای آرامش داشته باشند؟

 قویدل: نباید برابر استقلال بازی می‌کردم
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قویدل: نباید برابر استقلال بازی می‌کردم

آیدین قویدل دروازه‌بان مس شهر بابک تاکید کرد نباید در بازی با استقلال به میدان می‌رفت.