قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱ ساعت قبل

واکنش سرد کره شمالی به پیشنهاد ترامپ برای دیدار

اقتصادنیوز: ترامپ مشتاق است مذاکرات با کره شمالی را از سر بگیرد و در عرصه بین‌المللی به یک دستاورد دست یابد.
 واکنش سرد کره شمالی به پیشنهاد ترامپ برای دیدار

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از شفقنا، رویترز در مطلبی نوشت: ترامپ می‌گوید قصد دارد اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار کند. اما پیونگ‌یانگ به این پیشنهاد با سردی واکنش نشان داده و عنوان کرد: به این زودی‌ها دیداری با ترامپ نخواهیم داشت. خبر مرتبط ادعای ترامپ درباره بمباران ایران | اکنون تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می دانم | نمی‌دانم با چه کسی باید مذاکره کنم | درباره ایران خوب پیش می رویم

اقتصادنیوز: رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر با تکرار ادعاهای تبلیغات انتخاباتی و جنجالی درباره ایران و تنگه هرمز مدعی شد: «من اکنون تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می دانم.»

ترامپ اوایل این هفته به‌طور ناگهانی دامنه رزمایش‌های مشترک نظامی آمریکا و کره جنوبی را کاهش داد و گفت این رزمایش‌ها از نگاه کره شمالی «خصمانه» هستند. او روز چهارشنبه نیز اعلام کرد انتظار دارد تا پایان سال جاری با کیم دیدار کند.

به گفته فردی که در جریان گفت‌وگوهای مقام‌های آمریکایی و کره جنوبی قرار گرفته، ترامپ مشتاق است مذاکرات با کره شمالی را از سر بگیرد و در عرصه بین‌المللی به یک دستاورد دست یابد.

این تلاش در شرایطی صورت می‌گیرد که هنوز چشم‌انداز فوری برای پایان جنگ نزدیک به شش‌ماهه با ایران دیده نمی‌شود. در عین حال، کره شمالی برای حمایت از روسیه در جنگ اوکراین، نیرو و تجهیزات نظامی، از جمله موشک، در اختیار مسکو قرار داد.

همچنین …



 ترامپ در ادعایی: نمی‌دانم با چه کسی در ایران باید مذاکره کنم و این یک مشکل است/ جمعه شب است و کلی وقت داریم، چه غلطی کنم؟ برگردم ایران را کمی بیشتر بمباران کنم؟!/ در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، استیضاح می شوم
۴ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ترامپ در ادعایی: نمی‌دانم با چه کسی در ایران باید مذاکره کنم و این یک مشکل است/ جمعه شب است و کلی وقت داریم، چه غلطی کنم؟ برگردم ایران را کمی بیشتر بمباران کنم؟!/ در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، استیضاح می شوم

رئیس‌جمهوری آمریکا بار دیگر با تکرار ادعاهای تبلیغات انتخاباتی و جنجالی درباره ایران و تنگه هرمز مدعی شد: «من اکنون تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می دانم.»

 پس از تهدید ترامپ به بمباران عمان؛ روبیو به دیدار سفیر این کشور رفت
۱۴ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

پس از تهدید ترامپ به بمباران عمان؛ روبیو به دیدار سفیر این کشور رفت

وزیر خارجه آمریکا با سفیر عمان در ایالات متحده دیدار کرد؛ این دیدار چند روز پس از آن انجام شد که دونالد ترامپ عمان را به بمباران تهدید کرد

 ادعای ترامپ: فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم
۲۰ دقیقه قبل / سایت جماران

ادعای ترامپ: فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 سناتور وارن: جنگ ترامپ علیه ایران هزینه‌های آمریکایی‌ها را افزایش داد
۴۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

سناتور وارن: جنگ ترامپ علیه ایران هزینه‌های آمریکایی‌ها را افزایش داد

الیزابت وارن سناتور دموکرات بار دیگر با انتقاد دولت آمریکا گفت که جنگ دونالد ترامپ علیه ایران هزینه‌های آمریکایی‌ها را افزایش داده است.

 ادعای اختلاف دولت و نیروهای نظامی واقعیت نداشت
۱۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ادعای اختلاف دولت و نیروهای نظامی واقعیت نداشت

جنگ، تنها در میدان نبرد تعیین تکلیف نمی‌شود؛ پشت خطوط مقدم، شبکه‌ای از تصمیم‌های اقتصادی، بودجه‌ای، لجستیکی و اجرایی قرار دارد که می‌تواند توان ایستادگی یک کشور را تقویت یا تضعیف کند.