قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

نگرانی برای میراث پپ

دنیای اقتصاد: آرسنال و منچسترسیتی غروب یکشنبه در چارچوب سوپرکاپ یا جام خیریه انگلیس به مصاف هم رفتند. این دیدار که در ورزشگاه پرینسیپالیتی واقع در شهر کاردیف ولز برگزار می‌شد، در نهایت با برتری 3 بر صفر قهرمان لیگ برتر یعنی انگلستان پایان یافت. ریکاردو کالافیوری در دقیقه یک، کای‌هاورتس در دقیقه 28 و مارتین اودگارد در دقیقه 48 برای توپچی‌های لندن گلزنی کردند تا تیم تحت‌هدایت میکل آرتتا با فتح سوپرجام انگلیس، به استقبال فصل جدید لیگ برتر انگلیس برود. این سومین قهرمانی آرسنال در جام خیریه انگلیس با سرمربیگری آرتتا است.
 نگرانی برای میراث پپ

این مربی اسپانیایی در کنار این سه جام، یک قهرمانی در لیگ برتر انگلیس و یک قهرمانی در جام حذفی انگلیس را هم برای این تیم به ارمغان آورده است. آرسنال حالا باید خود را برای دیدار جمعه‌شب با کاونتری در هفته اول فصل جدید لیگ برتر انگلیس آماده کند. در سوی دیگر منچسترسیتی که پس از جدایی پپ گواردیولا هدایتش به انزو مارسکا سپرده شده، بعدازظهر روز یکشنبه در همین چارچوب پذیرای بورنموث خواهد بود.

آرتتا پس از پایان بازی گفت: «امروز اعتمادبه‌نفس بیشتری در تیم وجود دارد. اینکه چطور باید این کار را انجام دهیم و برای قهرمانی چه چیزهایی لازم است را می‌دانیم و رویش کار خواهیم کرد. این اعتماد به نفس بزرگ‌ترین نقطه قوت تیم بود. اما همه در رقم خوردن این اتفاق نقش داشتند. اینکه تیم در زمان از دست دادن توپ به عقب برمی‌گردد خیلی خوب است و نحوه به عقب برگشتنش فوق‌العاده است. من همیشه درباره میل و اشتیاق، چه با توپ و چه بدون توپ، صحبت می‌کنم. می‌خواهم این لحظات را در ابعادی حتی بزرگ‌تر تجربه کنم. می‌دانیم که رسیدن به این هدف به چیزی خاص نیاز دارد و ما برای آن تلاش خواهیم کرد.»

انزو مارسکا هم که جانشین پپ گواردیولا شده و از این نظر زیر ذره‌بین است و کار سختی دارد، پس از از دست دادن اولین جام فصل گفت: « گلی که بعد از ۲۵ ثانیه دریافت کردیم، متاسفانه از همان لحظه به بعد روی روند بازی تاثیر گذاشت. واکنش ما بعد از گل خیلی خوب بود. پیش از اینکه آنها گل دوم را بزنند، سه یا چهار موقعیت داشتیم که می‌توانستیم گل بزنیم و بازی را به تساوی بکشانیم، اما متاسفانه گل دوم را دریافت کردیم و شرایط پیچیده‌تر شد.» این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد



۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

واکنش آربلوا به رویارویی باژابی آلونسو

پایگاه خبری فوتبالی - دو سرمربی‌ای که فصل گذشته هر دو روی نیمکت رئال مادرید نشستند، حالا در لیگ برتر انگلیس باید برای نخستین بار مقابل یکدیگر قرار بگیرند؛ ژابی آلونسو روی نیمکت چلسی و آلوارو آربلوا روی نیمکت فولام. آلونسو فصل گذشته هدایت رئال مادرید را آغاز کرد و پس از جدایی او، آربلوا هدایت تیم اول رئال را بر عهده گرفت. حالا این دو دوست قدیمی که سال‌ها در کنار یکدیگر بازی کرده‌اند، در لندن و در یک نبرد رسمی برابر هم قرار خواهند گرفت.

به گزارش فوتبالی، آلوارو آربلوا، سرمربی فولام، در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل چلسی در هفته نخست لیگ برتر انگلیس درباره رویارویی با ژابی آلونسو، سرمربی جدید آبی‌های لندن، صحبت کرد؛ مسابقه‌ای که برای این دو دوست قدیمی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار خواهد بود.

