قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

خبر خوش برای این خانوارها؛ ۳۰ درصد تخفیف برق کلید خورد

همزمان با افزایش مصرف برق در روزهای گرم سال، سیاست‌های تشویقی برای مدیریت مصرف نیز در دستور کار قرار گرفته است، به‌طوری که مشترکانی که مصرف برق خود را حداقل ۱۰ درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل کاهش دهند، می‌توانند از تخفیف ۳۰ درصدی بهای برق بهره‌مند شوند.
 خبر خوش برای این خانوارها؛ ۳۰ درصد تخفیف برق کلید خورد

جهان صنعت نیوز، ناترازی برق طی سال‌های اخیر به یکی از چالش‌های اصلی صنعت انرژی کشور تبدیل شده است؛ چالشی که با افزایش فاصله میان تولید و مصرف برق، به‌ویژه در فصل گرما و ساعات اوج مصرف، فشار بیشتری بر شبکه وارد می‌کند و ضرورت مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف را بیش از گذشته مورد توجه قرار داده است.

با آغاز فصل گرما و افزایش استفاده از تجهیزات سرمایشی، میزان مصرف برق افزایش می‌یابد و در صورت پیشی گرفتن تقاضا از ظرفیت تولید، شبکه با محدودیت‌هایی مواجه می‌شود؛ وضعیتی که در سال‌های اخیر در برخی مناطق کشور به بروز خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده و گاه ناگهانی منجر شده است.

طی دو سال گذشته، مسئولان صنعت برق از اجرای مجموعه‌ای از طرح‌ها برای عبور از ناترازی و ایجاد شرایط پایدار در تأمین برق تا تابستان ۱۴۰۵ خبر داده‌اند. بر اساس اعلام مسئولان، سال گذشته ۱۴ مگاپروژه در حوزه‌های مختلف تعریف شد که در بخش مدیریت مصرف و بهینه‌سازی اثرگذار بود و کمک کرد تابستان با کمترین محدودیت سپری شود.

با این حال، بخشی از ناترازی برق حتی پیش از جنگ تحمیلی سوم نیز وجود داشت و آسیب‌ها و خسارت‌های واردشده در این دوره، ضرورت مدیریت مصرف و استفاده بهینه از انرژی را بیش از گذشته برجسته کرده است. بر همین اساس، مجموعه‌ای از اقدامات برای کنترل مصرف و کاهش فشار بر شبکه در دستور کار قرار گرفته است.

محدودسازی مشترکان پرمصرف با استفاده از کنتورهای هوشمند و محدودسازها، جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز به‌ویژه در حوزه استخراج رمزارز، ساماندهی مصرف‌های غیرمجاز و فرهنگ‌سازی از طریق اجرای طرح‌های ملی، از جمله اقداماتی است که برای مدیریت مصرف برق دنبال می‌شود.

در این میان، مسئولان صنعت برق تأکید دارند که پایداری شبکه تنها به افزایش ظرفیت تولید وابسته نیست و رفتار مصرفی مشترکان نیز نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین پایدار برق دارد. طبق اعلام مسئولان، بیش از ۴۳ میلیون مشترک برق در کشور وجود دارد و با این حجم از مصرف‌کننده، در صورتی که الگوی مصرف بهینه نباشد، حتی افزایش ظرفیت تولید نیز نمی‌تواند به‌تنهایی پاسخگوی نیازها باشد.

از این رو، استفاده از تجهیزات کم‌مصرف، رعایت استانداردهای انرژی در ساختمان‌ها و توجه به بهینه‌سازی مصرف در بخش‌های خانگی، کشاورزی و صنعتی، از جمله محورهای مورد تأکید در برنامه‌ریزی …



 طرح بزرگ بهینه‌سازی انرژی در دانشگاه‌ها
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

طرح بزرگ بهینه‌سازی انرژی در دانشگاه‌ها

وزیر علوم از اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در دانشگاه‌ها با سرمایه‌گذاری 50 هزار میلیارد ریالی خبر داد؛ طرحی که به اصلاح موتورخانه‌ها، سیستم برق، پنجره‌ها و زیرساخت‌های انرژی اختصاص دارد.

 تداوم پایداری گرما تا نیمه شهریور/مشترکان برق همچنان همکاری کنند
۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

تداوم پایداری گرما تا نیمه شهریور/مشترکان برق همچنان همکاری کنند

مدیرعامل شرکت توانیر با تشریح وضعیت حساس شبکه سراسری برق در هفته پایانی مردادماه، ضمن تاکید بر تداوم شرایط دمایی و محدودیت‌های بار تا نیمه شهریورماه، از هموطنان خواست تا با استمرار همکاری در مدیریت مصرف، صنعت برق را در عبور از روزهای باقیمانده تابستان یاری کنند.

 باران شدید تابستانی این نقطه از تهران را شست
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

باران شدید تابستانی این نقطه از تهران را شست

رگبار تابستانی همراه با رعد و برق شدید، بعد از ظهر امروز پردیس را شستشو داد.

 ماگ‌های چند میلیون تومانی که برق از سرتان می‌پراند
۱ ساعت قبل / سایت برترینها

ماگ‌های چند میلیون تومانی که برق از سرتان می‌پراند

وسیله ساده نوشیدن چای و قهوه به کالایی برای نمایش سلیقه با قیمت‌های بالا تبدیل شده‌است

 وضعیت هوای فردا فارس یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا شیراز در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی شیراز
۲ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا فارس یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا شیراز در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی شیراز

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس از احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق پراکنده همراه با وزش باد شدید موقتی در مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی استان طی ساعات بعدازظهر و اوایل شب امروز و فردا خبر داد.



سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ ]
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر