قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱ ساعت قبل

نماینده مجلس: ارزپاشی مشکلی از جامعه حل نمی‌کند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از سیاست جدید بانک مرکزی برای فروش ارز به اشخاص حقیقی و شرکت‌ها گفت: اگر قرار است ارز به بازار تزریق شود، باید به متقاضیان واقعی اختصاص یابد و نه اینکه با کد ملی در اختیار افراد قرار گیرد؛ چراکه این اقدام می‌تواند به خروج ارز از چرخه تولید و شکل‌گیری بازار سیاه منجر شود.
 نماینده مجلس: ارزپاشی مشکلی از جامعه حل نمی‌کند

به گزارش هم‌میهن آنلاین، جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که بعد از بالا رفتن قیمت ارز بانک مرکزی اطلاعیه‌ای صادر کرد که سه بانک در کشور می‌توانند به شرکت‌ها ۵۰۰۰ دلار و افراد حقیقی هم ۱۰۰۰ دلار بفروشند؛ حال سوال اینجاست این کار با چه هدفی صورت می‌گیرد و آیا خود این اقدام باعث ایجاد بازار سیاه ارز نمی‌شود، گفت: در طول مدتی که گذشت در واقع بعد از جنگ رمضان، بانک مرکزی حدود ۴۰۰ میلیارد دلار ارز از بازار خریداری کرده است. استدلالش هم این بود برای اینکه ذخیره منابع ارز را تقویت کند دست به چنین کاری زده است چراکه بخشی از منابع ارزی قبل و در حین جنگ رمضان مصرف شده بود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اقدام بانک مرکزی در این مورد دو اثر از خود بر جای گذاشته است؛ یکی از دلایل افزایش نرخ ارز، همین تقاضایی است که از ناحیه بانک مرکزی وجود داشته و به مجموعه تقاضا اضافه شده است و دوم اینکه بانک مرکزی ارزی را که خریداری کرده، نقدینگی را بیشتر تزریق کرده است؛ یعنی افزایش نقدینگی هم خودش مجدداً به افزایش تورم و در واقع افزایش نرخ ارز کمک کرده است.

وی بیان کرد: به اعتقاد من شاید در حال حاضر  بانک مرکزی می‌خواهد یک بخش از آن نقدینگی را جمع‌آوری کند و  ارز بیشتری را به بازار تزریق کند که بتواند یک مقدار هم نقدینگی را کم کند و هم قیمت ارز را پایین بیاورد؛ ولی به نظر می‌رسد که بانک مرکزی سوراخ دعا را  گم کرده است.

قادری اظهار کرد: به نظر می‌رسد که باید سریعا به «صندوق‌های ارزی با درآمد ثابت» یا «سپرده‌گذاری ارزی» اجازه بدهیم که دقیقا در کشور شکل بگیرند و این منابع ارزی را که افرادی خریداری می‌کنند، به جای اینکه در خانه‌ها زیر بالشت بگذارند، در گاوصندوق شخصی قرار دهند یا به گاوصندوق امانات بانک‌ها بسپارند و از گردونه ارزی خارج کنند و وارد چرخه استفاده به‌عنوان سرمایه ثابت و در گردش واحدهای تولیدی شود. این اقدام می‌تواند ضمن جلوگیری از حبس منابع ارزی، به تأمین مالی تولید و تقویت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مولد اقتصاد کمک کند.

وی تاکید کرد: بنابراین من فکر می‌کنم که این کار اگر صورت می‌گرفت، هم آن نگرانی‌هایی که بعضی از خانواده‌ها دارند که در …



 زاکانی:دشمن آتش‌بس می‌دهد، مذاکره می‌کند، فرصت کسب می‌کند برای تعرض بعدی، خودش را احیا می‌کند و دوباره تعرض می‌کند؛ سیکلی که دائماً تکرار می‌شود مدل اداره کشور باید تغییر کند | جهان نیوز
۱ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

زاکانی:دشمن آتش‌بس می‌دهد، مذاکره می‌کند، فرصت کسب می‌کند برای تعرض بعدی، خودش را احیا می‌کند و دوباره تعرض می‌کند؛ سیکلی که دائماً تکرار می‌شود مدل اداره کشور باید تغییر کند | جهان نیوز

شهردار تهران ‌نسبت به طراحی دشمن برای تکرار سناریوی ‌1401 هشدار داد.

 تیم المپیاد علوم زمین ایران مدال نقره و برنز دریافت کرد
۱۳ دقیقه قبل / روزنامه شرق

تیم المپیاد علوم زمین ایران مدال نقره و برنز دریافت کرد

تیم ملی ایران در المپیاد جهانی علوم زمین (IESO) ۲۰۲۶ که در تورین ایتالیا برگزار شد موق به کسب یک رتبه‌ اول و مدال‌های نقره و برنز جهان شد.

 قیمت طلا ۲۴ عیار امروز جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۲۰ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت طلا ۲۴ عیار امروز جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت طلا ۲۴ عیار در بازار امروز جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ به ازای هر گرم ۲۸ میلیون و ۹۷۶ هزار تومان اعلام شد.

 سال تحصیلی سختی پشت سر گذاشتیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سال تحصیلی سختی پشت سر گذاشتیم

امتحانات پایان سال تحصیلی با وجود شرایط ویژه کشور برگزار شد اما مدارس چند استان جنوبی در هنگام برگزاری آزمون‌های نهایی با حملات دشمن روبه‌رو شدند. جابه‌جایی تاریخ آزمون‌ها باعث شد که با وجود همه دشواری‌ها پرونده همه امتحانات و آزمون‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۵ بسته شود.

