قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱ ساعت قبل

فرانسه اظهارات مقام اسرائیلی درباره کشتار فلسطینیان را بشدت محکوم کرد

«ژروم بونافونت» سفیر فرانسه در سازمان ملل گفت: «ما اظهارات علنی بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل، را که چند روز پیش خواستار کشته شدن ۳۰ یا ۴۰ نفر در غزه در هر شب شده بود، بشدت محکوم می‌کنیم.»
 فرانسه اظهارات مقام اسرائیلی درباره کشتار فلسطینیان را بشدت محکوم کرد

جهان صنعت نیوز ، سفیر و نماینده دائم فرانسه در سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره فلسطین با محکوم کردن گسترش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان، خواستار بازسازی و احیای نهادهای تشکیلات خودگردان فلسطین شد.

وی گفت: «بازگرداندن شرایط مناسب و شایسته برای زندگی مردم نباید به نهایی شدن روند خلع سلاح مشروط شود. مهم است که حماس خلع سلاح شود اما اهمیت دارد که ارتش اسرائیل نیز عقب‌نشینی کند.»

سفیر فرانسه در سازمان ملل همچنین محدودیت‌های اعمال‌شده بر کمک‌های بشردوستانه و نقض روزانه آتش‌بس را محکوم و تاکید کرد: «غزه و کرانه باختری دو بخش جدایی‌ناپذیر از فلسطین هستند.»

اما نماینده ایالات متحده در حمایت از اسرائیل، به جای محکوم کردن این رژیم، حماس را به خاطر رنج غیرنظامیان در غزه سرزنش کرد.

«مایکل جی. والتز» سفیر ایالات متحده، گفت با وجود اینکه غزه همچنان با نیازهای جدی بشردوستانه مواجه است، بهبودهای اخیر در دسترسی به کمک‌ها و وضعیت تغذیه نشان می‌دهد که افزایش حجم کمک‌های واردشده به غزه چه تاثیری بر زندگی غیرنظامیان داشته است.

او با استناد به گزارش‌های صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) ادعا کرد: حماس کمک‌های بشردوستانه را احتکار کرده و …



 ادعای ضدایرانی نتانیاهو در پیام تبریک به اوکراین
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ادعای ضدایرانی نتانیاهو در پیام تبریک به اوکراین

ولودیمیر زلنسکی از دریافت پیام تبریک بنیامین نتانیاهو به مناسبت سالروز استقلال اوکراین خبر داد؛ پیامی که در آن نخست‌وزیر اسرائیل مدعی وجود تهدیدی مشترک از سوی ایران شده است.

 شتاب تورم ماهانه کم شد
۱۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

شتاب تورم ماهانه کم شد

طبق اعلام بانک مرکزی، در مرداد ماه ۱۴۰۵، تورم ماهانه با نرخ ۳.۷ درصدی نشانه‌های ثبت کاهش شتاب تورم که از سه ماه قبل شروع شده بود را نشان می‌دهد.

 رونمایی از بزرگ ترین دامپتراک الکتریکی چین (+فیلم و عکس)
۲۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

رونمایی از بزرگ ترین دامپتراک الکتریکی چین (+فیلم و عکس)

رونمایی از دامپتراک الکتریکی زیجین لانگ کینگ ZL230E با ظرفیت حمل 230 تن، نقطه عطفی در توسعه تجهیزات معدنی بدون کربن به شمار می رود.

 عمده فضاهای ورزشی آسیب‌دیده در جنگ بازسازی شدند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

عمده فضاهای ورزشی آسیب‌دیده در جنگ بازسازی شدند

احمد دنیامالی با اشاره به آسیب‌دیدن برخی فضاهای ورزشی در جریان جنگ، گفت: عمده این فضاها با تلاش ادارات کل ورزش و جوانان، شهرستان‌ها و فدراسیون‌ها و از محل منابع خود بازسازی شده‌اند.

 قیمت تتر و بیت‌کوین امروز؛ تتر بین ۱۹۶ تا ۲۰۰ هزار تومان، بیت‌کوین در کانال ۷۸ هزار دلار
۱۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر و بیت‌کوین امروز؛ تتر بین ۱۹۶ تا ۲۰۰ هزار تومان، بیت‌کوین در کانال ۷۸ هزار دلار

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها امروز چهارشنبه در حالی وارد فاز اصلاحی شد که تتر پس از رکورد ۲۰۴ هزار تومانی روز گذشته، بین حمایت ۱۹۶ هزار و مقاومت ۲۰۰ هزار تومان نوسان کرد و بیت‌کوین نیز از کانال ۷۹ هزار دلار به محدوده ۷۸ هزار دلار عقب نشست؛ با این حال، شاخص ترس و طمع با عدد ۷۹ همچنان در محدوده «طمع» قرار دارد.

 ۵ راهکار پیشنهادی وال‌استریت‌ژورنال برای مقابله ایران با جنگ اقتصادی ترامپ | از فروش نفت خارج از محاصره تا استفاده از یوآن چین به جای دلار
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

۵ راهکار پیشنهادی وال‌استریت‌ژورنال برای مقابله ایران با جنگ اقتصادی ترامپ | از فروش نفت خارج از محاصره تا استفاده از یوآن چین به جای دلار

اقتصادنیوز: دولت دونالد ترامپ «عملیات طرد اقتصادی» (Operation Economic Outcast) را آغاز کرده است تا با تحت فشار قرار دادن مالی ایران، این کشور را وادار کند برای پایان دادن به درگیری در خاورمیانه، امتیازاتی بدهد.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح