قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۳۹ ساعت قبل

رئیس دفتر پزشکیان: از تنگنای معیشتی مردم آگاه هستیم/ ماهانه حدود ۸۵ همت بابت کالابرگ پرداخت می‌شود/دولت چهاردهم از شنواترین دولت‌هاست

اقتصادنیوز: ​حاجی میرزایی گفت: دولت از تنگنای معیشتی مردم آگاه است و هیچ‌گونه غفلتی در این زمینه وجود ندارد و همه تلاش خود را انجام می‌دهد تا این اتفاق نیفتد. این وضعیت، ریشه در عوامل متعددی دارد که باید یکی‌یکی بررسی و رفع شوند.
 رئیس دفتر پزشکیان: از تنگنای معیشتی مردم آگاه هستیم/ ماهانه حدود ۸۵ همت بابت کالابرگ پرداخت می‌شود/دولت چهاردهم از شنواترین دولت‌هاست

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، محسن حاجی میرزایی یکشنبه شب در گفت وگویی اظهار کرد: اگر بخواهیم گزارشی صادقانه و واقع‌بینانه به جامعه ارائه کنیم و یا بخواهیم مورد ارزیابی منصفانه و منطقی قرار بگیریم، باید به یک پرسش جدی و اساسی پاسخ دهیم: از چه وضعیتی آغاز کردیم، با چه پدیده‌ها و رویدادهایی روبه‌رو بودیم، و در این مدت چه کارهایی انجام دادیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: بدون فهم دقیق زمینه‌ای که در آن قرار گرفتیم و در آن عمل کردیم، نمی‌توانیم ارزیابی منصفانه و دقیقی از عملکرد دولت داشته باشیم.

وی تصریح کرد: دولت در شرایط سختی کار خود را آغاز کرد. همه کسانی که آمار و ارقام در اختیار دارند و وضعیت را مورد مطالعه قرار می‌دهند، می‌دانند که ما با انباشتی از ناترازی‌های مختلف در عرصه‌های گوناگون روبرو بودیم.

حاجی میرزایی گفت: سپس ترورهایی که در ایران انجام شد، اسنپ‌بک و تشدید تحریم‌های بین‌المللی، یعنی آمریکایی و اروپایی، و بعد جنگ ۱۲ روزه، جنگ رمضان و رویدادهای ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه؛ همه اینها محیطی را شکل داده‌اند که این دولت در دل آن و در فضایی ملتهب و پررویداد حرکت کرده است.

رئیس دفتر رییس جمهور بیان کرد: میدانی که دولت در آن حرکت کرده، میدان نیروهای قوی بوده است. حفظ تعادل در برابر نیروهای بسیار عظیم و اثرگذار، بسیار مهم است و دولت تلاش کرده است در طول این مدت تعادل خود را حفظ کند. تعادل دولت، تعادل جامعه است؛ تعادل دولت، آرامش و آسایش جامعه است. دولت کوشیده است در برابر این فشارها و هجمه‌های گوناگون، پایداری خود را حفظ کند.

وی یادآور شد: امروز هیچ‌کس نیست که به این حقیقت مهم باور نداشته باشد که در شرایطی که ما در معرض دو جنگ بسیار بزرگ قرار گرفتیم، در برابر قوی‌ترین و ثروتمندترین و مجهزترین ارتش دنیا و شرورترین و جنایتکارترین رژیم جهان، به‌یک‌باره به ما تجاوز کردند و همه ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود را به کار گرفتند و آشکارا هم اعلام کردند که هدفشان سرنگونی این نظام است.

حاجی میرزایی افزود: جامعه‌ای که توانست خود را حفظ کند و در کوران این حوادث سهمناک روی پای خود بایستد، کارنامه‌ای مهم دارد؛ کارنامه‌ای بسیار مهم. کسانی می‌توانند ارزش این کارنامه را دقیق‌تر درک کنند که در این میدان قرار گرفته باشند و با این رویدادها …



 آلبوم خانوادگی دو قرن پیش قاجار در کاخ سلیمانیه | تصاویر
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آلبوم خانوادگی دو قرن پیش قاجار در کاخ سلیمانیه | تصاویر

کاخ سلیمانیه فقط یک بنای تاریخی نیست بلکه آن را نوعی «آلبوم خانوادگی سلطنتی» مروبط به دوران دو پادشاه قاجار می توان دانست.

 طرز تهیه گشنیز پلو لیمویی؛ برنج خوش‌عطری که می‌توانید با ماهی و مرغ سرو کنید
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طرز تهیه گشنیز پلو لیمویی؛ برنج خوش‌عطری که می‌توانید با ماهی و مرغ سرو کنید

گشنیز پلو یکی از پلوهای خوش‌عطر و متفاوت است که با ترکیب برنج، گشنیز تازه، سیر و آب‌لیموی تازه تهیه می‌شود. این غذای ساده را می‌توانید در کنار ماهی، میگو، مرغ یا انواع غذاهای گوشتی سرو کنید.

 دیدار وزیر خارجه عمان با عراقچی در تهران
۱۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

دیدار وزیر خارجه عمان با عراقچی در تهران

وزیر خارجه عمان با سید عباس عراقچی در تهران دیدار و رایزنی کرد.

 خودروسازان از مقصران ناترازی بنزین؛ دولت دنبال سامان‌دهی کارت جایگاه و خودرو فرسوده باشد
۴۷ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

خودروسازان از مقصران ناترازی بنزین؛ دولت دنبال سامان‌دهی کارت جایگاه و خودرو فرسوده باشد

نماینده مردم شهرضا در مجلس گفت: دولت به جای سیاست‌های محدودکننده، باید با ارائه مشوق به صاحبان خودرو‌ فرسوده نظیر وام، امکان جایگزینی خودرو را به آنها بدهد؛...

 سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد
۴۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: وضعیت تنگه هرمز باید به قبل از بحران بازگردد و ما بر ضرورت آزادی دریانوردی در آن تأکید داریم.

 تردید تل‌آویو درباره توانایی آمریکا در بازدارندگی حمایت کشورها از ایران
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

تردید تل‌آویو درباره توانایی آمریکا در بازدارندگی حمایت کشورها از ایران

یک روزنامه لبنانی نوشت نهاد امنیتی رژیم صهیونیستی، بسته تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران را تنها ابزاری برای به تعویق انداختن ازسرگیری رویارویی نظامی می‌داند که نتیجه آن نامشخص است.