 سردار کوثری: هرگونه توافق با عمان مشروط به رفع محاصره دریایی است؛ در غیر این صورت تنگه هرمز بسته می‌ماند و ایران آماده اقدامات تهاجمی در هر نقطه‌ای خواهد بود
۴۲ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سردار کوثری: هرگونه توافق با عمان مشروط به رفع محاصره دریایی است؛ در غیر این صورت تنگه هرمز بسته می‌ماند و ایران آماده اقدامات تهاجمی در هر نقطه‌ای خواهد بود

کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی: هرگونه توافق با عمان مشروط به رفع محاصره دریایی است؛ در غیر این صورت تنگه هرمز بسته می‌ماند و ایران آماده اقدامات تهاجمی در هر نقطه‌ای خواهد بود.

 انتقاد دبیرکل جمعیت جانبازان از ترکیب نشست پزشکیان با احزاب شاکری: در جلسه اخیر با احزاب میان گرایش‌های مختلف سیاسی توازن مناسبی وجود نداشت و به افراد نزدیک‌تر به دیدگاه مورد پسند رئیس‌جمهور، فرصت بیشتری برای سخن گفتن داده شد | جهان نیوز
۶ دقیقه قبل / سایت جهان نیوز

انتقاد دبیرکل جمعیت جانبازان از ترکیب نشست پزشکیان با احزاب شاکری: در جلسه اخیر با احزاب میان گرایش‌های مختلف سیاسی توازن مناسبی وجود نداشت و به افراد نزدیک‌تر به دیدگاه مورد پسند رئیس‌جمهور، فرصت بیشتری برای سخن گفتن داده شد | جهان نیوز

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم و امام صادق (ع)، گرامی داشت هفته وحدت و دولت با تشریح نقش احزاب در نظام جمهوری اسلامی گفت: دولت باید از ظرفیت احزاب برای شناخت مسائل جامعه، دریافت ایده‌های جدید و تصمیم‌گیری بهتر استفاده کند و برگزاری نشست‌های حزبی نباید به جلسات نمایشی محدود شود.



روزنامه هفت صبح

مقتول به هوش آمد و قاتل را لو داد

روزنامه هفت صبح

اختلاف‌افکن‌ها، خطاب سخنان رهبری

صورتحساب سنگین درگیری‌ها برای  محیط‌زیست
روزنامه هفت صبح

صورتحساب سنگین درگیری‌ها برای محیط‌زیست

جنگ‌های زمینی، حملات موشکی و آلودگی‌های نفتی هرکدام آسیب‌های متفاوتی به منابع طبیعی و اکوسیستم‌ها وارد می‌کنند
راهکارهای ایران برای پاسخ به «روز موعود» ترامپ به روایت CNN؛ از افزایش قیمت نفت تا گسترش دامنه جغرافیایی جنگ | تهران تحریم‌ها را دور می‌زند؟
سایت اقتصادنیوز

راهکارهای ایران برای پاسخ به «روز موعود» ترامپ به روایت CNN؛ از افزایش قیمت نفت تا گسترش دامنه جغرافیایی جنگ | تهران تحریم‌ها …

اقتصادنیوز: سی‌ان‌ان نوشت: ایران به‌جای تسلیم شدن در برابر این تهدیدها، بر توانایی خود برای وارد کردن هزینه‌های متقابل تأکید می‌کند و درباره گسترش حملات به تولیدکنندگان نفت در منطقه و کشورهای اروپایی هشدار داده و حتی به امکان تسلیحاتی کردن برنامه هسته‌ای خود اشاره کرده است.
تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟
سایت اقتصادنیوز

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟

اقتصادنیوز:ترامپ می‌گوید تنگه هرمز باز است و واشنگتن همچنان از فشار اقتصادی و محاصره ایران سخن می‌گوید؛ اما داده‌های رسانه‌های غربی تصویری متفاوت دارند: تردد دریایی پایین، ذخایر گازوئیل در کف 40ساله، بحران کشاورزان آمریکایی و گرانی مواد غذایی و فرسایش ذخایر پاتریوت.
آیا کالابرگ سیاستی پوپولیستی است؟ | سرزعیم: به جای اختصاص یارانه به بنزین یا هزاران کالای دیگر، باید حمایت‌ها به شکل مستقیم به افراد پرداخت شود
سایت اقتصادنیوز

آیا کالابرگ سیاستی پوپولیستی است؟ | سرزعیم: به جای اختصاص یارانه به بنزین یا هزاران کالای دیگر، باید حمایت‌ها به شکل مستقیم …

اقتصادنیوز: علی سرزعیم معتقد است که «در پاسخ به این پرسش که سیاستگذار تا چه زمانی می‌تواند مشکلات را به آینده منتقل کند باید گفت تا زمانی که اقتصاد هنوز به منابعی مانند درآمدهای نفتی دسترسی دارد؛ زیرا هر میزان ناکارآمدی و اشتباه را می‌توان تا مدتی با درآمدهای نفتی پوشش داد. اما زمانی که اقتصاد با محدودیت منابع مواجه شود، دیگر امکان ادامه این روند وجود ندارد.