قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا؛ امروز جمعه 23 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت در برخی نقاط کشور طی امروز و فردا خبر داد.
 پیش‌بینی وضعیت آب‌وهوا؛ امروز جمعه 23 مرداد 1405

به گزارش هم‌میهن آنلاین، صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت جوی کشور طی روزهای آینده، اظهار کرد: امروز و شنبه (۲۳ و ۲۴ مردادماه) در برخی نقاط استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی و ارتفاعات هرمزگان، جنوب کرمان، جنوب و شرق فارس، جنوب سیستان و بلوچستان در برخی ساعات به ویژه در بعد از ظهر و شب، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه شنبه در ارتفاعات گیلان بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود، گفت: در پنج روز آینده در برخی مناطق شمال شرق، شرق، جنوب شرق، بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گرد وخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیائیان یکشنبه تا سه‌شنبه هفته آینده دریای خزر مواج است.

ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران نیز اظهار کرد: برای فردا شنبه (۲۴ مرداد) آسمان تهران صاف تا کمی ابری و وزش باد، کاهش افزایش ابر و وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با بیش‌ترین و کم‌ترین دمای ۳۷ و ۲۷ درجه و همچنین یکشنبه (۲۵ مرداد) صاف تا کمی ابری و وزش باد، کاهش افزایش ابر و وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با بیشینه و کمینه دمای ۳۸ و ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان؛ رگبار و رعدوبرق سهمگین و امواجی که خلیج‌فارس را به کام خود می‌کشد | سازمان هواشناسی نسبت به سیل‌گیری محلی و آب‌گرفتگی معابر هشدار داد؛ آیا فردا وضعیت جوی کشور بحرانی‌تر می‌شود؟ (تاریخ:پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۱ ساعت قبل / سایت نبض قیمت

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان؛ رگبار و رعدوبرق سهمگین و امواجی که خلیج‌فارس را به کام خود می‌کشد | سازمان هواشناسی نسبت به سیل‌گیری محلی و آب‌گرفتگی معابر هشدار داد؛ آیا فردا وضعیت جوی کشور بحرانی‌تر می‌شود؟ (تاریخ:پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵، روزی که معادلات جوی کشور بار دیگر ورق خورد. در حالی که بسیاری از مردم ایران خود را برای یک آخر هفته آرام و تابستانی آماده می‌کردند، سازمان هواشناسی با انتشار یک پیام مهم، پرده از اتفاق غیرمنتظره‌ای برداشت که همه را غافلگیر کرد. بر اساس آخرین داده‌های دریافتی از مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، یک سامانه بارشی جدید از سمت جنوب و غرب وارد کشور شده و به تدریج مناطق وسیعی از جمله استان‌های ساحلی خلیج‌فارس و دریای عمان را فرا می‌گیرد.

این تحول بزرگ نه تنها موج جدیدی از بارش‌های تابستانی و رعد و برقهای سهمگین را به همراه دارد، بلکه خطر افزایش ارتفاع موج به بیش از ۲ متر در خلیج‌فارس را نیز به دنبال داشته است که می‌تواند وضعیت بحرانی برای صنعت دریانوردی و صیادی ایجاد کند. اما این وضعیت ویژه تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و کدام مناطق بیشترین آسیب را از این چرخش ناگهانی شرایط جوی خواهند دید؟ در ادامه، به بررسی دقیق این سیگنال قوی هواشناسی و پیش‌بینی غافلگیرکننده برای ساعات آینده می‌پردازیم. چرا سازمان هواشناسی این بار هشدار نارنجی صادر کرد؟

وضعیت قرمز در کمین؛ زنگ خطری برای ۱۴ استان

برخلاف هشدارهای معمول که اغلب با رنگ زرد همراه هستند، سازمان هواشناسی کشور برای ۱۴ استان هشدار سطح نارنجی صادر کرده است. این اقدام نشان از وضعیت بحرانی و شرایط حساسی دارد که در ساعات آینده حاکم خواهد شد. بر اساس این هشدار، تشدید فعالیت سامانه بارشی در استان‌های هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد، سمنان، تهران، البرز و مازندران پیش‌بینی می‌شود. صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، با اشاره به این موضوع تأکید کرده است که رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت از مهم‌ترین مخاطرات این سامانه هستند. اما سوال اینجاست که چرا شدت این پدیده تا این حد مورد تأکید قرار گرفته است؟

تحلیل‌های صورت‌گرفته از نقشه‌های پیش‌یابی نشان می‌دهد که این سامانه بارشی که منشأ آن به سمت جنوب کشور بازمی‌گردد، با فشار سنگین بر روی جو، به سمت مرکز و شمال کشور در حال حرکت است. این سامانه نه تنها بارش‌های رگباری را به همراه دارد، بلکه …



