قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۲ ساعت قبل

نوروزپور: صلح پایدار از زور یا تسلیم به دست نمی‌آید/ صلح‌طلبی در فرهنگ ایرانی به معنای تسلیم در برابر تجاوز نیست

محمدرضا نوروزپور گفت: صلح پایدار از زور یا تسلیم به دست نمی‌آید؛ صلح پایدار حاصل احترام متقابل میان ملت‌های برابر است.
 نوروزپور: صلح پایدار از زور یا تسلیم به دست نمی‌آید/ صلح‌طلبی در فرهنگ ایرانی به معنای تسلیم در برابر تجاوز نیست

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

مجمع ارتباطات انسانی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای با عنوان «هم‌آوایی برای آینده؛ مسیری نو به سوی توسعه»، با حضور محمدرضا نوروزپور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیران ارشد رسانه‌ای کشورهای عضو و جمعی از پژوهشگران و متخصصان فناوری‌های نوین رسانه‌ای در بیشکک، پایتخت قرقیزستان، برگزار شد.

این رویداد به ابتکار مشترک گروه رسانه‌ای چین (CMG) و شرکت ملی رادیو و تلویزیون قرقیزستان و هم‌زمان با بیست‌وپنجمین سال تأسیس سازمان همکاری شانگهای و در آستانه اجلاس سران این سازمان در بیشکک برگزار شد.

در بخش ویژه این مجمع، پخش چندزبانه مجموعه تلویزیونی «حکمت‌های برگزیده به روایت شی جین‌پینگ» در کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای آغاز شد. این مجموعه با مراجعه به میراث کلاسیک و حکمت‌های کهن چین، دیدگاه‌های رئیس‌جمهوری این کشور را درباره حکمرانی، مناسبات انسانی، صلح، توسعه و مسئولیت قدرت‌های بزرگ در جهان معاصر روایت می‌کند. تقارن نشست با میلاد پیامبر رحمت

محمدرضا نوروزپور که به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در نشست عمومی این مجمع سخن می‌گفت، با اشاره به تقارن این رویداد با میلاد پیامبر اکرم(ص) اظهار کرد: «گردهمایی ما با سالروز میلاد پیامبر بزرگ اسلام، حضرت محمد(ص)، هم‌زمان شده است؛ پیامبری که قرآن کریم او را «رحمةً للعالمین»، یعنی رحمتی برای همه جهانیان، معرفی می‌کند. این توصیف، ارزش و جایگاه والای حکمت‌های‌ اخلاقی را در رویارویی با چالش‌های امروز به ما یادآوری می‌کند.»

 

وی افزود: « کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای امروز بیش از هر زمان دیگری باید با هم‌آوایی و همکاری، از ظرفیت رسانه‌ها، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی برای بازنمایی حکمت و زیبایی تمدن‌های خود بهره بگیرند و از کشورهای خود در برابر روایت‌هایی که با تحریف واقعیت و سلب وجه انسانی از ملت‌های جنوب جهانی، زمینه توجیه تبعیض، خشونت و تجاوز علیه آنان را فراهم می‌کنند، بایستند.» …



سایت اکوایران

شوک بنزینی در کمین بازار ارز؟

سایت اکوایران

سوریه در آستانه یک تغییر بزرگ؛ پایان جنگ، آغاز رقابت تازه قدرت‌ها؟

۵ سناریوی روی میز تهران و واشنگتن برای ۶ ماه بعد؛ آتش جنگ دوباره شعله‌ور می‌شود؟
سایت اکوایران

۵ سناریوی روی میز تهران و واشنگتن برای ۶ ماه بعد؛ آتش جنگ دوباره شعله‌ور می‌شود؟

اکوایران: در شش ماه آینده، اوضاع تقریباً در همان جای کنونی قرار خواهد داشت،؛ بن‌بست با وقوع گاه به گاه درگیری و ضدوخورد.
بدهی ۴ میلیارد دلاری دولت؛ صورت‌حساب این تعهد کجاست؟
سایت اکوایران

بدهی ۴ میلیارد دلاری دولت؛ صورت‌حساب این تعهد کجاست؟

بدهی ۴.۴ میلیارد دلاری دولت به واردکنندگان کالاهای اساسی حالا به یکی از گره‌های مهم زنجیره تأمین تبدیل شده است؛ بدهی‌ای که یک طرف آن واردکنندگانی ایستاده‌اند که با تأخیر ۱۷ تا ۱۸ ماهه در تأمین ارز و قفل شدن نقدینگی مواجه‌اند و طرف دیگر، دولتی که هنوز باید رقم و منشأ این تعهدات را حسابرسی و تعیین تکلیف کند. در این میان، نحوه تسویه این بدهی اهمیت بیشتری پیدا کرده؛ چراکه پرداخت آن با منابع جدید می‌تواند فشار بر بودجه و تورم را افزایش دهد.
سایت رویداد‌ ۲۴

امیر قلعه‌نویی کجاست؟

سایت رویداد‌ ۲۴

رقص یک مداح حاشیه‌ساز شد