قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

آغاز دور سوم مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی در رم

منابع خبری امروز (پنجشنبه) از آغاز دور سوم مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی در رم خبر دادند.
 آغاز دور سوم مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی در رم

جهان صنعت نیوز ، منابع خبری امروز (پنجشنبه) از آغاز دور تازه گفت‌وگوهای لبنان و رژیم صهیونیستی در رم، پایتخت ایتالیا خبر دادند.

در همین راستا، روزنامه «الشرق الأوسط» در گزارشی نوشت که اسرائیل روز چهارشنبه با صدور دستور تخلیه شهرک المنصوری، واقع در شمال آنچه «خط زرد» در جنوب لبنان خوانده می‌شود، فشارها بر هیئت مذاکره‌کننده لبنان در رم را افزایش داد. این اقدام در دومین روز مذاکراتی صورت گرفت که در آن موضوع منطقه آزمایشی دوم تعیین نشد و پرونده مربوط به سازوکار راستی‌آزمایی در منطقه آزمایشی و بازرسی املاک خصوصی نیز به نتیجه نرسید.

به گفته منابع لبنانی آگاه از مذاکرات که با «الشرق الأوسط» گفت‌وگو کردند، تنها نکته مثبت این مذاکرات، به رسمیت شناختن مرزهای زمینی ترسیم‌شده با لبنان از سوی رژیم صهیونیستی بود.

هم‌زمان با برگزاری نشست‌ها، ارتش رژیم صهیونیستی به ساکنان شهرک المنصوری در جنوب لبنان دستور تخلیه داد. منابع لبنانی آگاه از مذاکرات گفتند که ریاست‌جمهوری لبنان از هیئت مذاکره‌کننده خواسته است به طرف اسرائیلی اطلاع دهد که خواسته لبنان، اجرا نشدن این تهدید است.

این دستور تخلیه، این باور را در لبنان تقویت کرد که تل‌آویو در حال اعمال فشار بر بیروت است؛ زیرا این اقدام بیش از ۱۵ خانواده را وادار به ترک خانه‌هایشان می‌کند، به‌جای آنکه به درخواست‌های لبنان برای گسترش مناطق آزمایشی، کاهش تنش و پایبندی به آتش‌بس پاسخ دهد.

این منابع افزودند که در دومین روز مذاکرات، درباره «منطقه آزمایشی دوم» که لبنان خواستار آن است شهرهای بنت جبیل و الخیام را در بر گیرد، توافقی حاصل نشد؛ موضوعی که طرف اسرائیلی با آن مخالفت می‌کند. همچنین درباره هیچ منطقه دیگری نیز توافقی حاصل نشد.

در عین حال، طرف لبنانی تأکید کرده است که در صورت مخالفت با دو شهر پیشنهادی، آمادگی دارد منطقه آزمایشی دوم در هر منطقه اشغالی دیگری در جنوب لبنان اجرا شود.

در همین راستا، مذاکرات درباره سازوکار بازرسی املاک خصوصی و منازل غیرنظامی در مناطق آزمایشی نیز به نتیجه نرسید. این منابع خاطرنشان کردند که دستاورد مثبت نشست‌های روز چهارشنبه، به رسمیت شناختن نقشه‌های مرزی لبنان و حقوق بین‌المللی این کشور از سوی اسرائیل بود.

هیئت لبنانی …




 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 هلدینگ خلیج فارس در انتظار تصمیم نهایی؛ چرا دولت تکلیف را روشن نمی‌کند؟

هلدینگ خلیج فارس در انتظار تصمیم نهایی؛ چرا دولت تکلیف را روشن نمی‌کند؟

مشکل اصلی اکنون شخص مدیرعامل نیست؛ مسئله، خلأ تصمیم‌گیری دولت و تداوم بلاتکلیفی در شرکتی است که نمی‌توان اداره آن را در فضای گمانه‌زنی و ابهام پیش برد.

 ۵ علامت مهم سکته مغزی

۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درم...

 در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در دیدار قالیباف و مشاور امنیت ملی عراق؛ تاکید بر همکاری‌های امنیتی و تحولات منطقه

در ادامه رایزنی‌های مسئولان عراقی با محمدباقر قالیباف، مشاور امنیت ملی عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

 تذکر عراقچی به ترامپ؛ سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا علیه ایران، شکست بیشتری در پی دارد

تذکر عراقچی به ترامپ؛ سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا علیه ایران، شکست بیشتری در پی دارد

تهران-ایرنا- سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه امروز (پنجشنبه 29 مرداد ماه) با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.

 سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز | آخرین خبر

کیهان/ «بی‌اعتمادی به آمریکا؛ از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم حسن رشوند است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تاکنون ۷۳ سال می‌گذرد. یعنی ایران در حالی گرفتار این کودتا می‌شد که صدها سال دارای نظام سیاسی مستقل و به تعبیری پروژه دولت‌ساز

 ببینید | استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: آمریکا ابزار جدیدی برای تهدید ایران ندارد؛ ابتکار عمل دست تهران است

ببینید | استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: آمریکا ابزار جدیدی برای تهدید ایران ندارد؛ ابتکار عمل دست تهران است

مرشایمر استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو گفت: ایالات متحده به هیچ‌کدام از اهداف خود دست نیافته است. هیچ‌یک محقق نشده‌اند و هیچ شانسی هم وجود ندارد که هیچ‌کدام از این چهار هدف محقق شوند. تفاهم‌نامه به‌شدت به سود ایرانی‌ها بود. ایالات متحده آن را دوست نداشت، زیرا می‌دانست که در اساس یک سند تسلیم است، اما با این حال آن را امضا کرد؛ چون محاصره جواب نداده بود. آمریکا دیگر ابزار تازه‌ای برای افزایش فشار بر تهران در اختیار ندارد و در حالی که تشدید جنگ برای واشنگتن پرهزینه و خطرناک است، ابتکار عمل در مناقشه به دست ایران افتاده است. منبع: ایسنا

 افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.