قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۲ ساعت قبل

توضیحات وزیر بهداشت درباره علت افزایش قیمت دارو

وزیر بهداشت ضمن تشریح برنامه‌های دولت و وزارت بهداشت برای جبران کمبود پزشک و تخت بیمارستانی در مناطق محروم، در خصوص علت افزایش قیمت برخی اقلام دارویی نیز توضیحاتی ارائه کرد.
 توضیحات وزیر بهداشت درباره علت افزایش قیمت دارو

محمدرضا ظفرقندی در بدو ورود به استان سیستان بلوچستان در هفته دولت و روز سیستان و بلوچستان گفت: در ایام هفته دولت قرار هست که هر کدام از وزراء در یک منطقه از کشور حاضر شوند و مسائل و مشکلات را بررسی کنند و برنامه‌های توسعه‌ای را مروری و کمک کنند. من استان سیستان بلوچستان را انتخاب کردم و امروز برنامه ما این است که هم در حوزه بهداشت و درمان و هم در حوزه‌های کلان استان به عنوان نماینده دولت بحث‌ها و بررسی‌هایی را با کمک استاندار و نمایندگان و همه کسانی که دست‌اندرکار هستند مرور و در هیئت رئیسه دانشگاه این موارد را بررسی کنیم. 

او اظهار کرد: در زاهدان بحث‌هایی را برای حوزه سلامت جهت گسترش تخت‌های بیمارستانی داریم؛ در این استان نسبت به جمعیت، کمبود تخت داریم و این یکی از برنامه‌هایی است که هم در چابهار هم در ایرانشهر پیگیری می‌شود و افتتاح‌هایی را داشتیم و خواهیم داشت. 

وی افزود: همچنین یک تصمیم جدی است که بتوانیم بخش عمده شبکه بهداشت و درمان، خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشت را با کمک استاندار در همین دولت و همین ایام و حداکثر تا پایان سال کامل کنیم. 

ظفرقندی گفت: بحث دوم هم این است که با توجه به پهناوری استان، ناوگان اورژانس تکمیل شود. در این دولت تاکنون حدود ۲۷ آمبولانس برای تکمیل این ناوگان تخصیص دادیم ولی یک حرکت جدی‌تری را با کمک استاندار به نسبت پنجاه - پنجاه خواهیم داشت تا با استفاده از ظرفیت مناطق آزاد بتوانیم ۵۰ دستگاه آمبولانس دیگر هم به استان اضافه کنیم؛ این هم به ایجاد دسترسی بیماران کمک می‌کند. 

ظفرقندی با بیان اینکه همچنین افتتاح مرکز سوختگی و سوانح ایرانشهر اقدام بسیار خوبی بود که انجام شد اظهار کرد: امیدواریم هم در حوزه استانی و هم کارهای حوزه سلامت و زیرساخت‌های بهداشت و درمان اقدامات خوبی که در برنامه داریم را به سرانجام برسانیم؛ آن چیزی …



 حمله نظامی به ۷۰ بیمارستان و ۳۰۰ آمبولان در ایران ؛ پرونده ای که نباید در سکوت جهان دفن شود
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

حمله نظامی به ۷۰ بیمارستان و ۳۰۰ آمبولان در ایران ؛ پرونده ای که نباید در سکوت جهان دفن شود

اجتماعی رکنا، بیش از ۷۰ بیمارستان و ۳۰۰ آمبولانس در جریان حملات نظامی آسیب دیده یا هدف قرار گرفته اند؛ آماری که وزیر بهداشت ایران اعلام کرده و از بحرانی فراتر از تخریب ساختمان ها خبر می دهد. هر مرکز درمانی که از کار می افتد و هر آمبولانسی که متوقف می شود، می تواند مسیر نجات یک بیمار، یک کودک و یک غیرنظامی را قطع کند. اکنون مطالبه روشن است؛ نهادهای بین المللی باید این موارد را مستقلانه بررسی کنند، عاملان نقض مصونیت مراکز درمانی را پاسخگو بدانند و سکوت را با اقدام حقوقی جایگزین کنند.

 الهامی: مقابل استقلال جای اشتباهی برای ما وجود ندارد
۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

الهامی: مقابل استقلال جای اشتباهی برای ما وجود ندارد

سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران گفت: بازیکنانم باید طرح و برنامه خود را از اول تا آخر بازی بدانند. هیچ جای اشتباهی وجود ندارد چون استقلال خوزستان تیم بسیار خوبی است.

 خانوارها قدرت خرید مسکن را از دست داده‌اند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

خانوارها قدرت خرید مسکن را از دست داده‌اند

اعلام رسیدن تراکم خانوار در واحد مسکونی به عدد یک، از نبود کمبود فیزیکی مسکن در کشور حکایت دارد؛ اما چرا با وجود ۳۲.۵ میلیون واحد مسکونی، بحران مسکن همچنان وجود دارد؟

 برپایی جشن وحدت در میدان ولیعصر (عج)
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

برپایی جشن وحدت در میدان ولیعصر (عج)

ویژه‌برنامه‌های هفته وحدت با حضور جمعی از سخنرانان، مداحان و شاعران در تجمعات مردمی میدان ولیعصر(عج) برگزار می‌شود.

 آگهی استخدام، تله کلاهبرداران هرمی بود
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

آگهی استخدام، تله کلاهبرداران هرمی بود

یک شبکه کلاهبرداری هرمی در خیابان دامپزشکی تهران متلاشی شد. این باند جوانان جویای کار را با وعده استخدام در شرکت های معتبر از شهرستان ها به تهران

 قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه 5شهریور 1405/ افزایش قیمت ها؟ + جدول
۴۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه 5شهریور 1405/ افزایش قیمت ها؟ + جدول

اکوایران: در ادامه جدیدترین قیمت روز طلا، سکه و دلار را مشاهده میکنید.