قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱ ساعت قبل

تورم نقطه به نقطه مرداد ۱۴۰۵ چقدر شد؟

اقتصادنیوز: در مرداد ماه ۱۴۰۵ شاخص قیمت مصرف کننده خانوارهای کشور به عدد ۷۰۰/۱ رسیده است که نسبت به ماه قبل، ۳/۴ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۸۹/۰ درصد افزایش و در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۶۹/۹ درصد افزایش داشته است.
 تورم نقطه به نقطه مرداد ۱۴۰۵ چقدر شد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، در مرداد ماه ۱۴۰۵ تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور، ۸۹/۰ درصد بوده است؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین، ۸۹/۰ درصد بیشتر از مرداد ماه ۱۴۰۴ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کرده­‌اند. تورم نقطه به نقطه مرداد ماه ۱۴۰۵ در مقایسه با ماه قبل، ۱/۱ واحد درصد افزایش داشته است. منظور از تورم نقطه به نقطه، درصد تغییر عدد شاخص قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل است.

آن طور که مرکز آمار ایران محاسبه کرده در مرداد ماه ۱۴۰۵ تورم ماهانه خانوارهای کشور برابر ۳/۴ درصد بوده است. تورم ماهانه برای گروه‌های عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات»، ۳/۶ درصد و برای گروه عمده «کالاهای غیرخوراکی و خدمات»، ۳/۳ درصد بوده است.

نرخ تورم سالانه کشور در مرداد ماه ۱۴۰۵ برابر ۶۹/۹ درصد است که دامنه تغییرات آن برای دهک‌های مختلف هزینه‌ای از ۶۷/۶ درصد برای دهک­­ دهم، تا ۷۸/۳ درصد برای دهک دوم است. بر این اساس فاصله تورمی دهک‌ها در این ماه به ۱۰/۷ واحد درصد رسید که نسبت به ماه قبل (۹/۶ واحد درصد) ۱/۱ واحد درصد افزایش داشته است.

به این ترتیب باز هم رکورد تورم شکسته شد. از نظر اغلب کارشناسان تا پایان سال نرخ تورم سالانه افزایشی خواهد بود.

گفتنی است نرخ تورم سالانه در پایان سال گذشته، اسفند ۱۴۰۴ ۵۰.۶ درصد اعلام شده بود.

  همچنین بخوانید …



 زمان دقیق واریز سود سهام عدالت مشخص شد + مشمولان
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

زمان دقیق واریز سود سهام عدالت مشخص شد + مشمولان

اقتصادایرانی: نخستین مرحله واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ از دوم تا هشتم شهریورماه انجام می‌شود و مشمولان باید برای دریافت کل سود عملکرد سال مالی ۱۴۰۴ منتظر مرحله دوم پرداخت نیز باشند.

 رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر ارزی کشور کافی است
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر ارزی کشور کافی است

همتی با اشاره به ذخایر کافی ارزی کشور تصریح کرد: ما ارز کافی برای پاسخگویی به نیازهای بازار در اختیار داریم و همان‌طور که قبلاً نیز اعلام کردم، هر میزان ارز که بازار نیاز داشته باشد، در چارچوب سیاست‌های تعیین‌شده تأمین خواهیم کرد و با مدیریت هوشمندانه، از بروز شوک‌های قیمتی در بازار ارز جلوگیری می‌کنیم.

 همتی: اجازه ایجاد مشاغل‌ کاذب ارزی در حاشیه بازار را نخواهیم داد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

همتی: اجازه ایجاد مشاغل‌ کاذب ارزی در حاشیه بازار را نخواهیم داد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: ارز را با قیمت توافقی در حاشیه بازار عرضه خواهیم کرد و اجازه نمی‌دهیم مشاغل کاذب ارزی در کشور ایجاد شود.

 خبر مهم رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره کالابرگ/ رقم جدید کالابرگ به 2 میلیون تومان می رسد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خبر مهم رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره کالابرگ/ رقم جدید کالابرگ به 2 میلیون تومان می رسد؟

اقتصادنیوز: رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اعتبار کالابرگ الکترونیکی از یک میلیون تومان به ۲ میلیون تومان در دستور کار دولت و مجلس قرار دارد.

 کارت رفاهی جایگزین وام ازدواج و فرزندآوری شد
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

کارت رفاهی جایگزین وام ازدواج و فرزندآوری شد

شیوه نامه اجرایی کارت رفاهی متصل به اوراق گام مبتنی بر قرض‌الحسنه در راستای تسریع در روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزنداوری به شبکه بانکی ابلاغ شد.

 دلار در ۲۰۰ هزار تومان ماند؛ طلا آرام گرفت!
۱۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

دلار در ۲۰۰ هزار تومان ماند؛ طلا آرام گرفت!

دلار آزاد امروز با افزایش جزئی ۰.۰۵ درصدی به ۲۰۰ هزار و ۶۰۰ تومان رسید، در حالی که یورو ۰.۱۲ درصد کاهش یافت. طلای ۱۸ عیار ۰.۳۲ درصد رشد کرد و سکه در سطح ۲۱۶...



تورم خوراکی‌ها روی میز مجلس
روزنامه هفت صبح

تورم خوراکی‌ها روی میز مجلس

مجلس برای بررسی عملکرد تیم اقتصادی دولت وارد عمل شده، وزیر اقتصاد به‌زودی باید پاسخگوی نمایندگان باشد
اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد
سایت صفحه اقتصاد

اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد

نایب‌رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق بازرگانی با تأکید بر اینکه سیاست «پول‌پاشی» راه‌حل پایدار برای حمایت از معیشت نیست، گفت در شرایط محدودیت منابع باید به جای جبران کامل تورم برای همه خانوارها، از سقوط حداقل استاندارد زندگی دهک‌های پایین جلوگیری کرد و ارز موجود را به غذا، دارو، نهاده‌های حیاتی، مواد اولیه و قطعات ضروری اختصاص داد.
سایت اکوایران

تحریم‌های جدید؛ فشار اقتصادی یا مسیر تازه به سوی جنگ؟

سایت فرارو

از بدهی ۹۰ هزار میلیاردی سایپا چه می‌دانیم؟

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.