قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

سیگنال مهم بازار طلا ؛ قیمت طلا آماده جهش بزرگ می‌شود؟

طلا در آخرین روز ماه میلادی ژانویه، نخستین رشد ماهانه خود از زمان آغاز جنگ ایران و آمریکا را ثبت کرد، اما مهم‌ترین پیام بازار نه میزان افزایش قیمت، بلکه تغییراتی است که در ساختار تکنیکال نمودارها دیده می‌شود. هرچند بازده ماهانه فلز زرد بسیار محدود بوده، شکل‌گیری الگوهای جدید در نمودارهای ماهانه و روزانه می‌تواند نشانه‌ای از پایان روند اصلاحی و فراهم شدن زمینه برای آغاز یک حرکت صعودی باشد؛ هرچند تحلیلگران معتقدند هنوز برای تأیید این سناریو به شواهد بیشتری نیاز است.
 سیگنال مهم بازار طلا ؛ قیمت طلا آماده جهش بزرگ می‌شود؟

جهان صنعت نیوز – بازار طلا در آخرین روز ماه میلادی ژانویه، نخستین رشد ماهانه خود از زمان آغاز جنگ ایران و آمریکا را تجربه کرد، اما بررسی روند معاملات نشان می‌دهد این افزایش را نمی‌توان نشانه آغاز یک روند صعودی قدرتمند دانست. کاهش قیمت در آخرین روز ماه باعث شد بازده ماهانه طلا به حدود ۱۶ دلار محدود شود؛ رقمی که در مقایسه با نوسانات ماه‌های گذشته چندان قابل توجه نیست.

از همین رو، مهم‌ترین ویژگی بازار در ژانویه نه رشد قیمت، بلکه ورود آن به مرحله‌ای از تثبیت و استراحت پس از نوسانات شدید ارزیابی می‌شود. این دوره بیش از آنکه نشان‌دهنده برتری خریداران یا فروشندگان باشد، بیانگر کاهش قدرت هر دو طرف و انتظار بازار برای مشخص شدن محرک بعدی است. الگوی ماهانه از کاهش فشار فروش خبر می‌دهد

بررسی نمودار ماهانه نیز همین تصویر را تأیید می‌کند. کندل شکل‌گرفته تقریباً به صورت یک دوجی کامل است؛ الگویی که قیمت آغاز و پایان آن تقریباً در یک سطح قرار می‌گیرد و معمولاً از تردید و بلاتکلیفی معامله‌گران حکایت دارد. این الگو به‌تنهایی جهت آینده بازار را مشخص نمی‌کند، اما در کنار سایر نشانه‌های تکنیکال می‌تواند اهمیت بیشتری پیدا کند.

به اعتقاد تحلیلگران، مهم‌ترین نکته در نمودار ماهانه نه شکل کندل، بلکه کف قیمتی ثبت‌شده در این ماه است. این کف، نخستین کف بالاتر از ماه آوریل محسوب می‌شود و هم‌زمان با کف‌های ثبت‌شده در ژوئن و اکتبر ۲۰۲۵ نیز هم‌سطح است. تکرار این محدوده قیمتی در چند مقطع زمانی مختلف نشان می‌دهد فروشندگان تاکنون نتوانسته‌اند قیمت را به سطوح پایین‌تر هدایت کنند.

از دیدگاه تحلیل تکنیکال، چنین رفتاری می‌تواند نشانه شکل‌گیری یک «کف قیمتی» باشد؛ الگویی که در بسیاری از موارد پیش از تغییر روند و آغاز حرکت صعودی مشاهده می‌شود. البته این وضعیت هنوز به معنای قطعی شدن بازگشت بازار نیست، بلکه تنها احتمال چنین سناریویی را افزایش می‌دهد. شکست مقاومت روزانه؛ …





 صادق‌زاده، هنرمند برجسته خوشنویسی کشور خواستار شد پذیرش آثار هنری به عنوان وثیقه بانکی
۳۵ دقیقه قبل / سایت فرکانس

صادق‌زاده، هنرمند برجسته خوشنویسی کشور خواستار شد پذیرش آثار هنری به عنوان وثیقه بانکی

به گزارش فرکانس، عین‌الدین صادق‌زاده، هنرمند برجسته خوشنویسی کشور، ضمن تاکید بر اصالت هنر بر تمامی ارکان اقتصادی، راهکارهای عملیاتی برای استمرار این جریان حمایتی در نظام بانکی را تبیین کرد. او با بیان اینکه اقتصاد، مقوله‌ای ذیل هنر است، بر ضرورت عبور از رویکردهای صرفا سوداگرانه در دادوستد آثار هنری تاکید کرد و افزود: [ ]

 «حنا زرین‌کمر» ورزشکار مورد حمایت بانک اقتصادنوین «طلایی» شد
۳۷ دقیقه قبل / سایت فرکانس

«حنا زرین‌کمر» ورزشکار مورد حمایت بانک اقتصادنوین «طلایی» شد

به گزارش فرکانس، در این مسابقات که طی سه روز برای نمایندگان ایران در بخش کیوروگی برگزار شد، در وزن مثبت ۷۳ کیلوگرم زنان، «حنا زرین‌کمر» با شکست دادن نماینده تایلند در دور مقدماتی و سپس پیروزی در نیمه‌نهایی مقابل فاطمه احمدی دیگر نماینده کشورمان در دیدار پایانی مقابل سعیدوا از ازبکستان قرار گرفت. «زرین‌کمر» [ ]

 ۳۰ درصد حجم سدهای کشور خالی است
۴۸ دقیقه قبل / سایت هم میهن

۳۰ درصد حجم سدهای کشور خالی است

مدیرکل امور اجتماعی و روابط عمومی شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: با وجود بارش‌های بهار امسال، حدود ۳۰ درصد از حجم سدهای کشور خالی است و تداوم خشکسالی پنج تا ۶ سال گذشته، تامین آب در استان‌های پرجمعیت از جمله تهران، خراسان رضوی ، قم، همدان و استان‌های دارای منابع آبی مشترک با تهران را با چالش مواجه کرده است.

 سخنگوی دولت: برای ایران باید پا روی منافع شخصی خودمان بگذاریم
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

سخنگوی دولت: برای ایران باید پا روی منافع شخصی خودمان بگذاریم

سخنگوی دولت تصریح کرد: برای ایران باید همه ما فداکاری کنیم و برای همه آنچه که آن را ایران می‌نامیم باید پا روی دل خودمان و روی منافع شخصی خودمان بگذاریم.

 آن دیوانه‌ها اگر پیروز شوند من را استیضاح می‌کنند! | آنها «خبیث و خشن» هستند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آن دیوانه‌ها اگر پیروز شوند من را استیضاح می‌کنند! | آنها «خبیث و خشن» هستند

دونالد ترامپ در یک تجمع در کارولینای جنوبی گفت که در صورت پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر و به‌دست‌آوردن کنترل کنگره، آنها تلاش خواهند کرد او را استیضاح کنند.

 دستمزد کارگران در نیمه دوم سال تغییر می‌کند؟ | شورای عالی کار فردا جلسه دارد
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دستمزد کارگران در نیمه دوم سال تغییر می‌کند؟ | شورای عالی کار فردا جلسه دارد

با توجه به اینکه قرار است جلسه شورای عالی کار بعد از ظهر فردا (یک‌شنبه - یکم شهریور ۱۴۰۵) برگزار شود، پیش بینی می‌شود بحث بازنگری در حقوق و دستمزد کارگران به دلیل افزایش نرخ تورم در ماه‌های اخیر مورد بررسی قرار گیرد.