قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

پزشکیان: ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست/ در دفاع از امنیت، منافع ملی و تمامیت ارضی کشور، با تمام توان عمل خواهیم کرد

اقتصادنیوز: ​ رئیس‌جمهور تاکید کرد: ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست، اما در دفاع از امنیت، منافع ملی و تمامیت ارضی کشور با تمام توان عمل خواهد کرد.
 پزشکیان: ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست/ در  دفاع از امنیت، منافع ملی و تمامیت ارضی کشور، با تمام توان عمل خواهیم کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان، امروز (دوشنبه ۱۲ مرداد) در مراسم آغاز رسمی فاز دوم طرح ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع با قدردانی از تلاش‌های وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی و دست‌اندرکاران اجرای این طرح، بر اهمیت انسجام مدیریتی و پیگیری مستمر در پیشبرد این برنامه ملی تأکید کرد و گفت: برگزاری منظم جلسات هفتگی وزیر، معاونان و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، بیانگر عزم جدی مجموعه نظام سلامت برای تحقق اهداف این تحول بزرگ است.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت ترسیم افق‌های بلندمدت در حکمرانی سلامت اظهار کرد: تحقق اقدامات بزرگ نیازمند هدف‌گذاری‌های بلند، برنامه‌ریزی دقیق و اراده اجرایی است. اگرچه اجرای برنامه در ۶۴ شهر هدف، آغاز مناسبی محسوب می‌شود، اما نباید به این سطح اکتفا کرد. لازم است با بازنگری در زمان‌بندی‌ها، امکان اجرای سراسری این برنامه در بازه‌ای کوتاه‌تر، حتی طی یک تا دو سال، مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس‌جمهوری با تأکید بر نقش سرمایه انسانی در موفقیت این طرح تصریح کرد: با اتکا به ظرفیت پزشکان، کارشناسان، مدیران، کادر درمان و نخبگان نظام سلامت، دستیابی به اهداف برنامه کاملاً امکان‌پذیر است؛ مشروط بر آنکه مدیران اجرایی با باور به توانمندی‌های موجود، مسئولیت‌پذیری و روحیه تحول‌آفرینی، اجرای برنامه را دنبال کنند.

پزشکیان با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجتماعی در حکمرانی سلامت گفت: استفاده از توان محلات، مشارکت مردم و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجتماعی در قالب رویکردهای محله‌محور و مسجدمحور می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای شاخص‌های سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها و تحقق اهداف نظام سلامت ایفا کند.

وی در ادامه با تبیین رویکرد دولت نسبت به سلامت یادآور شد: نگاه دولت به اداره کشور، نگاهی سلامت‌محور است. سلامت صرفاً به سلامت جسم محدود نمی‌شود، بلکه ابعاد روانی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی را نیز در بر می‌گیرد و سیاست‌گذاری‌های حوزه سلامت باید تمامی این ابعاد را به‌صورت یکپارچه مورد توجه قرار دهد.

رئیس‌جمهوری با اشاره به محدود بودن فرصت خدمت، خواستار بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت نخبگان کشور شد و تصریح کرد: باید زمینه مشارکت گسترده نخبگان نظام سلامت در طراحی، اجرا و راهبری برنامه‌های ملی فراهم شود. سرمایه انسانی متخصص کشور، پشتوانه‌ای ارزشمند برای تحقق اهداف تحول‌آفرین در نظام سلامت است و باید از تمامی ظرفیت‌های علمی، مدیریتی و انگیزشی آنان استفاده شود.

 پزشکیان با اشاره به شرایط منطقه‌ای و تلاش دشمنان برای ایجاد اخلال در روند پیشرفت کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست، اما در دفاع از امنیت، منافع ملی و تمامیت ارضی کشور، با تمام توان عمل خواهد کرد. در عین حال، تقویت سرمایه اجتماعی، ارتقای سلامت جامعه و افزایش تاب‌آوری ملی از مهم‌ترین مؤلفه‌های اقتدار کشور محسوب می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه جامعه برخوردار از سلامت همه جانبه، در برابر آسیب‌ها و تهدیدها مقاوم‌تر خواهد بود افزود: تحقق عدالت در سلامت، یکی از مهم‌ترین الزامات حکمرانی کارآمد و توسعه پایدار کشور است.

پزشکیان با تأکید بر مسئولیت خطیر مدیران و سیاست‌گذاران حوزه سلامت اظهار کرد: میزان اثرگذاری ما متناسب با وسعت نگاه و افق برنامه‌ریزی ماست. هرچه نظام تصمیم‌گیری با نگاهی جامع‌تر، طیف گسترده‌تری از نیازهای مردم را در حوزه سلامت مورد توجه قرار دهد، اثربخشی سیاست‌ها و مداخلات نیز افزایش خواهد یافت.

