قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۶ ساعت قبل

عروسی مجللی که ایرانی ها برای رونالدو و جورجینا گرفتند/ از عمارت باشکوه تا جواهرات میلیاردی

اقتصادنیوز: ماجرا از تصاویر جعلی عروسی کریستیانو رونالدو و جورجینا رودریگز شروع شد؛ تصاویری پرزرق‌وبرق با حضور ستاره‌های فوتبال و فضایی که انگار از ترکیب همه کلیشه‌های «عروسی رویایی» ساخته شده بود.
 عروسی مجللی که ایرانی ها برای رونالدو و جورجینا گرفتند/ از عمارت باشکوه تا جواهرات میلیاردی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از عصر ایران؛ در ماجرای عروسی رونالدو، یک اتفاق جالب افتاد؛ ما برای او عروسی‌ای ساختیم که خودمان دوست داشتیم ببینیم، نه عروسی‌ای که او خواسته بود تجربه کند. هوش مصنوعی در اینجا بیشتر از آنکه چهره رونالدو و جورجینا را نشان دهد، چهره ما را نشان داد.

 

شاید ماجرا از یک عروسی شروع شده باشد، اما مسأله اصلاً عروسی نیست. مسأله تصویری است که ما از خوشبختی ساخته‌ایم؛ تصویری که آن‌قدر به آن خو گرفته‌ایم که وقتی واقعیت با آن جور درنمی‌آید، ترجیح می‌دهیم واقعیت را کنار بگذاریم و نسخه مطلوب خودمان را بسازیم. حتی اگر این نسخه را هوش مصنوعی برایمان بسازد.

ماجرا از تصاویر جعلی عروسی کریستیانو رونالدو و جورجینا رودریگز شروع شد؛ تصاویری پرزرق‌وبرق با حضور ستاره‌های فوتبال و فضایی که انگار از ترکیب همه کلیشه‌های «عروسی رویایی» ساخته شده بود.

عمارت، لباس‌های باشکوه، میهمانان مشهور، جواهرات، نورپردازی سینمایی و انبوهی از نشانه‌هایی که قرار است به ما بگویند: اینجا جشن آدم‌های خیلی ثروتمند است.اما واقعیت، دست‌کم در روایت منتشرشده از سوی این زوج، چیز دیگری بود. یک مراسم خصوصی، خانوادگی و دور از هیاهو؛ نه آن عروسی باشکوهی که اینترنت برایشان ساخته بود.

انگار ما پیش از آنکه بدانیم رونالدو چگونه می‌خواهد ازدواج کند، تصمیم گرفته بودیم که او «باید» چگونه ازدواج کند!

اینجا دقیقاً همان جایی است که هوش مصنوعی از یک ابزار تولید تصویر به آیینه‌ای برای فرهنگ تبدیل می‌شود. تصویری که هوش مصنوعی از عروسی رونالدو می‌سازد، فقط یک تصویر جعلی نیست؛ تصویری از ذهن ماست. ما از هوش مصنوعی نخواسته‌ایم واقعیت را بازسازی کند، از او خواسته‌ایم تصوری را که از واقعیت داریم، مجسم کند و این دو، همیشه یکی نیستند.

شاید به همین دلیل است که تصاویر جعلی آن‌قدر باورپذیر بودند. چون جعلی بودن شان در ظاهر بود، اما در منطق درونی‌شان کاملاً واقعی بودند.

ما واقعاً ثروت را با عمارت و ماشین و جواهر و مهمان مشهور و میز مجلل می‌شناسیم. پس وقتی هوش مصنوعی می‌خواهد تصویری از «عروسی یک مرد فوق‌ثروتمند» بسازد، چه چیزی طبیعی‌تر از این است که همین نشانه‌ها را کنار هم بچیند؟

هوش مصنوعی در …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

کیهان مطرح کرد: غیبت بیش از 25 روزه ملانیا از وحشت ترور | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است. ترامپ قمارباز که روزی با غرور فرعون‌گونه فرمان ترور داد، پس از مشاه
 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
روزنامه تعادل

ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

فرماندهی مرکزی نیروهای تروریستی آمریکا، از استقرار ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» در خاورمیانه خبر داد.
 ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران
سایت خبرفوری

ادعای جنجالی اکسیوس درباره کریدور مرموز آمریکا در بخش جنوبی تنگه هرمز/ آمادگی اسرائیل برای حمله پیشدستانه ایران

اکسیوس مدعی شد: نیروهای آمریکایی بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی محافظت‌شده از طریق بخش جنوبی تنگه هرمز افتتاح کرده‌اند که شبانه به ۱۵ تا ۲۰ نفتکش اجازه می‌دهد از آن عبور کنند.
 پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟
سایت اکوایران

پشت پرده تماس‌های پاکستان با ایران و آمریکا/ مذاکرات آغاز می‌شود؟

از تلاش پاکستان برای حفظ کانال ارتباطی میان تهران و واشنگتن و بررسی راه‌های کاهش تنش و بازگشت دو طرف به میز مذاکره خبر داده است.
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.