قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱ ساعت قبل

نماینده شورای صلح: حماس برای نخستین‌بار با تحویل سلاح موافقت کرد

اقتصادنیوز: نماینده عالی شورای صلح در نوار غزه، در نشست شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد که کمیته اداره غزه برای آغاز فعالیت آماده است و حماس و گروه‌های مسلح برای نخستین‌بار با تحویل سلاح‌های خود و واگذاری کامل اختیارات مدنی و امنیتی به یک دولت انتقالی فلسطینی موافقت کرده‌اند .
 نماینده شورای صلح: حماس برای نخستین‌بار با تحویل سلاح موافقت کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، رویترز در گزارشی نوشت: نیکولای ملادینوف، نماینده عالی شورای صلح در نوار غزه، امروز- چهارشنبه- اعلام کرد کمیته اداره غزه برای آغاز فعالیت آماده است و برنامه‌های مربوط به پلیس، خدمات عمومی، پرداخت‌ها و روند بازسازی اولیه را تدوین کرده است.

ملادینوف در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت حماس و دیگر گروه‌های مسلح در غزه برای نخستین‌بار با تحویل سلاح‌های خود موافقت کرده‌اند.

وی تأکید کرد کمیته اداره غزه قرار نیست جایگزین تشکیلات خودگردان فلسطین شود، بلکه یک سازوکار انتقالی است که با هدف بازگرداندن اداره مدنی مؤثر در این منطقه تشکیل شده است.

او همچنین گفت نیروی بین‌المللی ثبات در حال جذب نیروست و پایگاه‌ها و مواضع این نیرو نیز در حال آماده‌سازی است. ملادینوف از کشورهای مختلف خواست به مشارکت خود و تأمین نیرو و امکانات برای این نیرو ادامه دهند.

به گفته وی، هماهنگی‌ها با نیروی بین‌المللی ثبات برای ایجاد سازوکاری جهت نظارت بر اجرای تعهدات و انتقال مسئولیت به کمیته ملی در حال انجام است.

ملادینوف در ادامه گفت حماس و گروه‌های مسلح در نوار غزه برای نخستین‌بار با تحویل سلاح‌های خود و واگذاری کامل اختیارات مدنی و امنیتی به یک دولت انتقالی فلسطینی مورد شناسایی سازمان ملل موافقت کرده‌اند.

  همچنین بخوانید …



 قطر در میانه تهدیدهای سه‌گانه | دوحه امنیت را با پول می‌خرد | جنگ ایران چگونه محاسبات قطر نسبت به آمریکا را تغییر داد؟
۲۴ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قطر در میانه تهدیدهای سه‌گانه | دوحه امنیت را با پول می‌خرد | جنگ ایران چگونه محاسبات قطر نسبت به آمریکا را تغییر داد؟

اقتصادنیوز: رهبران قطر در دهه‌های گذشته تلاش کرده‌اند تا امنیت خود را نه از طریق قدرت نظامی، بلکه با سرمایه‌گذاری روی روابط سیاسی بخرند.ترامپ نیز در نگاه نخست، شریک ایده‌آلی به نظر می‌رسید؛ سیاستمداری که معامله را بر هر چیز دیگری ترجیح می‌داد. با این حال، جنگ ایران همه این محاسبات را بر هم زد.

 چرا مجرمان عاشق اقتصاد چین‌اند؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا مجرمان عاشق اقتصاد چین‌اند؟

دنیای اقتصاد: چین معمولا با کارخانه، صادرات و تجارت جهانی شناخته می‌شود؛ اما پشت این شبکه عظیم اقتصادی، یک اقتصاد زیرزمینی هم شکل گرفته که ابعاد آن دیگر قابل چشم‌پوشی نیست.

 از اینجا میروم شاید همین امروز یا فردا ؛ علی زند وکیلی (+صدا)
۴۹ دقیقه قبل / سایت عصرایران

از اینجا میروم شاید همین امروز یا فردا ؛ علی زند وکیلی (+صدا)

خواننده‌ای جوان از خانواده‌ای لر‌تبار و از تبار کریم‌خان زند که با صدایی پرقدرت و پرصلابت، جای خود را در موسیقی ایران پیدا کرده است.

 تحریم‌های تازه ترامپ کدام شرکای ایران را بیش‌تر تهدید می‌کند؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

تحریم‌های تازه ترامپ کدام شرکای ایران را بیش‌تر تهدید می‌کند؟

اکوایران: آمریکا با طرح «D-Day اقتصادی» تهدید کرده است که شرکای تجاری اصلی ایران را هدف تحریم‌های ثانویه قرار دهد.

 وحشت نتانیاهو از سقوط در انتخابات - تسنیم
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

وحشت نتانیاهو از سقوط در انتخابات - تسنیم

یک شبکه صهیونیستی از وحشت نخست‌وزیر تروریست این رژیم از آینده سیاسی خویش خبر داد.

 راه تعامل با جهان را نمی‌بندیم، راه نفوذ بیگانگان را می‌بندیم
۳۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه تعامل با جهان را نمی‌بندیم، راه نفوذ بیگانگان را می‌بندیم

عضو هیأت‌رئیسه مجلس، با تأکید بر ضرورت مقابله با نفوذ بیگانگان گفت: هدف این طرح بستن راه تعامل با جهان نیست، بلکه ایجاد مرزی روشن میان همکاری‌های سازنده و ارتباطاتی است که می‌تواند منافع و امنیت کشور را تهدید کند.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح