قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۴ ساعت قبل

زمستان کمبود سوخت داریم؟/ توضیحات معاون وزیر نفت را بخوانید

معاون وزیر نفت گفت که با ذخیره‌سازی ۳.۲ میلیارد لیتری سوخت مایع در نیروگاه‌ها، با حداکثر آمادگی به استقبال فصل سرد سال و تامین سوخت جایگزین گاز می‌رویم.
 زمستان کمبود سوخت داریم؟/ توضیحات معاون وزیر نفت را بخوانید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 محمدصادق عظیمی‌فر با تشریح وضعیت مدیریت و مصرف سوخت دیزل در کشور اظهار داشت: مصرف گازوئیل در کشور به ۲ بخش عمده نیروگاهی و غیرنیروگاهی تقسیم می‌شود. در بخش نیروگاهی، مصارف در ۶ ماهه نخست سال پایین‌تر است و میانگین مصرف روزانه به حدود هفت تا هشت میلیون لیتر می‌رسد؛ از این رو، تمرکز اصلی ما در نیمه اول سال بر پر کردن مخازن و ذخیره‌سازی برای ایام سرد قرار دارد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت ذخایر راهبردی سوخت مایع افزود: ذخایر گازوئیل نیروگاه‌های کشور در حال حاضر به رقم ۳.۲ میلیارد لیتر رسیده که این میزان، بیشترین سطح ذخیره‌سازی ثبت‌شده برای این بازه زمانی در کشور محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی درباره مصارف بخش غیرنیروگاهی اعلام‌کرد: مصارف این بخش شامل ناوگان حمل‌ونقل، صنایع، کشاورزی و سایر واحدها است که میانگین مصرف روزانه آن حول‌وحوش ۸۰ میلیون لیتر برآورد می‌شود.

عظیمی‌فر خاطرنشان کرد: مازاد تولید گازوئیل نسبت به مجموع مصارف کشور به‌طور کامل در حال ذخیره‌سازی است تا در دوره اوج مصرف در فصل سرما، بتوان از این سوخت با هدف جبران ناترازی و به عنوان سوخت جایگزین گاز طبیعی بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای استفاده کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد …






 اخبار جدید

 سوت حساس دربی به بنیادی‌فرد رسید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

سوت حساس دربی به بنیادی‌فرد رسید

تهران- ایرنا- اسامی داوران قضاوت‌کننده در هفته پنجم لیگ برتر فوتبال از سوی کمیته داوران اعلام شد و بر این اساس، موعود بنیادی‌فرد دربی بزرگ پایتخت را سوت خواهد زد.

 صالحی: برای عبور از بی‌اعتمادی ایران و آمریکا به عقل و حکمت سیاسی نیاز داریم
۵۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

صالحی: برای عبور از بی‌اعتمادی ایران و آمریکا به عقل و حکمت سیاسی نیاز داریم

وزیر امور خارجه پیشین ایران، با بیان اینکه روابط ایران و آمریکا پر از تناقضات و پیچیدگی‌هایی است که بخشی از آن ناشی از سوءتفاهم‌ها و بخشی ناشی از سوءرفتارهاست، گفت: دیوار بی‌اعتمادی میان دو کشور بسیار بلند است و عبور از آن دشوار خواهد بود، مگر با بسیج عقل، هوشمندی و حکمت سیاسی و با شناخت صحیح از معماری سیاسی جهان امروز.

 در استراتژی هجومی وارد جنگ در وال‌استریت و منهتن خواهیم شد
۱ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

در استراتژی هجومی وارد جنگ در وال‌استریت و منهتن خواهیم شد

مشاور فرمانده کل سپاه گفت: آنچه تاکنون انجام داده ایم، یک جنگ سنتی بوده است و هنوز وارد یک جنگ نامتقارن نشده ایم؛ جنگ نامتقارن به معنای جنگ در

 پایش تالاب‌های تار و هویر
۴۲ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

پایش تالاب‌های تار و هویر

پایش تخصصی و نمونه‌برداری از دریاچه‌های تار و هویر در دماوند با هدف مدیریت پایدار و حفاظت از این زیست‌بوم‌های ارزشمند استان تهران انجام شد.

 ببینید| اضافه شدن ۵۰ لیتر بنزین ۵ تومانی به سهمیه سوخت در ۲ استان
۵۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| اضافه شدن ۵۰ لیتر بنزین ۵ تومانی به سهمیه سوخت در ۲ استان

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: با هدف مدیریت مصرف سوخت و جلوگیری از صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت کارت سوخت جایگاه در استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان حذف شده است. سهمیه اضافه ۵۰ لیتری (۵ هزار تومانی) به کارت‌های سوخت شخصی در این دو استان تخصیص یافته است

 جواب حمله به ایران سخت است
۴۲ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

جواب حمله به ایران سخت است

مقام ارشد ایرانی در گفتگو با رویترز تأکید کرد هر حمله مجدد آمریکا پاسخی ده‌ها بار شدیدتر دارد؛ گزارش عملیات موشکی و پهپادی در اردن و امارات.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026