قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

پست رسانه رهبر انقلاب درباره مصوبات مجلس +عکس

اقتصادنیوز: رسانه رهبر انقلاب دقایقی قبل بخشی از بیانات ایشان را درباره الزامات مصوبات مجلس بازنشر کرد.
 پست رسانه رهبر انقلاب درباره مصوبات مجلس +عکس

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، رسانه رهبر انقلاب، آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، دقایقی قبل بخشی از بیانات ایشان درباره الزامات مصوبات مجلس را بازنشر داد.

همچنین بخوانید عکسی کمتر دیده‌شده از رهبر انقلاب در نماز جمعه نصر تصاویر کمتر دیده‌شده از آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رأی 85 درصدی اعضای مجلس خبرگان به رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه ای تیتر معنادار سایت رهبر انقلاب درباره اختلاف دولت و مجلس



۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

دستور کار روشن برای ارتقای امنیت و ثبات ایران و عراق

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی عصر پنجشنبه ۲۹ مرداد با حضور در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب که در کربلای معلی، گفت: در این جلسه حاضر شدم سلام گرم رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای و ملت ایران را به شما برسانم.

وی گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی به تمام و کمال حق برادری را به جا آورد و جهان را حیرت زده کرد. من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که همگان باید بدانند که هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از یکدیگر برداشتند ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم، افزود: عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دارد اما آنچه باعث شده است تهران و بغداد به هم نزدیک‌تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند

قالیباف ناکید کرد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

وی یادآور شد: اگر ما با مقاومت با ایستادگی ملت‌هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم باید حالا برای رفاه اقتصادی دو ملت و پیشرفت و توسعه دو کشورهم قسم شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقا امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه‌هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند.

وی یادآور شد: ما دوستان و برادران سخت‌ترین روزها بوده‌ایم، در ناخوشی ها با هم ایستادیم و در موفقیت‌ها نیز کنار هم خواهیم بود، در یک کلام قدرت ما در برادری ماست. اخوت و قدرت ما ان‌شاء الله و اخرا تهبونها نصر من الله و فتح قریب و بشر المومنین و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در شهر کربلای معلی عصر روزپنجشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی ایران شامل سارا فلاحی، شهین جهانگیری، محمدتقی نقدعلی و مهدی فلاح برگزار شد.

در این مراسم آیت الله سیدمجتبی حسینی، نماینده رهبر معظم انقلاب در عراق، سفیر ایران در بغداد، استاندار کربلا، جمعی از مقامات عراقی، جمع کثیری از رؤسای عشایر، قبایل و مردم عراق و زائران ایرانی در کربلا حضور داشتند.

رئیس مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از رهبر انقلاب در این مراسم حضور دارد.


۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

قالیباف: ایران و عراق نمی‌پذیرند پاورقی روایت‌های دیگران باشند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛  محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در کربلای معلی شرکت و در سخنرانی خود به اقدام مشکوک رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی، واکنش نشان داد. قالیباف در این مراسم ضمن درود به پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت او علیهم السلام و صلوات به امیرالمؤمنین حضرت علی بن ابی طالب (ع) گفت: شهادت یازدهمین ستاره آسمان امامت را تسلیت عرض کرده و از حضرت ولی عصر (عج) می خواهم که به ما توفیق دهد در راه اعتلای دین خدا گام برداریم و مایه سرافرازی ملت های خود شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در این جلسه حاضر شده ام تا سلام گرم رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای و ملت ایران را به شما برسانم، گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حق برادری را به جا آورده و جهان را حیرت زده کردند؛ و امروز من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم.

وی در ادامه تصریح کرد: همگان باید بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به یکدیگر نزدیک تر شده ایم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) دارد، اظهار داشت: اما آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشتمان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

وی همچنین تأکید کرد: اگر ما با مقاومت، با ایستادگی ملت هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم، امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم، اکنون باید برای رفاه اقتصادی دو ملت، پیشرفت و توسعه دو کشور هم‌قسم شویم.

قالیباف اضافه کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقای امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان ساخت: ما دوستان و برادران سخت‌ترین روزها بوده‌ایم، در ناخوشی ها با هم ایستادیم و در موفقیت ها نیز کنار هم خواهیم بود و در یک کلام؛ قدرت ما در برادری ماست. «اخوتنا قدرتنا ان شاءالله. اخری تحبونها نصر من الله و فتح قریب و بشر المؤمنین».


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ظهوریان: بنزین مثل چیپس و پفک نیست/ افزایش قیمت آن به زندگی مردم وصل است + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ میثم ظهوریان، نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو ویژه خبری خاطرنشان کرد: هیچ‌کدام از ۳ طرح مطرح شده، برای بنزین مناسب نیست.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی




 فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید
۱۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» روز گذشته وارد منطقه عملیاتی این کشور در خاورمیانه شده است.

 تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج
۱۰ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تقویت و جانمایی سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس کرج

معاون فرمانداری کرج از تقویت سامانه‌های پدافندی نقاط حساس این شهرستان خبر داد و گفت: کرج در تأمین امنیت پایتخت نیز نقش مهمی دارد.

 بنزین ، لمس واقعیت به دور از توهم و تخیل
۱۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

بنزین ، لمس واقعیت به دور از توهم و تخیل

بنزین به مسئله ای برای گروکشی میان دولت و مردم تبدیل شده است. مردم خواسته ها و مطالباتی دارند که دولت های متوالی حاضر به پاسخ به آنها نیستند. حل مشکل بنز...

 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.

 آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

مقام‌های پاکستانی می‌گویند رهبری سیاسی و نظامی این کشور همچنان با ایران و آمریکا در تماس است تا تلاش‌ها برای کاهش تنش و حرکت به سمت ازسرگیری مذاکرات را بررسی کند.

 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.