قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

واکنش یک مقام مسئول به خبر تعطیلی مدرسه ایرانی در کویت/ به صورت رسمی اعلام نشده است

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور درباره خبر منتشر شده تعطیلی مدرسه ایرانی در کویت گفت: هنوز این خبر به صورت رسمی به مدارس یا به سفارت خانه اعلام نشده ولی منتظر هستیم.
 واکنش یک مقام مسئول به خبر تعطیلی مدرسه ایرانی در کویت/ به صورت رسمی اعلام نشده است

 

محمد سلیمی درباره خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تعطیلی مدرسه‌ ایرانی در کویت گفت: سابقه مدارس ایرانی در کویت به قبل از انقلاب برمی‌گردد که با نام مدارس فارسی آموز سعدی، حافظ و فردوسی بوده است.حدودا ۵۰ سال است که به صورت رسمی مدارس در کویت فعالیت می‌کنند.

وی افزود: دوره‌ای بیش از ۵۰۰۰ دانش آموز در مجتمع آموزش ایرانیان کویت داشتیم و الان حدود ۱۴۵۷ دانش آموز در سه دوره ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم و حتی پیش دبستانی دانش آموزان ایرانی مشغول به تحصیل است.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور ادامه داد: ساختمانی که مدرسه در آن مستقر است در سال ۸۵ تا ۸۹ با کمک خیرین ۶۵ درصد و ۳۵ درصد با کمک دولت و نوسازی ساخته شده و یکی از مجتمع‌های پر جمعیت دانش‌آموزی در خارج از کشور بوده است.سلیمی گفت: روز پنجشنبه ۱۵ مرداد ماه خبری به نقل از وزیر تربیت کویت در روزنامه های کثیر الانتشار کویت منتشر شد مبنی بر اینکه مدارس ایرانی لغو مجوز شدند و این موضوع توسط رئیس اداره مدارس خارجی کویت نیز به کفیل مدرسه ایرانی ما اطلاع رسانی شده است.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور افزود: به محضی که از این خبر مطلع شدیم موضوع را از طریق وزارت امور خارجه پیگیری کردیم، هماهنگی‌های حقوقی و دیپلماتیک برای اینکه نسبت به این موضوع پیگیری انجام شود، انجام شد و هنوز این خبر به صورت رسمی به مدارس یا به سفارت خانه اعلام نشده ولی منتظر هستیم و تمام پیگیری‌های حقوقی و دیپلماتیک انجام و تلاش میکنیم تا جایی که ممکن است اجازه ندهیم مانند مدارس امارات هیچ دانش آموزی از تحصیل باز بماند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است. این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد





 اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات
۴۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات

اقتصادنیوز: رییس فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس، گفت: به دنبال پیگیری های صورت گرفته، واردات خودروهای کارکرده با عمر ۳ تا ۵ سال آزاد شد.

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!
۵۳ دقیقه قبل / سایت الف

هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

 جوانان ایران؛ ۲برد، ۲شکست
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جوانان ایران؛ ۲برد، ۲شکست

روز دوم مسابقات کشتی آزاد جوانان جهان با ثبت ۲پیروزی و ۲شکست برای نمایندگان ایران همراه بود و تات و رحمانی به مرحله یک‌چهارم نهایی راه یافتند.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.