قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

تلاقی سیاست، اقتصاد و جنگ در دبیر جدید شعام/ 10 ویژگی محسن رضایی که کف مثبت را سنگین‌تر می‌کند

نقش محسن رضایی در راه اندازی رسانه‌های الکترونیکی قابل انکار نیست و از این رو در دالان‌های درون قدرت محدود نمانده و صدای مردم را از زبان فعالان رسانه شنیده و با آن بیگانه نیست.
 تلاقی سیاست، اقتصاد و جنگ در دبیر جدید شعام/ 10 ویژگی محسن رضایی که کف مثبت را سنگین‌تر می‌کند

«‌محسن رضایی، در تلاقی سیاست، اقتصاد و جنگ قرار گرفته و با همین پیشینه امیدوار است (به موفقیت در انتخابات ریاست جمهوری) اما او نه یک سیاست‌مدار تمام‌عیار است، نه یک جنگاور صِرف و نه یک اقتصاددان به معنی مصطلح آن.»

   این جملات را ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ و در تحلیل هفتگی دربارۀ کاندیداتوری سه بارۀ محسن رضایی در انتخابات ریاست جمهوری ( بعد از ۸۴ که انصراف داد و ۸۸ که ابتدا در زمرۀ معترضین بود و ادامه نداد) در هفته‌نامۀ «امید جوان» و سه روز بعد از آن نوشتم که روزنامۀ «ملت ما» متعلق به او خبر داد: «آقا محسن» آمد.

  در سال ۱۳۸۴ و قبل از انصراف از کاندیداتوری ویدیوی انتخاباتی او پخش شد که در آن کارگردان پرآوازۀ سینمای دفاع مقدس- زنده یاد رسول ملاقلی‌پور- از او پرسید: شما را چگونه خطاب کنم؟ سردار یا آقای دکتر یا حاجی یا برادر یا همان که امام می‌گفت: آقا محسن؟ و بی درنگ پاسخ داد: همان که امام می‌گفت.

  همان آقا محسن، حالا دبیر شورای عالی امنیت ملی است بعد از آن که به عنوان نماینده رهبری در آن منصوب شد.

   حکم دبیری او را البته رییس جمهوری امضا کرده ولی همه می‌دانند این انتصاب به هماهنگی با رهبری نیاز دارد. با این حال کسانی که نمی‌توانند از رهبری انتقاد کنند از پزشکیان می‌پرسند چرا محسن رضایی؟ در حالی که با ۴ بار کاندیداتوری ناکام در انتخابات ریاست جمهوری شناخته‌شده‌تر است تا سال‌ها فرماندهی سپاه و دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام و البته بعضی سخنان که از دیگران کمتر شنیده می‌شد.

  در حکم آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای و در خطاب آن البته نشانی از عنوان نظامی (‌سردار سرلشکر پاسدار) نیست و گویا  بار دیگر باید جامۀ نظامی از تن به درکند.

   در همان تحلیل نوشته بودم: کاندیدا شدن‌های …



 آیت‌الله نوری همدانی: تبعیت از رهبری و پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز دشمن ضروری است
۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

آیت‌الله نوری همدانی: تبعیت از رهبری و پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز دشمن ضروری است

در پیام آیت‌الله نوری همدانی به دبیر شورای عالی امنیت ملی آمده است: در این شرایط، تبعیت از رهنمود‌های مقام معظم رهبری، استقامت در برابر دشمن، پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز و حفظ وحدت و انسجام داخلی از ضروری‌ترین امور است.



 رکورد تاریخی؛ بدهی آمریکا در دوره ترامپ به چه عددی رسید؟ | آخرین خبر
۴۹ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

رکورد تاریخی؛ بدهی آمریکا در دوره ترامپ به چه عددی رسید؟ | آخرین خبر

آخرین خبر/بدهی آمریکا برای اولین بار از یک مرز تاریخی عبور کرد و از 40 تریلیون دلار فراتر رفت، امری که همراه با خود هشدارهای جدیدی درباره بحران مالی‌ای که در حال پدیدار شدن است برانگیخت. گزارشی در این باره را با ترجمه آخرین خبر تماشا کنید. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر

 استقبال حماس از مواضع رام‌الله درخصوص انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین
۵۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

استقبال حماس از مواضع رام‌الله درخصوص انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس تأکید تشکیلات خودگردان فلسطین بر برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در موعد مقرر را مثبت ارزیابی کرد.

 واکنش وزارت خارجه سوریه به حمله اسرائیل  به حومه دمشق
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش وزارت خارجه سوریه به حمله اسرائیل به حومه دمشق

وزارت خارجه دولت موقت سوریه طی بیانیه‌ای حمله هوایی امروز رژیم صهیونیستی به یک خودروی غیرنظامی در «بیت جن» واقع در حومه دمشق را محکوم کرد.

 پاسخ شرکت ملی نفت به ادعاها درباره کیفیت نفت خام
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پاسخ شرکت ملی نفت به ادعاها درباره کیفیت نفت خام

شرکت ملی نفت ایران در پی ادعاهای مطرح‌شده درباره کیفیت نفت خام تحویلی به پالایشگاه‌ها توضیحاتی ارائه کرد.

 جمع آوری پلاکارد‌های زائرین در صحن حرم امام رضا(ع)
۱۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

جمع آوری پلاکارد‌های زائرین در صحن حرم امام رضا(ع)

به تازگی ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد افرادی که ظاهرا از حراست آستان قدس رضوی هستند پلاکارد‌های زائرین در دست دارند را جمع آوری می‌کنند.

 صادرات نفت؛ صفر | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

صادرات نفت؛ صفر | آخرین خبر

روزنامه سازندگی/متن پیش رو در سازندگی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست “سازندگی” بررسی می‌کند: توقف درآمدهای نفتی چه پیامدهایی برای تجارت، تولید، درآمد بنگاه‌ها و معیشت خانوارها دارد و چرا دولت نمی‌تواند کسری درآمدهای نفتی را به ‌سادگی جبران کند؟ محمد طاهری-سردبیر هفته‌نامه تجار