رئیس‌جمهوری با اشاره به ظرفیت‌های علمی و انسانی کشور گفت: ایران از نظر نیروی انسانی متخصص، نخبگان، زیرساخت‌های علمی و توانمندی‌های حرفه‌ای، چیزی کمتر از کشورهای پیشرفته ندارد. این ظرفیت‌ها می‌تواند کشور را به الگویی موفق در حوزه نظام سلامت تبدیل کند؛ همان‌گونه که بهره‌گیری از تجارب موفق بین‌المللی نیز همواره مورد توجه خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به اهداف اصلی برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع یادآور شد: هدف این برنامه ایجاد محدودیت برای مردم نیست، بلکه ساماندهی ارائه خدمات سلامت، کاهش پرداخت از جیب مردم، افزایش کارایی نظام سلامت، ارتقای کیفیت خدمات و تحقق عدالت در دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی است. تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، توسعه سامانه‌های هوشمند و ارتقای نظام آموزش به‌عنوان پیش‌نیازهای تسریع در اجرای موفق این برنامه ملی یک ضرورت است.

فاز دوم برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع با حضور مسعود پزشکیان، به‌صورت رسمی آغاز شد و بر اساس برنامه اجرایی این مرحله، ۲۰ شهر جدید به محیط اصلی اجرا افزوده شدند و بدین ترتیب، تعداد شهرهای تحت پوشش محیط اصلی برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع به ۴۵ شهر افزایش یافت. همچنین ۱۹ شهر باقی‌مانده از مجموع ۶۴ شهر هدف‌گذاری‌شده وارد محیط آزمون شدند تا پس از تکمیل ارزیابی‌های فنی، عملیاتی و فرایندی، زمینه استقرار کامل برنامه در این شهرها نیز فراهم شود.

در این مراسم، گزارشی از روند پیشرفت اجرای برنامه، اقدامات انجام‌شده، نقشه راه استقرار، نظام پایش، ارزیابی عملکرد و فرآیند نهادینه‌سازی برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع به رئیس‌جمهور ارائه شد.

  همچنین بخوانید پیمان جبلی در جلسه هیأت دولت پس از انتقادات اخیر/ گپ و گفت همتی و پزشکیان سوژه عکاسان شد+ تصاویر واکنش پزشکیان به ادعاها علیه دولت چهاردهم/ مگر امکان دارد دولت بدون هماهنگی با رهبری اقدامی در مسائل کلان کشور انجام دهد؟ سانسور سران قوا در صدا و سیما/ ماجرای توبیخ پیمان جبلی چه بود؟/ اخلافات دولت با رسانه ملی شدت گرفت پزشکیان هشدار داد/ با هرگونه سوءاستفاده در روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با قاطعیت برخورد خواهد شد





 پیام پنهان تهدید‌های ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

پیام پنهان تهدید‌های ترامپ به «جنگ اقتصادی» علیه ایران

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته اینکه دونالد ترامپ تهدید کرده که دنبال افزایش تحریم‌ها علیه ایران است حاوی یک پیام پنهان است.

 ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟

سرپرست اداره‌کل حفظ، احیا و مرمت بناها و محوطه‌های تاریخی با تاکید بر اینکه یافته‌های اخیر در جبهه جنوبی کاخ جهان‌نما براساس اسناد، نقشه‌ها و عکس‌های تاریخی است، گفت: این عملیات غافلگیرکننده نیست و تمام اقدامات با اشراف کامل بر نقشه‌ها و مستندات تاریخی انجام می‌شود.

 جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین رئیس فیفا از نزدیک ایران انتخاب می‌شود

اعضای قدرتمند منطقه‌ای فیفا پروژه استیضاح جیانی اینفانتینو رییس فیفا را کلید زدند.

 قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟
۲ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟

بیشتر پژوهشگران منشأ «قنات» را ایران می‌دانند. شواهد تاریخی نشان می‌دهد این فناوری دست‌کم از دوره هخامنشیان رواج داشته و همراه با گسترش قلمرو ایران به سرزمین‌های دیگر نیز منتقل شده است.

 پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پشت پرده لکه نفتی قشم | آیا نفت را عمدا به دریا ریخته‌اند؟

در حالی که در شبکه‌های اجتماعی ادعا شده آلودگی گسترده سواحل قشم ممکن است ناشی از «رهاسازی عمدی نفت از چاه‌ها» باشد، کارشناسان با استناد به تصاویر ماهواره این فرضیه را بسیار بعید می‌دانند.

 هشدار برای ۵ استان کشور؛  احتمال وقوع سیل
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار برای ۵ استان کشور؛ احتمال وقوع سیل

سازمان هواشناسی هشدار نارنجی رگبار، رعدوبرق و احتمال وقوع سیلاب در برخی استان‌های شمالی و شمال‌شرقی کشور صادر کرد.