 هشدار قرمز هواشناسی؛ دمای ۵۰ درجه و قطعی برق در راه است / شنبه ۳۱ مرداد تعطیل نیست، مردم آماده روزهای داغ باشند
۲ ساعت قبل / سایت نبض قیمت

هشدار قرمز هواشناسی؛ دمای ۵۰ درجه و قطعی برق در راه است / شنبه ۳۱ مرداد تعطیل نیست، مردم آماده روزهای داغ باشند

اگر فکر می‌کردید گرمای این روزها تمام شده، سخت در اشتباهید. سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح قرمز برای دو استان خوزستان و ایلام، از تشدید گرمای غیرعادی و رسیدن دما به مرز ۵۰ درجه سانتی‌گراد در روزهای آینده خبر داده است. در چنین شرایطی، قطعی برق در بسیاری از استان‌ها همچنان ادامه دارد و مردم باید برای روزهای پایانی مرداد با ترکیب گرمای سوزان و خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده آماده باشند. شنبه ۳۱ مرداد نیز تعطیل رسمی نیست و یک روز کاری عادی محسوب می‌شود. هشدار قرمز هواشناسی؛ کدام استان‌ها در معرض خطر هستند؟

بر اساس آخرین گزارش‌های هواشناسی، استان خوزستان در بالاترین سطح هشدار، یعنی هشدار قرمز قرار گرفته است. کارشناسان هواشناسی پیش‌بینی کرده‌اند که دمای هوا در شهرهایی مانند امیدیه، بستان، هویزه، آغاجاری، ماهشهر، رامهرمز، اهواز و شادگان به ۴۹.۵ درجه سانتی‌گراد و حتی بالاتر خواهد رسید.

همچنین برای استان ایلام، به ویژه مناطق جنوبی این استان، اخطار هواشناسی صادر شده و وقوع دماهای غیرمتعارف پیش‌بینی می‌شود. دمای تهران و سایر شهرها در روزهای آینده

بر اساس داده‌های هواشناسی، دمای تهران در روزهای پایانی هفته به شرح زیر پیش‌بینی می‌شود: روز تاریخ بیشینه دما (درجه سانتی‌گراد) کمینه دما (درجه سانتی‌گراد) وضعیت پنجشنبه ۲۹ مرداد ۳۷ ۲۷ صاف تا کمی ابری، وزش باد جمعه ۳۰ مرداد ۳۸ ۲۸ صاف، گرم شنبه ۳۱ مرداد ۳۷ ۲۷ صاف، گرم یکشنبه ۱ شهریور ۳۶ ۲۶ کاهش نسبی دما

همانطور که در جدول مشخص است، هوای تهران تا پایان هفته گرم باقی می‌ماند و شنبه ۳۱ مرداد نیز روزی گرم خواهد بود. از یکشنبه هفته آینده، روند کاهش نسبی دما آغاز می‌شود. قطعی برق در گرمای ۵۰ درجه؛ کدام استان‌ها تحت تأثیر هستند؟

با افزایش بی‌سابقه دمای هوا و رشد مصرف برق، قطعی‌های برنامه‌ریزی‌شده در بسیاری از استان‌ها ادامه دارد. بر اساس گزارش‌های دریافتی، وضعیت خاموشی‌ها در برخی مناطق بحرانی شده است. قصرشیرین؛ قطعی چهار ساعته برق در گرمای ۵۰ درجه

شهرستان قصرشیرین در استان کرمانشاه یکی از مناطقی است که با شدیدترین قطعی‌های برق مواجه شده است. بر اساس گزارش خبرگزاری ایرنا، قطعی‌های مکرر برق در این شهرستان …



 هشدار قرمز ۵۰ درجه در ۲ استان / رگبار و رعد و برق ۱۴ استان را فرا می‌گیرد / قطعی برق در تهران، کرمانشاه، لرستان و ۳ استان دیگر
۳ ساعت قبل / سایت نبض قیمت

هشدار قرمز ۵۰ درجه در ۲ استان / رگبار و رعد و برق ۱۴ استان را فرا می‌گیرد / قطعی برق در تهران، کرمانشاه، لرستان و ۳ استان دیگر

امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵، روزی است که تقویم رویدادهای آن با سه تحول مهم همراه شده است. از یک سو، سازمان هواشناسی برای دو استان خوزستان و ایلام هشدار سطح قرمز صادر کرده و دمای هوا در برخی مناطق به ۵۰ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید. از سوی دیگر، رگبار و رعد و برق ۱۴ استان کشور را فرا می‌گیرد و در برخی مناطق خطر سیلاب و آب‌گرفتگی وجود دارد. در کنار این دو رویداد جوی، برنامه قطعی برق در استان‌های تهران، کرمانشاه، لرستان و چند استان دیگر نیز اجرا می‌شود که مشترکان باید برای مدیریت مصرف خود آماده باشند. هشدار قرمز هواشناسی؛ گرمای ۵۰ درجه در خوزستان و ایلام