آربلوا درباره ارتباطش با آلونسو پیش از این مسابقه گفت: “چند روز پیش با او صحبت کردم. درباره فوتبال صحبت نکردیم، چون خانواده‌های ما قرار است به لندن بیایند و ما دوستان بسیار خوبی هستیم.”

سرمربی فولام ادامه داد: “اما دوشنبه شب، وقتی کنار خط قرار بگیریم، برای ۹۰ دقیقه بسیار نزدیک به یکدیگر خواهیم بود و هر کاری که بتوانیم برای باشگاه‌هایمان انجام می‌دهیم. می‌خواهیم بازی را ببریم. برای ۹۰ دقیقه، همان‌طور که خودش گفت، ما دیگر دوست نیستیم.”

آربلوا در ادامه تأکید کرد که مهم‌ترین موضوع برای او، موفقیت فولام در این مسابقه است: “این مهم‌ترین چیز است. ما می‌خواهیم این بازی را ببریم. اگر مقابل چلسی پیروز شویم، این نتیجه برای ما بسیار مهم خواهد بود. تنها چیزی که به آن فکر می‌کنم عملکرد تیم و آماده بودن برای مسابقه است. ما بسیار سخت کار می‌کنیم.”

ژابی آلونسو نیز پیش از این دیدار موضعی مشابه گرفته و گفته بود که اگرچه رابطه دوستانه‌ای با آربلوا دارد، اما به محض ورود به زمین مسابقه، گذشته و دوستی‌ها کنار گذاشته می‌شوند و هر دو مربی برای موفقیت باشگاه خودشان مبارزه خواهند کرد.

این دیدار از این جهت نیز جذاب است که هر دو مربی در گذشته ارتباط نزدیکی با رئال مادرید داشته‌اند و حالا در آغاز فصل جدید لیگ برتر باید در قامت سرمربیان دو تیم لندنی مقابل یکدیگر قرار بگیرند.


۲۲ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

ستاره دوپینگی در آستانه بازگشت به لیگ برتر - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ میخایلو مودریک پس از نزدیک به دو سال دوری از فوتبال، یک فرصت تازه برای بازگشت به سطح اول فوتبال انگلیس پیدا کرده است؛ لیدز یونایتد برای جذب قرضی ستاره اوکراینی چلسی وارد مذاکره شده، هرچند اولین پیشنهاد این باشگاه از سوی آبی‌های لندن رد شده است.

به گزارش ورزش سه، چلسی در پاسخ به پیشنهاد لیدز برای انتقال قرضی مودریک مخالفت کرده، اما مذاکرات دو باشگاه همچنان ادامه دارد و احتمال تغییر شرایط این انتقال وجود دارد.

مودریک که در ژانویه ۲۰۲۳ با قراردادی که ارزش آن می‌توانست به ۸۸ میلیون پوند برسد از شاختار دونتسک به چلسی پیوست، در مدت حضورش در لندن نتوانست انتظارات را برآورده کند. او تاکنون ۷۳ بازی برای چلسی انجام داده و ۱۰ گل به ثمر رسانده است.

البته مشکل اصلی او در دو سال اخیر نه مسائل فنی، بلکه محرومیت چهار ساله‌ای بود که در نوامبر ۲۰۲۴ به دلیل مثبت شدن نمونه آزمایش مربوط به ملدونیوم برایش در نظر گرفته شد. مودریک این تصمیم را به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) برد و در نهایت، با توجه به تغییرات انجام‌شده در رویه‌های ضد دوپینگ و توافق او، اتحادیه فوتبال انگلیس و آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA)، محرومیتش کاهش یافت.

در نتیجه، اتحادیه فوتبال انگلیس ماه گذشته اعلام کرد که مودریک می‌تواند بلافاصله بدون محدودیت به فوتبال برگردد.

او در واکنش به پایان این پرونده تأکید کرد که این دوران، سخت‌ترین مقطع دوران حرفه‌ای‌اش بوده و بار دیگر مدعی شد که هرگز آگاهانه یا عمدی ماده ممنوعه‌ای مصرف نکرده است.

مودریک اخیراً با حضور در دیدار دوستانه چلسی مقابل یوونتوس در هنگ‌کنگ، بعد از مدتها دوباره به میدان رفت. او درباره این دوران گفته بود که عملاً ۱۸ ماه را مثل یک پیش‌فصل طولانی پشت سر گذاشته و در تمام این مدت به تمرین سخت ادامه داده است.

