قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

تعلیق زودهنگام مذاکرات لبنان و اسرائیل

منابع دیپلماتیک از تعلیق زودهنگام مذاکرات غیرمستقیم میان لبنان و رژیم صهیونیستی در پایتخت ایتالیا همزمان با ازسرگیری حملات هوایی این رژیم به مناطق جنوبی لبنان خبر دادند.
 تعلیق زودهنگام مذاکرات لبنان و اسرائیل

به نقل از شبکه سومریه نیوز، مذاکرات با میانجی‌گری آمریکا میان لبنان و رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در شهر رم، پیش از موعد مقرر پایان یافت.

یک مسئول در وزارت خارجه آمریکا با تایید این خبر، علت توقف زودهنگام گفت‌وگوها را تحولات میدانی اعلام کرد و افزود: این نشست‌ ساعت ۱۵:۳۰ به وقت محلی به پایان رسید و مذاکرات بر اساس برنامه‌ریزی‌های قبلی، روز پنجشنبه از سر گرفته خواهد شد.

در همین حال، منابع دیپلماتیک از درخواست هیات آمریکایی برای برگزاری مشورتی فشرده به عنوان دلیل تعلیق مذاکرات نام بردند. در حالی که برخی گزارش‌ها حاکی است «یحیئیل لایتر» سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن، به دنبال آنچه «نشت اطلاعات گمراه‌کننده» از سوی هیات لبنانی خواند، خواستار توقف موقت گفت‌وگوها شد.

در مقابل، یک منبع دیپلماتیک لبنانی گفت که درخواست تعلیق مذاکرات از سوی هیات آمریکایی و به منظور انجام مشورت‌های داخلی مطرح شد.

اگرچه انتظار می‌رود مذاکرات فنی از صبح پنجشنبه از سر گرفته شود، اما منبع یادشده اشاره کرد که تحولات میدانی بزرگ ممکن است مانع از ادامه این گفت‌وگوهای حساس شود و از ادامه رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه خبر داد.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای مذاکرات را «بسیار ثمر بخش» توصیف کرد و مدعی شد که گفت‌وگوها بر محورهای سیاسی و نظامی متمرکز بود و تیم‌های فنی در تعیین جزئیات اجرای «چارچوب سه‌جانبه» منعقده در ژوئن میان اسرائیل، لبنان و آمریکا، پیشرفت‌هایی حاصل کرده‌اند.

«چارچوب سه‌جانبه» با هدف پایان دادن به درگیری‌های نظامی میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله تدوین شده است.

بنا به گزارش سومریه نیوز، این تحولات در سایه تنش‌های میدانی در جنوب لبنان افزایش یافته است و ارتش رژیم صهیونیستی با …





 حساس‌تر از دوران اشغال
۳۹ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

حساس‌تر از دوران اشغال

تاجرنیا در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی: وضعیت کنونی کشور حساس‌تر از دوران اشغال ایران در جنگ جهانی دوم است

 انفجار کنترل‌شده در سیریک/ درخواست رئیس‌جمهور برای پایان جنگ/ عراقچی: تحریم‌های جدید همان داستان همیشگی است/ ترکیه برای نتانیاهو حکم بازداشت صادر کرد
۲۶ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

انفجار کنترل‌شده در سیریک/ درخواست رئیس‌جمهور برای پایان جنگ/ عراقچی: تحریم‌های جدید همان داستان همیشگی است/ ترکیه برای نتانیاهو حکم بازداشت صادر کرد

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 جنگ باید تمام شود
۴۰ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

جنگ باید تمام شود

رئیس‌جمهور: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند، جنگ را پایان دهیم

 افزایش ۲۴درصدی قیمت بیت‌کوین
۱۱ دقیقه قبل / سایت اکونگار

افزایش ۲۴درصدی قیمت بیت‌کوین

قیمت بیت‌کوین با افزایش حدود ۲۴ درصدی طی چند روز گذشته، به سطح قیمتی ۷۸ هزار دلار رسیده است و به دنبال افزایش خوش‌بینی سرمایه‌گذاران، کاهش بازده اوراق خزانه‌داری آمریکا و تشدید فشار بر موقعیت‌های فروش استقراضی، جهش قابل توجهی را تجربه کرد.

 اسرائیل می‌خواهد بدون دردسر از سوریه به ایران حمله کند | یکی از خطرناک‌ترین لحظات اخیر
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اسرائیل می‌خواهد بدون دردسر از سوریه به ایران حمله کند | یکی از خطرناک‌ترین لحظات اخیر

در شرایطی که آمریکا به دنبال کاهش حضور نظامی در غرب آسیا است، «تام باراک»، فرستاده ترامپ در سوریه و عراق، تلاش کرد ناکامی در منطقه را با کفرگویی توجیه کند.

 هوش مصنوعی هنوز کشف نمی‌کند اما قواعد بازی را تغییر می‌دهد - پیوست
۱ ساعت قبل / مجله پیوست

هوش مصنوعی هنوز کشف نمی‌کند اما قواعد بازی را تغییر می‌دهد - پیوست

ورود هوش مصنوعی به سازمان‌ها یک سوال اساسی ایجاد کرده است؛ کدام تصمیم‌ها را می‌توان به ماشین سپرد و کدام تصمیم‌ها همچنان نیازمند قضاوت انسانی هستند؟ این پرسش در پنل «اخلاق و عاملیت هوش مصنوعی در سازمان‌ها» با حضور متخصصانی از حوزه فیزیک، استراتژی نوآوری و علوم شناختی بررسی شد. به گزارش پیوست، پنل «اخلاق