قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۰۸

از کیف مسعود کشمیری تا اتاق تصمیم؛ پنج دهه نبرد با نفوذ! | یک خطای قدیمی همچنان قابل مشاهده است

اقتصادنیوز:ایران برای مقابله با نفوذ، به قانونی دقیق، محدود، مبتنی بر تعریف روشن جرم و همراه با تضمین‌های حقوقی نیاز دارد؛ نه قانونی که به سبب ابهام، دامنه سوءظن را به دانشگاه، رسانه، پژوهش، تعامل علمی و فضای مدنی بکشاند. قانون باید ابزار برخورد با شبکه‌های واقعی وابستگی، تأمین مالی پنهان، انتقال داده حساس و عملیات سازمان‌یافته باشد؛ نه وسیله‌ای برای خاموش‌کردن منتقد یا محدودساختن جامعه حرفه‌ای.
 از کیف مسعود کشمیری تا اتاق تصمیم؛ پنج دهه نبرد با نفوذ! |  یک خطای قدیمی همچنان قابل مشاهده است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز، جماران در یادداشتی نوشت: مسئله این است که قانون ضدنفوذ، اگر با تعریف‌های گسترده، مبهم و کش‌دار نوشته شود، ممکن است به‌جای تمرکز بر شبکه‌های واقعی تهدید، دایره سوءظن را چنان فراخ کند که تعامل حرفه‌ای، علمی و مدنی را نیز در بر گیرد. ماده نخست طرح، هر ارتباط یا فعالیتی را که به «تسهیل نفوذ و سلطه بیگانه» در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی بینجامد ممنوع می‌داند؛ اما مرز دقیق این مفاهیم، معیار احراز آن و شیوه جلوگیری از تفسیرهای سلیقه‌ای نیازمند شفافیت و تضمین حقوقی بسیار بیشتری است.

نفوذ در ایران دیگر صرفاً نام یک پرونده امنیتی یا واژه‌ای برای توصیف چند جاسوس در کمین اسناد محرمانه نیست. تجربه تاریخی از دهه ۱۳۶۰ تا دو جنگ ایران با آمریکا و اسرائیل در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ نشان می‌دهد که مسئله اصلی، انتقال تهدید از «دسترسی به اطلاعات» به «اثرگذاری بر تصمیم» است؛ از کیف حامل بمب تا اتاقی که در آن سرنوشت سیاسی، نظامی و اقتصادی کشور رقم می‌خورد. …





 اخبار جدید

 هشدار درباره قیمت دلار و تورم؛ بازار ارز در آستانه یک تغییر مهم - سرمایه و بورس
۲ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

هشدار درباره قیمت دلار و تورم؛ بازار ارز در آستانه یک تغییر مهم - سرمایه و بورس

بازار ارز ایران در شرایطی تحت تأثیر تورم بالا، افزایش نیاز اقتصاد به نقدینگی و تحولات سیاسی قرار دارد که پیش‌بینی قیمت دلار در ماه‌های آینده به یکی از موضوعات مهم اقتصادی تبدیل شده است.

 نرخ تسعیر ارز بانک‌ها 2برابر شد/ اثر دلار ۱۶۶هزار تومانی در صورت‌های مالی شهریور - سرمایه و بورس
۲ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

نرخ تسعیر ارز بانک‌ها 2برابر شد/ اثر دلار ۱۶۶هزار تومانی در صورت‌های مالی شهریور - سرمایه و بورس

بانک مرکزی نرخ جدید تسعیر ارز بانک‌ها برای صورت‌های مالی منتهی به پایان شهریور ۱۴۰۵ را اعلام کرده است

 رکود مسکن قیمت‌ها را پایین نیاورد؛ هزینه ساخت ۱۰۶.۸ درصد بالا رفت
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رکود مسکن قیمت‌ها را پایین نیاورد؛ هزینه ساخت ۱۰۶.۸ درصد بالا رفت

بازار مسکن در شرایطی با رکود و افت معاملات روبه‌روست، اما هزینه‌های تولید مسیر قیمت‌ها را به سمتی دیگر می‌برد.

 سه چالش عمده صنعت خودرو
۱ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

سه چالش عمده صنعت خودرو

یک کارشناس صنعت‌خودرو با انتقاد از سیاست‌های حاکم بر این صنعت گفت: «قیمت‌گذاری دستوری، تعرفه‌های بالا و نحوه مواجهه با مساله انحصار، از مهم‌ترین چالش‌های این صنعت هستند و خودروسازی زمانی از انحصار خارج می‌شود که «گازانبر» تعرفه و قیمت‌گذاری دستوری از روی آن برداشته شود.»

 ۸۹ همت مبادله اوراق بهادار و کالا در ۴ بورس ایران
۵۰ دقیقه قبل / سایت سنا

۸۹ همت مبادله اوراق بهادار و کالا در ۴ بورس ایران

داده‌های مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار نشان می‌دهد در روز شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ مجموع ارزش معاملات بورس‌ تهران و فرابورس شامل: سهام و حق تقدم، صندوق‌های سهامی و مختلط، اختیار معامله و صندوق‌های طلای بورس کالا و هم‌چنین مبادلات انجام شده در بازارهای فیزیکی بورس‌های کالا و انرژی به ۸۸ هزار و ۸۸۵ میلیارد تومان رسید.

 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز یکشنبه 29 شهریور 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز یکشنبه 29 شهریور 1405

سازمان هواشناسی کشور اعلام‌کرد: طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور آسمان صاف تا کمی ابری همراه با جوی آرام پیش بینی می شود.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026