سازمان هواشناسی کشور با توجه به تشدید گرمای غیرعادی، برای دو استان خوزستان و ایلام هشدار سطح قرمز صادر کرده است. بر اساس این هشدار، دمای هوا در برخی مناطق این استان‌ها طی روزهای آینده تا مرز ۵۰ درجه سانتی‌گراد افزایش خواهد یافت. جزئیات هشدار قرمز برای خوزستان

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی خوزستان، وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه و بالاتر در بیشتر نقاط استان پیش‌بینی شده است. شهرهایی مانند امیدیه، بستان، هویزه، آغاجاری، ماهشهر، رامهرمز، اهواز و شادگان در معرض این گرمای شدید قرار دارند.

این هشدار از روز گذشته (چهارشنبه ۲۸ مرداد) صادر شده و تا روزهای آینده ادامه دارد. با توجه به شدت این هشدار، احتمال تعطیلی ادارات و کاهش ساعت کاری در این استان‌ها وجود دارد. هشدار گرمای شدید برای ایلام

استان ایلام نیز به ویژه در مناطق جنوبی، روزهای گرمی را پیش رو دارد و برای این شرایط نیز اخطار هواشناسی صادر شده است. به باغداران و کشاورزان استان ایلام توصیه شده است که آبیاری باغات و مزارع را برای کاهش تنش گرمایی، ترجیحاً در ساعات خنک شبانه‌روز انجام دهند. رگبار و رعد و برق در ۱۴ استان؛ هشدار سیلاب

در حالی که جنوب و غرب کشور با گرمای سوزان دست و پنجه نرم می‌کنند، ۱۴ استان دیگر کشور با پدیده‌ای کاملاً متفاوت روبرو هستند. سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در این استان‌ها هشدار داده است. استان‌های درگیر با رگبار و رعد و برق

بر اساس آخرین پیش‌بینی‌ها، بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در استان‌های زیر پیش‌بینی می‌شود:

شمال کشور: گیلان، …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 ترامپ از کوبنده‌ترین تحریم‌ها گفت؛ خداحافظی با خودروهای چینی و وارداتی در بازار ایران؟
سایت اسب بخار

ترامپ از کوبنده‌ترین تحریم‌ها گفت؛ خداحافظی با خودروهای چینی و وارداتی در بازار ایران؟

ترامپ از تحریم‌های اقتصادی سخت‌تر علیه ایران خبر داده است؛ فشاری که می‌تواند واردات خودرو، مونتاژ محصولات چینی، تأمین قطعه و قیمت خودرو در بازار ایران را تحت تأثیر قرار دهد.
 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد
سایت اقتصاد ایرانی

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.
 تاثیر تحریم‌های گسترده جدید ترامپ علیه ایران بر اقتصاد چین | پل ماسگریو: اقدامات جدید ترامپ به‌وضوح چین را هدف گرفته است | پکن به تهران کمک می‌کند؟
سایت اقتصادنیوز

تاثیر تحریم‌های گسترده جدید ترامپ علیه ایران بر اقتصاد چین | پل ماسگریو: اقدامات جدید ترامپ به‌وضوح چین را هدف گرفته است …

اقتصادنیوز: پل ماسگریو گفت: اعلام تحریم‌های گسترده علیه ایران از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، «به‌وضوح چین را هدف گرفته است.
 قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول
سایت اکوایران

قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول

اکوایران: طلای 18عیر امروز با افزایش 19میلیون و 829هزار تومان قیمت خورد.
 نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده
سایت اکوایران

نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت و مواد خام می‌توانند برای کشورهای صادرکننده منبع ثروت باشند، اما اگر درآمدهای حاصل از رونق کالاهای پایه درست مدیریت نشوند، همین منابع به منشأ بی‌ثباتی اقتصادی تبدیل می‌شوند. بر اساس گزارش بانک جهانی، حدود دو سوم اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه و ۹۰ درصد کشورهای کم‌درآمد به صادرات کالاهای پایه وابسته‌اند. در این اقتصادها، افزایش قیمت نفت، فلزات و سایر کامودیتی‌ها معمولاً درآمد دولت و مخارج عمومی را بالا می‌برد؛ اما با سقوط قیمت‌ها، دولت نیز ناچار به کاهش هزینه‌ها می‌شود. نتیجه، سیاست مالی «موافق چرخه» و تشدید نوسانات اقتصادی است.
 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد.
 آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد
روزنامه شرق

آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.