لیدز، فرصت دوباره مودریک

لیدز می‌تواند قایق نجات مودریک باشد. این تیم که فصل گذشته با هدایت دنیل فارکه به لیگ برتر بازگشت، به دنبال تقویت گزینه‌های هجومی خود است و مودریک یکی از بازیکنانی است که در فهرست این باشگاه قرار گرفته است.

چلسی در تابستان امسال تعداد زیادی بازیکن هجومی در اختیار گرفته و مودریک احتمالاً برای رسیدن به دقایق بازی با رقابت سختی مواجه خواهد شد. همین می‌تواند احتمال جدایی قرضی او را افزایش دهد.

لیدز تا رسیدن به توافق نهایی فاصله دارد، اما مذاکرات ادامه دارد و مودریک امیدوار است پس از نزدیک به دو سال، بار دیگر در لیگ برتر انگلیس فرصت نشان دادن توانایی‌هایش را پیدا کند.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مارسکا درباره انزو فرناندز: راجع‌به بازیکنان تیم‌های دیگر صحبت نمی‌کنم

پایگاه خبری فوتبالی- انزو مارسکا، سرمربی منچسترسیتی، در آستانه نخستین بازی تیمش در فصل جدید لیگ برتر مقابل بورنموث، درباره شرایط تیم و همچنین شایعات مربوط به انزو فرناندز صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، مارسکا در نشست خبری پیش از این مسابقه، بورنموث را تیمی بسیار تهاجمی توصیف کرد و گفت سبک بازی این تیم از دوران هدایت آندونی ایرائولا نیز کاملاً مشخص بوده است. سرمربی سیتی انتظار دارد شاگردانش مقابل تیمی قرار بگیرند که چه هنگام مالکیت توپ و چه در زمان دفاع، فشار زیادی وارد می‌کند. 

یکی از مهم‌ترین بخش‌های صحبت‌های مارسکا به انزو فرناندز اختصاص داشت. هافبک آرژانتینی چلسی در روزهای اخیر به‌عنوان یکی از گزینه‌های منچسترسیتی برای تقویت خط میانی و پر کردن جای خالی رودری مطرح شده است. با این حال، مائرسکا حاضر نشد وارد جزئیات این شایعات شود.

او تأکید کرد: «انزو بازیکن چلسی است و من درباره بازیکنانی که با ما نیستند صحبت نمی‌کنم.» مارسکا دلیل این تصمیم را احترام به باشگاه‌های دیگر دانست و گفت خودش نیز دوست ندارد مربیان دیگر درباره بازیکنان منچسترسیتی صحبت کنند. 

در همین حال، وضعیت سیتی در بازار نقل‌وانتقالات همچنان بسیار متغیر است. رودری به بارسلونا پیوسته و جدایی ساوینیو و احتمال انتقال عمر مرموش نیز باعث شده مارسکا نیاز به بازسازی بخشی از ترکیبش داشته باشد. 

او تأکید کرده که باشگاه همچنان برای جذب بازیکنان جدید کار می‌کند و تا بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات احتمال تغییرات بیشتری وجود دارد. 

از طرف دیگر، مارسکا درباره جرمی دوکو نیز خبر مهمی داد. وینگر بلژیکی به دلیل مصدومیت ساق پا احتمالاً دو تا سه هفته از میادین دور خواهد بود و بازی برابر بورنموث را از دست می‌دهد. 

بنابراین، در آستانه شروع فصل، سیتی با ترکیبی در حال تغییر روبه‌روست؛ از یک سو باید جای خالی مهره‌های مهمی مانند رودری را پر کند و از سوی دیگر، باید فصل جدید را با پیروزی آغاز کند. شایعات درباره فرناندز همچنان ادامه دارد، اما مارسکا فعلاً ترجیح داده سکوت کند. 




 بارسلونا و مساله ریاست!
۲۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.

 تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تأیید رسمی باشگاه الوحده؛ محمد قربانی با دریافت پیشنهاد مناسب به ایران بازمی‌گردد

الوحده امارات در صورت دریافت پیشنهاد مناسب، با فروش محمد قربانی موافقت می‌کند. پرسپولیس و تراکتور مشتریان جدی او هستند.

 گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون

گلزنی صیادمنش؛ گل دوم لخ پوزنان به ثون - دقیقه 20

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.