قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۲ ساعت قبل

ماجرای زهرا کاظمی در خاطرات هاشمی/ دو نفر از کارمندان وزارت اطلاعات، در مسئله زهرا کاظمی مجرم شناخته شده‌اند

اقتصادنیوز: آمریکایی‌ها، دو سه روز پیش اعلان کردند که علی‌حسن المجید، پسرعموی صدام را که به علی شیمیایی معروف است، بازداشت‌ کرده‌اند.
 ماجرای زهرا کاظمی در خاطرات هاشمی/ دو نفر از کارمندان وزارت اطلاعات، در مسئله زهرا کاظمی مجرم شناخته شده‌اند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز چهارم شهریور ۱۳۸۲ نوشت: دیشب سارا [دختر فاطی]، برایم غذا فرستاده بود؛ تنها بودم. در نامه‌ای از این‌که به خاطر دستور دکتر به استراحت‌ مطلق، به دلیل مشکلات حمل‌ دوقلو، نتوانسته بیاید عذرخواهی کرده بود؛ متأثر شدم. این یک نوشته تاریخی شد.

بعد از نماز صبح، پاسدارها اطلاع دادند که دیشب سارا دچار درد شده و به بیمارستان منتقل شده و در ساعت چهارونیم صبح با سزارین، دو دختر وضع حمل‌ کرده است. با بیمارستان تماس‌ گرفتم. با [همسرش] محمد لاهوتی و سارا صحبت‌ کردم، حالش خوب است و چون نوزادان زود رسیدند، در دستگاه [انکوباتور] گذاشته‌اند. یک ماه زودتر از زمان طبیعی به دنیا آمده‌اند. قبلاً پزشک‌ گفته بود که دوقلو و دختر هستند. چون عفت و فاطی نیستند، کمی ناراحتیم. قرار شده به سفر ادامه ندهند و برگردند.

به‌ دلیل انفجارهای هند و کشف مواد منفجره در یک خط‌آهن و با توجه به سوابق این‌گونه‌ کارها در هند و اتهام [گروه تروریستی] لشکر طیبه‌ که در پاکستان است، احتمال تشنج در منطقه وجود دارد؛گرچه پاکستان آن را محکوم‌ کرده. ارزش سهام در بورس هند سه درصد تنزل‌ کرده است.

دادگستری [استان تهران] اعلان‌ کرده‌ که دو نفر از کارمندان وزارت اطلاعات، در مسئله [فوت] زهرا کاظمی [خبرنگار ایرانی-کانادایی در زندان اوین]، مجرم شناخته شده‌اند و قرار مجرمیت صادر شده است. وزارت اطلاعات سریعاً آن را تکذیب‌ کرده و [استفان هاشمی]، فرزند زهرا کاظمی هم‌ آن را کافی ندانسته است. با یک اقدام عجولانه به این مسئله دامن زده شده است.

دموکرات‌های آمریکا، جرج بوش [رئیس‌جمهور] را به خاطر اشتباهات و سوءعمل در عراق و مشکلات‌ آمریکا در آن‌جا تحت فشار قرار داده‌اند. ژنرال [ریچارد] مایرز [رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا] گفته، نیروهای‌آمریکا و انگلیس در عراق کم است و باید کشورهای دیگر نیرو اعزام‌ کنند. ۵۰۰ هزار نیرو برای اداره عراق لازم است. آمریکا ۱۴۰ هزار نیرو دارد و رسماً از قدرت ایجاد امنیت و اداره عراق اظهار عجز کرده است.

آقای [سیدمحمدمهدی] طباطبایی، مدیر جامعه‌القران همراه سه نفر از کودکان حافظ‌ قرآن ‌[محمدحسین سلمانی‌پور، علی حبیبی و محمدمهدی سلمانی‌پور] آمدند. گزارشی از توسعه ‌کارشان در سراسرکشور دادند و استمداد کردند.

دکتر …



 کشف ۳۸۲ قبضه انواع سلاح قاچاق و دستگیری ۱۲۸ قاچاقچی
۳۸ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

کشف ۳۸۲ قبضه انواع سلاح قاچاق و دستگیری ۱۲۸ قاچاقچی

سردار منتظرالمهدی، سخنگوی پلیس گفت: در ادامه اجرای طرح‌های برخورد با قاچاقچیان سلاح و مهمات غیر مجاز در دو استان کرمان و خوزستان، طی ۴۸ ساعت گذشته، تعداد ۳۸۲...

 عکس/ بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

عکس/ بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی

دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵، در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی و آیین اختتامیه ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور حضور یافت .

 حماس: ادامه سیاست شهرک‌سازی برای تحمیل الحاق است
۵۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

حماس: ادامه سیاست شهرک‌سازی برای تحمیل الحاق است

تهران-ایرنا- جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد، تصویب مناطق نفوذ جدید برای شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری، ادامه سیاست شهرک‌سازی فاشیستی رژیم اشغالگر با هدف بلعیدن و سرقت اراضی بیشتر فلسطینیان و تحمیل واقعیت الحاق و کوچ اجباری با زور است.

 شیرجه اسیدی داریوش اقبالی به داخل دریاچه پارک ارم
۳ ساعت قبل / سایت عصرایران

شیرجه اسیدی داریوش اقبالی به داخل دریاچه پارک ارم

مریم هم چند ماهی افتاد زندان البته داریوش رضایت داد و مریم آزاد شد و بعد رفت میدان تجریش شد توی خیابان و پیاده رو به مردم گل می فروخت.

 زیدآبادی: اظهارنظر‌های کاظم غریب‌آبادی در چارچوب گفتمان سیاست خارجی پزشکیان نیست/ سپاه: اگر آمریکا به تفاهم‌نامه بازگردد، می‌توانیم تنگه هرمز را باز کنیم/ توضیح سخنگوی ارتش درباره سرنوشت خلبانان ایرانی در قطر
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

زیدآبادی: اظهارنظر‌های کاظم غریب‌آبادی در چارچوب گفتمان سیاست خارجی پزشکیان نیست/ سپاه: اگر آمریکا به تفاهم‌نامه بازگردد، می‌توانیم تنگه هرمز را باز کنیم/ توضیح سخنگوی ارتش درباره سرنوشت خلبانان ایرانی در قطر

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 پزشکیان: تفاهم‌نامه اخیر سند افتخار ایران است
۵۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پزشکیان: تفاهم‌نامه اخیر سند افتخار ایران است

رئیس جمهور گفت: در همه تحلیل‌های جهانی، ایران پیروز میدان جنگ شناخته شده است.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح