قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

جزئیات یک ازدواج

دنیای‌اقتصاد: کریستیانو رونالدو و جورجینا رودریگس یک روز پیش از ازدواج مخفیانه‌شان، توافقی مالی برای تعیین تکلیف دارایی‌های خود امضا کرده‌اند؛ توافقی که در صورت جدایی، می‌تواند برای جورجینا پرداخت ماهانه 85هزار پوند به همراه داشته باشد. این رقم پیش‌تر نیز در گزارش‌های رسانه‌های پرتغالی مطرح شده بود.
 جزئیات یک ازدواج

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رونالدو، ستاره ۴۱ساله فوتبال پرتغال و جورجینا رودریگس ۳۲ ساله پس از ۱۰ سال رابطه، در مراسمی خصوصی در عمارت ۳۰‌میلیون پوندی خود در منطقه لوکس کوئینتا دا مارینیا در کاسکایس پرتغال ازدواج کردند. در این مراسم تنها چهار شاهد و فرزندان این زوج حضور داشتند و حتی دولورس، مادر رونالدو، نیز در مراسم حاضر نبود.

تصویر سند ازدواج این زوج نشان می‌دهد آنها روز ۱۰اوت توافقی با عنوان «جدایی دارایی‌ها» امضا کرده‌اند. براساس این توافق، در صورت طلاق، هر یک از آنها دارایی‌هایی را که به نام خود دارد، حفظ می‌کند و تنها اموالی که به‌طور مشترک ثبت شده‌اند، میانشان تقسیم خواهد شد. رونالدو که ارزش دارایی‌هایش بیش از یک‌میلیارد پوند عنوان شده، صاحب مجموعه‌ای گسترده از کسب‌وکارها، املاک لوکس، خودروهای گران‌قیمت، جت شخصی و یک قایق تفریحی است. او همچنین از قرارداد خود با النصر، درآمدی هنگفت دارد.

جورجینا نیز از طریق مدلینگ، بازیگری، برند پوشاک و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی درآمد قابل‌توجهی دارد. با این حال، طبق گزارش‌هایی که در پرتغال منتشر شده و رسانه اسپانیایی مارکا نیز به آن اشاره کرده، در صورت جدایی، او ماهانه ۸۵ هزار پوند دریافت خواهد کرد. گفته می‌شود این توافق پس از تولد دخترشان، آلانا و با هدف تامین امنیت مالی جورجینا و فرزندان شکل گرفته است. همچنین ادعا شده است عمارت حدود ۵‌میلیون پوندی رونالدو در منطقه لا فینکا در مادرید به نام جورجینا ثبت شده است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۴۷ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

خبرورزشی‌گردی| چرا دو ملی‌پوش خوش‌گذران شب‌های دبی، اخراج نشدند؟/ می‌دانم ایشان به استادیوم آمده بود تا جای من را بگیرد - پارس فوتبال

علی دایی مرداد سال ۱۳۸۹ طی یک گفت‌وگوی تلویزیونی قسمتی از ناگفته‌های خود در دوران سرمربیگری تیم ملی را فاش کرد و مدعی شد پاییز سال ۸۷ هنگامی که تیم ملی ایران برای تقابل با امارات راهی دبی شده بود، دو بازیکن مطرح شب قبل از بازی از اردو خارج شده و به خوش‌گذرانی رفتند!

دایی در ادامه این مصاحبه تاکید کرد که می‌خواست همان شب هر دو نفر را کنار بگذارد اما این کار را نکرد و در بازی با امارات از وجودشان استفاده نمود. تصمیمی که به زعم خودش اشتباه بود ولی با صراحت گفت اسم این دو نفر را تا آخر عمرش فاش نمی‌کند.

پیرامون همین نکته روز ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ گزارشی منتشر کردیم. داستان از این قرار بود که این دو ملی‌پوش به صورت جداگانه از کاروان ایران وارد امارات شدند و شب قبل از بازی هتل را ترک کرده و…  وقتی قضیه به گوش علی دایی رسید، تصمیم به اخراج آن‌ها گرفت و می‌خواست همان شب این دو نفر را برای همیشه کنار بگذارد و دیگر دعوتشان نکند اما اطرافیان تیم ملی با او صحبت کردند تا قضیه جمع شود. همان زمان و البته پس از برکناری دایی هم زمزمه‌هایی پیرامون این ماجرا به گوش رسانه‌ها رسیده بود ولی چون هر دو بازیکن مقابل امارات بازی کردند و در دیدارهای بعدی تیم ملی تحت هدایت علی دایی هم به میدان رفتند، کسی قضیه را چندان جدی نگرفت. حالا نزدیک به ۱۸ سال از آن ماجرا می‌گذرد و اگر حدس و گمان‌ها در مورد این دو بازیکن درست باشد، باید گفت هر دو نفر به جرگه مربیان پیوسته‌اند و اتفاقا روی انضباط تیمی خیلی هم تاکید دارند!

نکته دیگری که در همان بازی معروف با امارات علی دایی را حسابی عصبانی کرد، حضور افشین قطبی در استادیوم النصر دبی برای تماشای مسابقه بود. ایران و امارات به نتیجه مساوی یک بر یک رضایت دادند اما دایی معتقد بود قطبی آمده تا جای او در تیم ملی را بگیرد. شاید نگاه شهریار چندان هم بیراه نبود چون افشین قطبی ابتدای اردیبهشت ۱۳۸۸ و حدودا ۴ هفته بعد از برکناری علی دایی، سکان هدایت تیم ملی ایران را بر عهده گرفت!

بیشتر بخوانید: کیروش: قراردادم را در ایران دستکاری کردند/ زیر بار امضای چنین سندی نمی‌روم/ به همه می‌گویم چه کسی برایم سنگ‌اندازی می‌کند


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ ازری کونسا به آرسنال پیوست

پایگاه خبری فوتبالی - آرسنال به صورت رسمی از جذب ازری کونسا، مدافع ملی‌پوش انگلیسی، از استون ویلا خبر داد؛ انتقالی که با مبلغ ۵۱ میلیون پوند قطعی شده و ۴ میلیون پوند دیگر نیز به عنوان پاداش‌های احتمالی در قرارداد او قرار گرفته است. به این ترتیب، ارزش نهایی این معامله می‌تواند به ۵۵ میلیون پوند برسد.

به گزارش فوتبالی، کونسا پس از چند فصل حضور موفق در استون ویلا، حالا راهی آرسنال شده تا به خط دفاعی تیم میکل آرتتا اضافه شود. این مدافع انگلیسی در سال‌های اخیر به یکی از مهره‌های قابل اعتماد ویلا تبدیل شده بود و تجربه بازی در رقابت‌های اروپایی و حضور در تیم ملی انگلیس را نیز در کارنامه دارد.

جذب کونسا برای آرسنال تنها یک خرید معمولی نیست و با توجه به شرایط خط دفاعی این تیم اهمیت زیادی دارد. آرتتا می‌خواهد عمق ترکیب خود را برای فصل جدید افزایش دهد و حضور مدافعی که توانایی بازی در قلب خط دفاع و سمت راست را دارد، گزینه‌های بیشتری در اختیار سرمربی اسپانیایی قرار می‌دهد.

کونسا طی دوران حضورش در استون ویلا پیشرفت قابل توجهی داشت و توانست از یک مدافع جوان و آینده‌دار به یکی از بازیکنان مهم این تیم تبدیل شود. قدرت بدنی، تمرکز بالا و توانایی مناسب در بازی‌سازی از عقب زمین، از ویژگی‌هایی است که باعث شده آرسنال برای جذب او هزینه قابل توجهی انجام دهد.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جزئیات انتقال قریب‌الوقوع ساوینیو به تاتنهام هاتسپر

پایگاه خبری فوتبالی - تاتنهام در آستانه جذب ساوینیو، وینگر برزیلی منچسترسیتی، قرار گرفته و دو باشگاه بر سر انتقال این بازیکن به توافق رسیده‌اند؛ معامله‌ای که در صورت فعال شدن تمام بندهای پاداش می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین فروش‌های تاریخ منچسترسیتی تبدیل شود.

به گزارش فوتبالی و به نقل از دیوید اورنستین، تاتنهام برای جذب ساوینیو مبلغ ۷۵ میلیون پوند به صورت قطعی پرداخت خواهد کرد و ۱۰ میلیون پوند دیگر نیز به عنوان پاداش‌های مرتبط با عملکرد در قرارداد گنجانده شده است. از این ۱۰ میلیون پوند، ۵ میلیون پوند بندهایی هستند که تحقق آنها بسیار محتمل ارزیابی می‌شود؛ بنابراین منچسترسیتی دست‌کم ۸۰ میلیون پوند از این انتقال دریافت خواهد کرد.

در صورتی که تمام پاداش‌های قرارداد فعال شوند، ارزش نهایی انتقال به ۸۵ میلیون پوند خواهد رسید و ساوینیو به گران‌ترین فروش تاریخ منچسترسیتی تبدیل می‌شود. رکورد قبلی فروش این باشگاه در اختیار خولیان آلوارز بود که در سال ۲۰۲۴ با مبلغی حدود ۸۱.۵ میلیون پوند راهی اتلتیکو مادرید شد.

ساوینیو در سال ۲۰۲۴ به منچسترسیتی پیوست و در نخستین فصل حضورش در انگلیس توانست نشانه‌هایی از استعداد بالای خود را نشان دهد، اما در ادامه نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب تیم پیدا کند. رقابت شدید برای حضور در خط حمله و تغییرات ایجادشده در ترکیب منچسترسیتی باعث شد فرصت بازی این وینگر جوان محدودتر شود.

تاتنهام از مدت‌ها قبل شرایط ساوینیو را زیر نظر داشت و حالا سرانجام موفق شده رضایت منچسترسیتی را برای فروش او جلب کند. ساوینیو پس از انجام مراحل پزشکی و نهایی شدن مدارک، قرارداد خود با تاتنهام را امضا خواهد کرد و منچسترسیتی نیز با فروش او یکی از بزرگ‌ترین درآمدهای تاریخ خود از فروش یک بازیکن را به دست می‌آورد.




 تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

تراکتور رقیب پرسپولیس برای خرید بزرگ شد

رئیس بخش نقل و انتقالات باشگاه الوحده امارات از درخواست باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور برای جذب قربانی خبر داد.

 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۱۸ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۲۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.